H25 ~little one~

2.9K 186 8
                                    

LAURA
Ik kijk Zayn kwaad aan en schreeuw: "sinds welneer laten we alle rogue's bij onze roedel horen? He?" "Laura je weet net zo goed als ik dat jij ook een rogue was" ik negeer zijn antwoord en sis: "tot die Kiara kwam werden ze allemaal gedood! En nu dat mevrouw speciaal hier is word er niks meer aan gedaan!" Zayn kijkt me begrijpend maar afkeurend aan.

"Ze is een groot gevaar heb je dat dan niet door! Ze wind nu iedereen rond haar vinger om dan Waneer iedereen haar vertrouwt aan te vallen en iedereen zelfs haar eigen mate te vermoorden. Geloof je nu zelf dat zo een monster dat eerst Dave wil vermoorden en eigenlijk iedereen in het dorp wil vermoorden dan zomaar in 123 kan veranderen?!"

Ik zie dat het door hem doordringt en zeg: "het word tijd dat we haar hier weg krijgen" "maar wat met Brandon dan?" ik hef men schouders op en loop naar buiten en doe teken om mij te volgen.

Terwijl ik buiten stap zeg ik :"stuur Sofie samen met hem het bos in voor kruiden ofz" en meteen neemt Zayn zijn gsm en belt Sofie. "Ze is nu onder weg"

Nadat ik Aiko, Dave en Zeno heb overhaalt bewapenen we ons en gaan naar het huis van Brandon. Ik klop op de deur en vanaf dat Amber de deur opent duw ik met men nagels op haar keel en duw haar naar binnen waarna de jongens ook binnenkomen.

AMBER
"Wat is hier de bedoeling van laat me nu onmiddellijk los Laura of wil je dat ik nu echt je leven kapot maak" sis ik haar kwaad toe terwijl ik de druk op mijn nek voel stijgen.

"waag dat en je bent eraan" zeggen Dave en Aiko tegelijk terwijl Aiko klaar staat om aan te vallen en Dave op elk moment een mes naar mijn hoofd zou kunnen gooien.

Ik ruk me los uit Lauras greep en duw haar aan de kant waardoor ik snel opzij duik voor het mes dat net boven mijn hoofd de muur raakt.

"Als jullie denken dat je mij ooit maar dan ook ooit zult kunnen vermoorden"zeg in terwijl ik het mes uit de muur ruk en naar Laura heen loop die op de grond licht doordat ik haar tegen de muur had gegooid.

Ik plaats het mes onder haar kin trek haar hoofd met haar haar omhoog en wrijf enkele keren met het mes over haar nek waardoor er zich rode krassen weergeven.

"zal ik doorgaan?" Vraag ik vriendelijk met een gemene grijns op mijn gezicht.

Ik plant het mes nog wat dieper in haar nek en een eerste straaltje bloed begint te stromen.

Ik wrijf het met mijn vinger van haar nek en steek daarna mijn vinger in mijn mond. "heerlijk..." zeg ik terwijl mijn stem zwaarder word en ik mijn krachten terug voel komen. "hmmm bloodpack he? Dus je zou mij vermoorden omdat ik een rogue ben en je bent er een ook een. Dat is niet echt slim nagedacht he? Want ik ben de sterkere rogue" schreeuw ik in haar oor terwijl ik een ruk aan haar haar geef.

"En wat doen ze bij de bloodpack? Oh ja juist de slapste STERVEN!" Schreeuw ik terwijl ik met het mes nog eens hard op haar keek druk en het bloed weer drink.

Ik zie dat de jongens me alleen maar bang aankijken."Wil er nog iemand bloed doneren of wil je maken dat je uit mijn fucking huis bent!" Blaf ik hen toe terwijl in hard begin te grommen en voel dat Laura ook mee wil gaan.

"jij niet!"fluister ik haar toe terwijl ik haar een harde snok aan haar haar geef.

Ik ga op men knieën zitten en zuig als een vampier het bloed uit haar wonde tot ze levenloos op de grond valt.

KIARA
Jace loopt al heel de tijd zenuwachtig heen en weer net alsof hij iets voelt. "er is iets mis Kiara"zegt hij terwijl hij me met een traan in zijn oog aankijkt. "er is iets miss in de roedel"

"relax, ze kunnen het wel alleen aan"probeer ik hem te kalmeren terwijl ik hem in een warme knuffel druk en men hoofd op zijn borstkas laat rusten.

Ik voel 1 van Jace zijn tranen op mijn hoofd vallen. Hij is echt een veel te goeie alpha.

Ik kijk op wrijf zijn tranen weg en zeg "ik hou van je en wat er ook gebeurt dat zal ik voor altijd doen" Hij grijpt me nog wat harder vast en ik kan amper ademen maar ik trek het me niet aan.

Dan zie ik plots iets achter een boom bewegen ik laat Jace los en kijk aandachtig naar de boom. "wat is er?"vraagt Jace. "iemand bespioneerd ons "zeg ik terwijl ik naar de boom wijs.

Jace went zijn blik naar de boom en kijkt er aandachtig naar. "kom tevoorschijn wie je ook bent!"

De persoon blijft zitten en Jace gaat beschermend voor me staan. En dat is het moment waarop een pijl juist Jace zijn hoofd mist.

Jace verandert en dat doe ik ook zodra ik verandert ben komt een klein meisje met een boog in haar Hand (zie foto) met wijd opengesperde ogen vanachter de boom.

Jace blijft hard grommen en zou nog durven om het meisje aan te vallen dus ik lik hem even op zijn snuit en verander dan terug. Het meisje blijft me aanstaren en lijkt heel onder de indruk.

"wie ben jij?" Vraag ik. "een rogue mevrouw" "maar wat is je naam en hoe oud ben je ?"vraag ik. "ik ben Anastasia maar u mag Anna zeggen en ik ben 7 jaar"zegt ze terwijl ze me nog steeds aanstaart.

"Waar zijn je ouders?"vraag ik terwijl ik Jace ongelovig aankijk. "Dood..."antwoord ze stil. Ik kijk haar vol medelijden aan en dan valt het me op ze heeft net zo blauwe ogen als mij...zou zij ook een witte weerwolf zijn.

Ik dacht altijd dat ik de enige witte vrouwelijke weerwolf was. Ik zet enkele stappen dichter en steek men hand uit.

Geen idee waarom ik dat deed maar men lichaam deed het vanzelf en Anna legde haar hand in het mijne. Ze nam het weer weg en er lag een ketting op men hand.

Verbaast keek ze me aan en toen voelde ze aan haar eigen hals waar nu ook een ketting aanhing. De kettingen gaven een blauwe gloed en als je ze opendeed zat er een klein compasje Dat naar de andere ketting leidde.
------------------------
Bedankt voor het lezen!
Willen jullie Laura dood of levend?
Vreemd genoeg schrijft dit verhaal zichzelf een beetje ik had in mijn gedachten dat Brandon Amber zou moeten redden maar bon! Amber laat haar enge kant nog eens zien!
We hebben 5k gehaald! !!!!!!!
Ps: MINE! al gelezen?

Ily all 💋

Like?follow?comment?

The rogueWhere stories live. Discover now