H24 ~another one~

3K 182 7
                                    

KIARA
Alles is weer zwart maar dan verdwijnen de vlekken langzaam ik hoor iemand in de verte roepen:"Jace! Jace! Omg!" Dan zie ik weer alles en ik heb harde hoofdpijn.

Ik ga voorzichtig opzitten en zie dan Jace levenloos op de grond liggen en Aline,Kajla, Skyler en Kenzo die bij hem zitten.

Tranen beginnen over mijn kaken te lopen. Hoe kon ik zoiets doen! Ik heb men mate misschien vermoord! Ik ben een monster!

Misschien had ik maar moeten dood gaan net zoals mijn vader had gezegd!

"JACE pllz!" Schreeuw ik terwijl ik hem probeer wakker te schudden. "nee, nee, nee... pllz... leef!" Schreeuw ik terwijl de tranen uit mijn ogen op zijn borstkast vallen.

Dan voel ik dat iemand me opzij rukt en enkel druppels van een flesje in zijn mond laat vallen. wanneer hij even omkijkt kijkt hij me recht in de ogen aan en dan zie ik het deze man is geen weerwolf maar een vampier (zie foto)!

Dan stapt hij van hem af en Jace zijn ogen springen open. waarna ik wenend naast he ga zitten en zeg :"omg Jace ik was zo bang"

hij wrijft met zijn hand zacht over mijn wang en fluistert: "ik zij toch dat ik altijd bij je zou blijven" waarna ik hem hard op zijn mond zoen.

Daarna kijk ik nog eens naar de vampier en zeg:"bedankt" er verschijnt een vriendelijke lach op zijn gezicht maar terwijl zie ik ook pijn in zijn ogen.

En dan zie ik het hij heeft een weerwolven ring met hetzelfde als Jace zijn ketting. "Jace die ketting is van je zus he "zeg ik zacht terwijl ik terug naar hem kijk en de ketting vanonder zijn T-shirt haal.

Hij knikt zacht en dan zie ik dat de drie meisjes een mes uit hun schoen hallen en even voel ik me bedreigt maar dan leggen ze het op hun handen en strekken hun armen uit en ik zie dat er ook zo een wolF op zit.

De vampier neem zijn ring af en doet hetzelfde en dan toont Kenzo zijn armband waar ook zo een wolf aanhangt en Jace neemt zijn ketting af en doet het ook er is een witte flits en ik voel een harde pijn aan mijn enkel en ik hoor Skyler zeggen: "het 7de lid heeft zich onthult. welkom bij de bond van Alexandria!"

Dan is het licht weg en ik kijk naar mijn enkel waar nu een prachtige wolvenkop staat getatoeëerd. "hij is prachtig..."zegt Jace terwijl hij achter me gaat staan zijn armen om men middel slaat en een kusje in men nek plaatst.

Ik voel mijn kaken rood worden. Waren zij echt de bond van Alexandria? En hoorde ik er nu bij? "Ja tortelduifjes het is tijd om op avontuur te gaan" zegt de vampier terwijl hij een klein sprintje trekt.

"waar gaan we heen?"vraag ik. "Avrils ziel halen" antwoord Jace stil terwijl hij verandert en achter de vampier aan rent waarna ik dit ook doe en de rest ook.

"Wie zorgt er dan voor de roedel" vraag ik via de link. "Zayn..."antwoord hij waarna hij koppig harder begint te rennen.

Hij vind het duidelijk vervelend om zijn roedel in iemand anders handen over te laten. Ik trek weer een sprintje en probeer Jace in te halen.

Hij kijkt bezorgt naar me en ik zie in zijn ogen dat hij zich zorgen maakt over de roedel en mij. Ik kijk hem aandachtig aan en dan bots ik hard tegen iets aan.

Ik hoor dat Kenzo meteen verandert en naar hier komt lopen. Ik kijk op en zie een mooie witte eenhoorn net zoals die ene die Avril naar ons bracht.

Dan veranderde de eenhoorn ook. Ik ging terug overeind staan en het meisje begon hevig haar excuses aan te bieden en dan ziet ze Kenzo staan.

Haar pupillen vergroten en ze kijkt verschrikt naar mij.

ARWEN
Ik had het moeten weten! Die geur! Natuurlijk zijn het weerwolven.

Ik kijk weer bang en tegelijk verlangend naar Kenzo hij kijkt me triest en hopend aan.

Hij zet nog enkele stappen dichter en dan splits een grote witte flits ze. "wat er is nog een bonds lid?"hoor ik een meisje hevig roepen.

De denk ik vampierenjongen knikt en ik voel dat er iets in men haar komt te zitten. Waneer het licht weg is zit er een prachtige wolvenspelt in mijn haar. "De bond van Alexandria..."zeg ik zacht.

Kenzo zet weer een stap dichter en neemt men hand vast waarna hij zacht fluistert "gefeliciteerd" ik giechel zacht en zijn aanraking maakt me helemaal wild.

KIARA
"We blijven gaan!" Roept de vampier. "Wat heeft die een haast zeg"hoor ik Kajla fluisteren.

Ik begin te renen en de rest volgt me ook de eenhoorn verandert terug en volgt ons. Volgens mij is ze Kenzo's mate.

Na even lopen beginnen de bossen veel begroeider te worden en donkerder.

Hier en daar loopt eens een depressieve rogue. Als ze zouden horen dat ik ook een rogue was vroeger hadden ze me vast gek verklaart want nu sprong en liep ik gewoon zoals een hondsdolle hond. En dat ziet er best grappig uit.

Waneer het heel donker is en volgens mij de zon onder is wat je niet kan zien omdat het bos zo dichtbegroeid is, stoppen we aan een meertje waar we zullen overnachten.

Ik drink rustig enkele slokken met Jace en kijk dan omhoog naar de sterren hemel het is hier prachtig. Ik verander terug in men mensengedaante en ga in het bloemenveld liggen en staar naar de sterren waarna ik Jace naast me voel neerploffen.

Hij legt zijn arm rond mij en trekt mij extra dicht tegen zich aan en geeft mij een zoentje in mijn nek waarna ik met mijn hand door zijn haar wreef en hem een lief kusje op zijn mond geef.

JACE
Ik kijk in haar prachtige blauwe ogen en plant mijn hoofd ik haar nek waarna we in elkaars armen in slaap vallen.
----------------------
Bedankt voor het lezen!
Vergeet MINE! niet te lezen :p

Ily all💋

Like?follow?comment?

The rogueDonde viven las historias. Descúbrelo ahora