H19 ~Heat~

3.9K 211 3
                                    

SOFIE
"Ze is in haar heat..."zeg ik terwijl ik de nog steeds bewusteloze Dave's wonde verzorg.

Brandon zit in de hoek van de kamer. Hij kijkt me smeekend aan. "Door de Heat gaat ze door een hevige pijn omdat haar mate niet bij haar is en jullie geen je weet wel wat hebben..." zeg ik zacht.

"Maar bij de man is het minder erg deze word gewoon aangetrokken tot de ander mate... wat met jou dus gebeurde..." Ik zie dat Brandon zijn hoofd op de vloer richt en even de tijd neemt om alles op een rijtje te zetten.

Ik bind het verband strak om Dave's middel en dan komt Laura terug binnen.

Ze zit al hele dagen aan Dave's bed en gaat alleen maar weg als ze een kleine of grote boodschap moet doen.

Haar haar staat wild en ze heeft Wallen onder haar ogen. Ze ziet er verschrikkelijk uit.

KIARA
Met een pijnlijk gezicht lig ik op mijn bed al heel de dag heb ik last van hevige pijn, vooral als Jace niet in de buurt is.

Het is me ook opgevallen dat Jace zijn ogen iets gouder gekleurd zijn en dat hij veel hebberiger is en zo snel jaloers als iemand in mijn buurt komt.

Ik kijk naar het prachtige plafond maar grijp daarna weer naar mijn middel van de pijn. Er word zachtjes op de deur geklopt "binnen..."

Kenzo opent de deur en kijkt me aan:"alles oké?"vraagt hij bezorgd terwijl hij naast me op bed komt zitten.

Ik knik maar hij ziet mijn pijnlijke gezicht. "Je hebt last van de Heat he..." "de Heat?" Vraag ik maar voor ik een antwoord krijg gaat de deur open en Jace staat in de opening.

Vanaf hij Kenzo bij me ziet zitten kleuren zijn ogen donker zwart en rent hij naar hem toe. Hij grijpt Kenzo bij zijn nek en duwt hem in wurghouding tegen de muur.

Je ziet dat hij het heel moeilijk krijgt om te ademen. "Jace stop!" Schreeuw ik maar het lijkt alsof hij het niet hoort.

Kenzo's gezicht begint alle kleuren uit te slaan. "STOP JACE! Stop..." zeg ik tevergeefs terwijl er een traan over men wang rolt. 

Het lijkt wel alsof dat zijn aandacht trekt want al snel laat hij los en zet me op zijn schoot.

Ik zie dat Kenzo zo snel als hij kan de kamer uitrent wat een hele opluchting is voor mij.

Jace zijn ogen worden goud geel en hij duwt me tegen het bed waarna hij stevig op me gaat liggen zodat ik geen kant op kan. "Jace wat doe je!"schreeuw ik geshockeerd maar dan kust hij me zachtjes van in men nek naar mijn mond en terug en dat geeft me zo een heerlijk en tintelend gevoel.

ALINE (zie foto)
Ik liep door het bos het was al een tijdje geleden dat ik nog iemand had zien lopen wat raar was.

Normaal kwam ik Zayn en zijn troepen wel 1keer per dag tegen. Verward liep ik naar de rand van het bos waar het dorp begon bleef ik staan.

Toen de mensen me opmerkten keken ze me bang aan. Ik zag dat Zayn er ook bij kwam staan zijn blik verstarde en het gaf me koude rillingen.

"Aline kom rustig naar hier"zei hij zacht en dat was het moment dat ik een warme adem in men nek voelde van schrik begon ik te rennen. Ik voelde dat de persoon me het bos mee introk.

Zayn liep me achterna maar de persoon was te snel. Eenmaal we Zayn kwijt waren geraakt gooide ze me tegen een boom waardoor ik niet snel op geraakte.

Ze stak haar hand uit en ik vloog naar achter weer tegen de boom. Door een vreemde kracht kon ik niet van de boom afkomen en het werd steeds moeilijker om te ademen.

KIARA
Ik lig met mijn hoofd op Jace zijn borst in het bed. Konden we dit maar vaker doen. Dan was er hard gebonk op de deur.

Ik trok snel mijn tshirt aan en Jace liep naar de deur. Zayn stond hijgend voor de deur en zij"Ze ze heeft Aline ontvoert"

Als Jace dat hoord stormde hij de deur uit en liep naar buiten.

JACE
"Laura, zayn, Aiko, zeno en kenzo kom hier" roep ik hard welneer ik buiten sta en voor ik het weet staan ze allemaal naast me.

"Ik ga ook mee" hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Kiara staan.

Ze kijkt me vastberaden aan. "Jace het word tijd dat je de echte kiara ziet en ik moet dit doen als luna van de roedel" zegt ze terwijl ze mij voorbij loopt en tekendoet aan de anderen om haar te volgen.

En voor ik het weet begint ze al te renen.
-------------------------
Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueМесто, где живут истории. Откройте их для себя