H12 ~daughter of an alpha~

6.7K 299 13
                                    

KENZO
Ik kijk met tranende ogen naar Diana (zie foto). Ze ligt daar zo mooi met een boeket rode rozen in haar handen.

Jace kan zijn tranen ook niet meer inhouden en Kiara hangt stevig aan zijn zij en wrijft met haar arm over zijn rug terwijl ze verdrietig naar Diana kijkt.

Ik wrijf een bruine lok uit haar gezicht. Er staat een prachtige glimlag op haar gezicht. Dan komt Jace bij me staan en neemt de plank op waar ze oplicht en duuwt haar zacht de graftombe in.

Een traan rolt over men kaak. Ik moet even alleen zijn en ik verander in men wolvenvorm en ren het bos in.

JACE
Ik sluit de tombe en draai me om. Ik zie kenzo nog net het bos inrennen en wil er heenrennen maar Kiara houd me tegen en zegt:"hij moet even alleen zijn"

Ik kijk haar hopeloos aan en neem haar in mijn  armen en hef haar van de grond. Ze kijkt me geschrokken aan maar dan verandert haar blik.

Ze streelt zagt over mijn kaak en dan zoent ze me zagt in men nek.

KENZO
Ik leun tegen een boom aan en laat me ertegenaan zakken. Ik laat mijn hoofd tussen mijn  benen zakken en wrijf gefrustreerd met mijn handen door mijn haar.

"waarom?"fluister ik zacht. "WAAROM!!!"schreeuw ik terwijl ik met mijn vuist in een boom ram.

Dan zie ik een flits die gevolgt word door een fel licht. Ik kijk op en zie Diana in een spookachtig gedaante staan. Ik open mijn ogen wijt en kijk haar verschrikt aan.

"Di...Di...Diana...ben jij dat?"stamel ik er uit. Ze knikt en staart me weer aan en zegt zacht: "Maak je geen zorgen om mij...maar bescherm Kiara en Jace want ze gaan het nog zwaar krijgen..." Dan verdwijnt ze weer.

"DIANA! DIANA neee... Blijf hier!" Zeg ik. Er rolt weer een traan en dan komt er in me op Ik moet Kiara en Jace beschermen. Ik spring op en ren het bos weer uit.

KIARA
Terwijl ik Jace zijn tong nog steeds rond de mijne voel hoor ik iemand schreeuwen:"Kiara!!!!"

Ik onderbreek onze heerlijke kus en zoek naar de persoon die het geluid maakt.

Dan zie ik Klarity die op me komt afgestormd gevolgd door Djenzo. Ik spring uit Jace zijn armen en Jace kijkt verschrikt naar Klarity die op me komt afgelopen.

Snel neemt hij me vast en sleurt me in 1 ruk achter zijn rug.

Hij begint hard te grommen en houd mijn  arm stevig vast. Klarity stopt met lopen en herkent Jace zijn geur.

Meteen buigt ze en kijkt hem aan. Djenzo doet dit ook en komt naast Klarity staan. "Jace, het is oké"fluister ik zagt.

Ik voel dat hij mijn arm al iets meer loslaat. "Het spijt me zo erg alpha... ik wist niet..." zegt Klarity bang voor de moordende ogen van Jace. Dan plots hoor ik nog een grom.

Kenzo komt naast Jace staan en kijkt boos naar Klarity en Djenzo. Door dat ik schrok toen Kenzo plots begon te grommen sprong ik een stap naar achter. Jace trekte me weer dichter en begin nog heviger te grommen. Ik keek verschrikt naar Klarity.

"Jay...jay...jace... stop..."fluister ik bang van mijn eigen mate. Jace kijkt even bezorgt maar dan zegt iemand:"Hier zijn die vuile rogue's dus"

Jace kijkt terug om en ik ook. Ik zie dat Laura achter Klarity en Djenzo staat en dat langs hun linker kant Dave moordzuchtig staat te kijken en langs de andere kant Aiko, maar hij staat nogal geschrokken te kijken.

Wat doet Aiko hier. Man wat hate ik die beta. Maar wat deed hij hier!

Klarity en Djenzo werden helemaal omsingeld. Klarity keek angstig rond en begin zacht maar bang te grommen.

Djenzo keek echter zo trots als wat net een echte alpha. "Vermoord me maar als je een nieuwe oorlog wilt en wil dat jullie allemaal dood gaan!"schreeuwde hij.

Ze keken hem onbegrijpelijk aan. Wie was hij en waarom voelde hij zich zo belangrijk. Vroegen ze zich af. "Ik ben Djenzo zoon van Ronaldo alpha van the blackpack."

JACE
Natuurlijk die geur ik dacht het al dat hij alpha bloed in zich had en toen drong het tot me door: die geur... ik had dat alpha bloed al eens geroken... Kiara! ik draaide me om en keek Kiara die aan. "Ben jij de dochter van Ronaldo?"zei ik geschokt via onze link.

Kiara knikt bang. Ik wist niet hoe ik me moest voelen... Waarom verzweeg ze dit voor me. "Waarom heb je me dat niet gezegd"vroeg ik onzeker. "Omdat...omdat...hij me verstoten heeft"zegt ze met een krop in de keel.

Er rolt een traan over haar gezicht en ik wrijf hem weg met men vinger dan til ik haar op, ze slaat haar benen rond men middel en ik knuffel haar hard terwijl ik geruststellend over haar haar streel. Ze klemt zich hard aan me vast en ik voel haar tranen men schouder nat maken.

Maar dan hoor ik plots een gil ik draai me meteen om en Kiara springt uit mijn armen.

Dan zie ik Laura met haar nagel diep in Klarity's keel zo diep dat als ze nog even doorduwt ze haar strot doorsteekt.

Ik zie dat Aiko en Dave Djenzo tegen houden die hevig spartelt en Kenzo staat nog steeds naast me maar doet niks aan het hele gebeuren.

Ik voel Kiara's woede opborrelen en dan rent ze op Laura af. Ik probeer haar tegen te houden maar het lukt me niet.

Kiara springt naar Laura en uit verdediging laat Laura Klarity los en krast met haar nagels Kiara weg. Kiara geeft een korte gil en vliegt dan de andere kant uit.

Roerloos blijft ze op de grond liggen. Ik ren naar haar toe en voel een traan klaarzitten. Ik laat me op men knieën vallen en draai haar gezicht van de grond vandaan.

Er zit een grote kras over haar gezicht en het bloed hevig. Dan vliegen haar ogen plots open en kijken me roerloos aan maar dan hoor ik een fel gekrijs van achter me.

Laura ligt kermend van de pijn op de grond en grijpt naar haar zij. Aiko laat zich meteen naast haar neervallen en kijkt haar bang aan. "Wat gebeurt er met haar!"schreeuwt hij. "Ze laat haar pijn voelen die ze vroeger heeft meegemaakt"zeg ik terwijl ik nog steeds in haar dode ogen kijk.

"Laat haar stoppen!"zegt David die nu ook naast Laura zit.

Laura schreeuwt nog steeds de longen uit haar lijf en kijkt Aiko hopeloos aan. "LAAT HAAR STOPPEN NU!!"schreeuwt Dave.

Klarity zit nu ook naast me en Djenzo ook ze kijken naar de roerloze Kiara.

---------------------------------------------

Thnx voor het lezen!

Ily all 💋

Like? Comment? Follow?

The rogueWhere stories live. Discover now