H4 ~spotted~

10.2K 374 16
                                    

KIARA
Jace duwt me zijn huis binnen en ploft neer op de zetel. Ik kijk naar hem van de andere kant van de kamer.

Hij wrijft met zijn hand door zijn haar en zucht. Traag kijkt hij naar me en maakt oogcontact.

Ik kijk hem vragend aan. "wat is er?"vraag ik. Hij blijft stil.

"wat gebeurde er daarnet, hoe kan zo iets?"vroeg ik beschaamt. Jace deed een teken om dichter te komen en ik kwam dichter en in 1 ruk trekt hij me op zijn schoot.

Het dringt nu pas echt tot me door hoe sterk Jace wel is. Je wou hem zeker niet kwaad willen maken. Ik kijk hem nog steeds vragend aan.

"Je powers beginnen te werken.", fluisterde hij zacht. "powers?"vroeg ik zacht. Hij knikte.

"De powers van de witte rogue"fluistert hij. Ik kijk hem nog verbaasder aan.

"Duizenden jaren geleden waren de witte weerwolven nog met veel. Maar er was 1 speciale roedel voor de witte wolven. Toen die roedel aangevallen werd was er maar 1 wolf die kon ontsnappen. Een jong meisje van 17. Ze liep het bos in en was dus een rogue. Als wraak ging ze langs bij een heks. Deze gaf haar en alle witte vrouwelijke rogues die ooit zouden bestaan de kracht om mensen pijn te laten voelen. Jaren lang waren er bijna geen witte vrouwelijke wolven meer. Iedereen dacht ook dat het maar gezever was over de witte rogue. Tot we jou vonden."fluistert hij.

Ik kijk hem nog vreemder aan. "Nu je 18 bent en ook een witte rogue begint je kracht te werken."zegt hij. "Maar je moet wel leren om je powers onder controle te houden ander kan je een gevaar zijn voor anderen en jezelf."

"maar... maar wat als ik jou perongelijk pijn doe... ik wil niet dat je.... dat je..."zeg ik snikkend. want alleen het idee al dat ik Jace zou pijn doen liet me wenen. "Rustig maar het komt goed..."fluistert hij zacht terwijl hij over men rug aait en me medelijdend aankijkt.

Ik kijk trek mezelf wat dichter tegen hem aan en snuif zijn geur nog eens op.. Hmm wat kon dat deugd doen. Hij rook altijd zo goed.

Ik leg men hoofd tegen Jace zijn borstkast aan en voel dat hij even schrikt van mijn beweging. maar al snel gaat hij met een hand door men haar.

Ik neem hem stevig vast en zeg:"wil je me alsjeblieft nooit alleen laten""nooit...",fluistert hij terug.
Zo blijven we nog een hele tijd zitten tot ik in slaap val.

JACE
Ze ziet er zo prachtig uit als ze slaapt. Gisteren waren we samen in slaap gevallen in de zetel. Ik was ondertussen al opgestaan en had een ontbijt gemaakt.

Toen ze de geur van eieren rook sprongen haar ogen gelijk open. Dat had ze vast al een jaar niet meer gegeten. Rustig en half slapend komt ze naar me toe gestapt.

Ze komt recht voor me staan en doet haar armen om me heen. Maar plots laat ze los en loopt naar de andere kant van de keuken met de eieren die achter me stonden. Daarvoor was die knuffel zodat ze de eieren kon pakken.

"Eet maar."zeg ik vriendelijk. Ik zie dat ze voorzichtig naar de keukentafel stapt. Ze heeft nog steeds het rogue gevoel in zich. Terwijl ze eet ga ik achter haar staan en omhels haar.

Ze schrikt even maar eet daarna door. Ik kus haar even en zeg: "Sorry prinses maar ik moet alpha zaken gaan doen"

Gelijk kijkt ze me aan en zegt : "wees voorzichtig" Ze ziet er echt uit alsof ze elk moment zou kunnen huilen. Ik maak me los uit de knuffel en ga naar buiten.

"Alpha alpha!" Roept Brandon die op me af komt lopen. (Zie foto) "Er zijn 2 rogues gespot in het westen en Zayn is in het oosten. "

"Laten we die rogues dan maar eens een bezoekje gaan brengen." zeg ik dood serieus en op dat moment verander ik naar mijn weerwolvengedaante. Ik loop richting het bos en roep naar Brandon: "Kom je nog?" meteen zie ik Brandon veranderen in zijn bruine wolf en hij komt naast me staan. Samen rennen we naar de westkant van ons domein.

We veranderen  terug en gaan achter een paar bomen staan.

We zien een blond meisje, maar geen andere rogue te bekennen. "weet je zeker dat er twee zijn"fluister ik Brandon toe. Plots verstard Brandon zijn blik en hij kijkt mijn kant uit. Dan hoor ik luid gegrom.

KIARA
Hier zit ik dan alleen. Ik Kijk om me heen het lijkt hier zo dood.

Was Klarity maar hier: zei was mijn enige vriend toen ik in de kerker zat. Ze zou niet veel achter mij vrijgelaten worden zei ze.

Maar dan nog ze zou nooit de roedel verlaten.

Klarity was een vriendelijk en rebels meisje. Ze zat al enkele weken voor mij in de kerker doordat ze verliefd was geworden op men broertje Djenzo die de volgende alpha moet worden.

Maar waarom gooi je haar daarom in de kerker. Hoe dan ook mijn vader vond het het waard. Soms snapte ik hem toch echt niet hoor.
---------------------
Thnx voor het lezen

Ily all 💋

Follow? Like? Comment?

The rogueWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu