H23 ~Fire~

3.3K 187 4
                                    

KENZO
Ik kijk haar nog steeds aan ze is zo mooi. Ze (zie foto)Wrijft een lok haar uit haar gezicht en haar ander mooi blauw oog word ook zichtbaar.

"Hoe heet je..."vraag ik zacht. "Arwen"antwoord ze. "mijn naam is Kenzo"zeg ik vriendelijk terwijl ik het gestaar verbreek omdat het akward word. "Waarom heb ik jou nog nooit gezien..." "omdat als 1van de enige eenhoorns van de hele wereld weerwolven gevaarlijk zijn."

"Waarom vertrouw je mij dan?"vroeg ik nieuwsgierig. "omdat men hart het zegt" Ik neem haar hand vast en men wolf slaat helemaal op hol.

"mate..."fluister ik zacht. "Dat kan niet! Nee,nee,nee! Dit kan niet... ik moet gaan" schreeuwt ze terwijl ze weer verandert en het donkere bos inrent.

Ik wil haar achterna renen maar voor ik het weet ben ik haar kwijt en met een omlaag hangend hoofd ren ik terug naar het dorp. Afgewezen worden door een mate doet zoveel pijn...

ZENO
Nog steeds heb ik geen stap binnen gezet in mijn huis. Als Amber er blijft blijf ik hierbuiten.

Ik zit tegen een boom aangeleund en scherp met men zakmes een stokje, ik voel dat er iemand naast me komt neergeploft maar ik blijf me concentreren op mijn stokje. "zo moet je dat doen" hoor ik de persoon zeggen terwijl haar zachte handen de mijne aanraakt en met men mes over het stokje wrijft.

"wist ik wel"zei ik plagerig tegen de persoon. Ik kijk even opzij en naast me zit Aline, rond haar nek zijn blauwe plekken vast van toen Amber haar probeerde wurgen, toen ze het doorhad dat ik het had gezien legde ze haar haar erover.

Ik duwde het opzij en zag dat bijna heel haar nek blauw-paars zag. "awwtcchh" zei ik terwijl ik over de plekken wreef. "ik heb er geen last van..."zei ze terwijl ze zich sterk probeerde te houden en zich draaide zodat haar haar er weer overviel en ze recht voor zich naar een van haar laarzen staarde waarna ze er een mooi afgewerkt en scherp me uithaalde.

"hoe kom je daar aan"vroeg ik wantrouwig. "gekregen"zei ze droogjes terwijl ze met haar vingers over het mes wreef en daarbij een stukje vel er perongelijk afsneed."fuck!"zei ze terwijl ze haar vinger in haar mond stak om het bloed te doen stoppen.

Ik kijk haar bezorgt aan maar ze geeft me zo een blik van euhhh het gaaaaatt!

Nu ze het mes op de grond heeft gelegd neem ik het op en bekijk het handvat, het is een wolf met een mooie diamant als oog.

Ze trekt het mes vanuit men handen en steekt het weer weg. De wolf komt me erg bekent voor alsof ik het al ergens heb gezien.

ARWEN
Wenend zit ik tegen een boom. Waarom heb ik dat gedaan! Waarom heb ik mijn mate afgewezen. Ik heb een gevoel alsof ik elk moment kan doodvallen.

Waarom moet ik weer speciaal zijn, kon ik niet gewoon een andere eenhoorn als mate hebben of toch iets anders maar geen weerwolf!

Weerwolven zijn slecht hebben ze altijd gezegd. Ze zijn sluw gemeen en verraderlijk, behalve Avril zij is anders...

KIARA
Ik kijk door het raam, ik vertrouw die Amber nog steeds niet! Mijn ogen staren naar Brandons huis.

Maar dan valt me iets anders op, iemand komt uit het bos gelopen het is Kenzo. ik zie de tranen die hij probeert te verstoppen en roep Jace en niet veel na ik zijn naam zij voel ik Jace zijn armen rond mijn middel.

Ik wijs naar Kenzo en meteen voel ik dat Jace zijn greep lost en ik hoor de deur dichtslaan. Ik zie hem naar Kenzo rennen en hem in een dikke broederlijke knuffel trekt.

Ze hebben echt een sterke band. "tja je mate die je afwijst het kan verschrikkelijk zijn" hoor ik plots achter me,en ik schrik me bijna dood.

Ik draai me om en daar staat Skyler met haar rug tegen de muur. "maar je ziel kwijtraken is nog veel pijnlijker" zegt ze met een iets zwaardere stem ze kijkt me met haar zwarte ogen aan.

"Alleen jij kan haar helpen Kiara, jij bent de witte wolf!" "Wie helpen met wat?" Vraag ik onbegrijpend. "Je hebt 2 opties vermoord Haar"zegt ze terwijl ze naar iemand uit het raam wijst.

Ik draai me om en zie dat ze Amber aanwijst. "of zoek de ziel" zegt ze sissend. "wat maar..." stamel ik terwijl ik me weer omdraai maar er is niemand meer in de kamer.

Ik draai me terug om en ook Kenzo en Jace zijn weg. Ik open de deur en ren naar het huis van Skyler, Aline en Kajla maar meestal waren ze daar niet.

Ik bonkte hard op de deur maar er was geen antwoord. Ik wist helemaal niet wat ik moest doen en veranderde in men weerwolf en liep het bos in, rennen in het bos deed me altijd ontspannen.

Ik stopte en plots kwam er een wolf die recht op me sprong en me tegen de grond duwde en alles was weer zwart.

Ik stond in een kasteel of wat er nog van overschoot. De vlammen sloegen overal rond me heen en door het raam zag ik bleke mannen en vrouwen, ik denk weerwolven, fakkels naar het kasteel gooien.

Toen zag ik het aan het einde van de gang  Jace. Hij probeerde aan de vlammen te ontkomen.

Wat? wacht? was die wolf Jace! Nee ik kan dit niet doen bij Jace! Maar wat ik ook probeerde ik kon het niet laten stoppen.

Ik hoorde Jace zijn stem hij riep:"Jayn! Hou vol ik kom eraan!" Toen viel het het meisje dat naast me in de vlammen stond me pas op ze leek zo veel op Jace ik denk dat ze een tweeling zijn.

Maar toen Jace dicht genoeg was om haar te helpen kwam er een vampier die haar opnam en mee naarbuiten rende, alleen haar ketting was achtergebleven en die ketting zag er net zo uit als de ketting die Jace om zijn nek had.

Hij raapte de ketting op en een traan Rolde over zijn kaak, er klonk een luide meisjesschreeuw en Jace viel met een bonk op de grond.
-------------------
Bedankt voor het lezen!!!
Ps: kijk eens naar mijn  boek MINE! Jullie zullen het echt leuk vinden.

Ily all 💋

Like? Follow? Comment?

The rogueWhere stories live. Discover now