H20 ~Heal my wounds~

3.6K 205 1
                                    

ALINE
Ik probeer tegen te stribbelen tegen haar krachten maar dat doet alleen maar meer pijn.

Ik wil me overgeven maar dan lost de kracht en hevig begin ik te ademen. Wanneer de vlekken van voor mijn ogen verdwenen zijn word ik door Kajla aan de kant getrokken.

Ik zie dat Skyler met het mes op het meisje haar keel drukt. Ik zie dat het meisje haar ogen nog zwarter worden.

"Skyler ga daar weg! NU!" schreeuw ik. Maar Skyler reageert te laat en het meisje gromt luid en gooit haar tegen een boom waardoor Skyler niet meer kan opstaan en een kreet slaat.

voor ik het weet gooit Kajla met haar mes naar het meisjes hoofd maar deze draait zich om en voor het mes haar hoofd kan aanraken blijft het voor haar gezicht hangen en draait zich om waarna het recht op Kajla afvliegt.

KAJLA
Voor ik het doorhad vloog het mes op 2cm afstand van me maar dan sprong er iemand op me die me op de grond duwde het was Zayn. "wees in het vervolg voorzichter met messen" zegt hij plagerig terwijl het mes zich in een boom plant.

De blik van het meisje zag er aan de ene kant bang uit maar aan de andere kant zag ze er nog moordlustige uit.

KIARA
"Is iedereen er klaar voor?"vraag ik nog eens zacht terwijl ik voel dat Jace men hand hard vasthoud. "Ohhhh ik ben hier zo klaar voor" sist Laura kwaad terwijl ze naar Ambers (zie foto)nek springt en haar tegen een boom duwt terwijl ze haar nagels hard in haar vel zet.

Maar Amber laat zich niet doen en gooit met haar krachten Laura van haar af en dat is het moment waarop ik weer ineen stort en schreeuw. en alles is weer zwart...

JACE
"Kiara! Kiara! Ze is weer aan het geestenwandelen!" Roep ik. "Ik wist dat ze speciaal was!"schreeuwt Amber uit terwijl ze dichter komt en met haar krachten Kiara overeind laat komen.

Ze kijkt haar aan en raakt haar arm aan waarna ze zich pijnlijk terugtrekt. "Aaaargh... een witte wolf" ze kijkt naar haar hand waar nu een zwarte brandwonde op staat maar toen ze doorhad dat ik het zag trok ze het snel weg waarna ze een pijnlijk gezicht trok en hard begon te schreeuwen.

Haar stem veranderde en werd steeds zwaarder en demonischer en dan is er plots een zachte stem:"alsjeblieft Kiara doe het niet ik ben het Avril" Kiara's ogen schieten open en iedereen kijkt Amber vreemd aan.

"Jullie trappen ook echt in alles he..."zegt ze met een gemene grijns op haar gezicht terwijl ze naar Zeno toe loopt en zegt"vertel me eens knapperd... die wonde kwam toch niet vanzelf of wel?" Zeno's blik word schuw en hij kijkt Amber schuw aan.

"Dat dacht ik al... hij is niks beter dan mij... als je mij vermoord zou je dat beter ook bij hem doen"

Ik zie dat er zich een traan in Kiara's oog bevind en ze springt recht en loopt op haar af. "Brandon is niet zoals jou en dat zal hij ook nooit worden!"

Amber draait zich traag om en kijkt Kiara spottend aan. "Droom maar voort "fluistert ze zacht in Kiara's oor.

KIARA
Ik heb echt zo genoeg van die bitch! En ik spring haar naar haar nek en ze begint hard te schreeuwen.

Ik zie dat rode brandwonden zich vormen op de plaatsen waar ik haar aanraak en ze valt schreeuwend op de grond. Ik ga bovenop haar zitten en verstevig mijn greep waardoor ze nog harder begint te schreeuwen.

"Stop!" Hoor ik iemand schreeuwen en meteen komt mijn verstand terug en spring ik van haar af.

"Hij hij is hier" hoor ik de nog steeds op de grond liggende Amber fluisteren.

AMBER
Mijn hele lichaam begon te tintelen toen ik de aanwezigheid van Brandon voelde. Ik probeerde mijn ogen te openen maar ik was te zwak.

Ik voelde dat iemand naast me kwam zitten en me overeind hielp zitten en aan de tintelingen te voelen was het Brandon.

De tintelingen gaven me een boost en ik voelde de bladeren wegtrekken op de plaatsen waar hij me aanraakte.

Ik opende mijn ogen en keek recht in de twee bezorgde ogen van Brandon.

Verlangend keek ik hem diep in de ogen aan. Hij was zo perfect. Hij wreef zacht over mijn kaak en er verscheen een glimlach op zowel mijn als zijn gezicht.

Ik kroop dichter tegen hem aan en ik voelde de brandende blikken die naar ons geworpen werden.

Toen Brandon zag dat ik dichter kroop schrok hij even (wat ook normaal is want je knuffelt niet altijd met een demoon) maar al snel hief hij me op zijn schoot en ik snoof zijn heerlijke geur op.

Nog steeds keek hij me liefdevol maar een beetje schuw aan. Zijn ogen waren chocolade bruin en ik smolt er helemaal van.

Na even verdween de schuwe blik en wreef hij door mijn haar terwijl hij een zachte kus op men lippen drukte. "Je bent prachtig..."fluisterde hij zodat alleen ik het kon horen.

Ik grinnikte even en kuste hem dan weer hartstochtelijk op de mond. "Euhhum..."klonk het van achter ons. "Dit is akward..."zei iemand anders.

"Geef ze wat alleen tijd..."zei Kiara terwijl ze Jace meetrok. "Maar wat als..." "ga maar Jace..."zei Brandon zacht terwijl hij me bleef in de ogen kijken.

"Jij bent dus mijn mate..."zei hij zacht na dat iedereen verdwenen was. Ik knikte zacht en wende mijn blik af. Hij nam mijn kin zodat ik hem weer aankeek.

"Moet je me nu niet gaan vermoorden"zei hij plagerig. Ik keek hem verward aan en duwde hem dan hard tegen de grond. (voor mij is het eigenlijk niet hard maar als gewone weerwolf wel) Brandon schrok hevig en ik zag de angst in zijn ogen.

"DUS JIJ WIL GRAAG DOOD HE..."schreeuwde ik. Brandon verstijfde van angst en dat was zo schattig.

Ik boog naar zijn nek net alsof ik elk moment zijn nek kon doorbijten maar kuste hem daarna zachtjes in zijn nek.

Ik voelde de spanning van zijn schouders vallen en hij ontspande zich en begon mijn zij zacht te strelen. Ik stopte met zoenen en ging dicht tegen hem liggen waarna hij zijn arm over mij sloeg.

Ik liet mijn hoofd rustten op zijn borstkas en nam met mijn hand zijn hand vast.

"Bandon je bent perfect..."zei ik zacht en hij duwde me nog wat dichter.
------------------------------
Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueWhere stories live. Discover now