YAZ KAMPI

648 31 8
                                    

-OYUNCULAR-
MURAT: CAMERON DALLAS
EMRE: BRADLEY SİMPSON
ZEYNEP: Kendiniz olarak hayal edin.
ELİF: en yakın arladaşınız olarak hayal edin.
ECEM: LORDE
BERK: LOGAN LERMAN

Arkadaşlar bu benim ilk hikayem. Okursanız çok sevinirim. Siz okudukça ben yeni bölümleri yazmaya devam edicem okumadan güzel olup olmadığına karar vermeyin. İlk bölümü okuyun ondan sonra beğenmezseniz bile bir zarar gelmez SİZİ SEVİYORUM.

Allahım bu nasıl bir sestir ya! annemin o çırtlak sesiyle uyanmıştım ve korkudan yere düsmüstüm. Bi yandan söylenirken bi yandan da dirseğimi ovuşturuyordum da bu nasıl bir uyandırılış daha tatilimin ilk günü ve ben kötü uyanmıştım o kadar stresli geçen okulumdan sonra böyle bir uyanış hiç olmamıstı hem bizim annemle anlaşmamız vardı eğer notlarım iyi olursa yaz tatilinde istediğum herşeyi yapabilecektim ne oldu ne çabuk anlaşmayı bozdu bunları düsünürken annem bu sefer daha yüksek ses tonuyla bağırmıştı.
"Zeyneep uyan hadi geç kalacaksın" nereye geç kalıcam ne diyo bu kadın ! okul bitti ne okulu. Bu sefer annem elinde kaşıkla gelmişti.
- ben sana bağırmıyormuyum? sen adamı deli edersin zeyneep! kalk hadi.
- ne var anne ya bugün tatilimin ilk günü ve ben yatağımda kalmak istiyorum anlaşmamız var unutma.
- manyak kızım bugün senin o çok heyecanla beklediğin yaz kampı yok...
Annem sözünü bitirmeden yerden o telaşla kalktım. Jet hızıyla hazırlanmaya başladım. Dolabı açtım en sevdiğim sarı üzerinde gülenyüz olan salaş tisortümü giydim altına da dapdar bilekte biten bi kapalı renk jean tişortümü herzman olduğu gibi içime soktu birazcık dışarı çıkarttım ayakkabı olarakta almak için babamın başının etini yediğim NİKE AİRMAX ayakkabımı giydim saçlarımı da kısa olduğundan açık bırakmıştım bavulum zaten dünden hazırdı. Tam kapıyı açtım aşağı inicem küçük ve yaramaz kardeşim cem üstüme atladı ve:
-abla senden kuytuluyoyum dedi. Bende ona
- bende senden kurtuluyorum küçük velet! Dedim yanağını ısırır gibi öptüm.
Boynuma sarıldı. Aşağıya indik öküz abim yine masaya kurulmuş tıkınıyo ama ne hikmettir ki hiç kilo almıyor. Karın kasları bi erimedi gitti. Masaya oturduk "günaydın!" dedim yemeyi bırakıp nefes alsın diye yok yemeği bırakmadı kafasını salladı karsılık olarak. Sonra bizde oturduk. Kahvaltı yapmayı çok severim özellikle ailemle birlikte. Kahvaltımız bitti aşağı indirdiğim bavulumu aldım sanki evden sonsuza dek gidecekmişim gibi hepsi kapıya çıktılar. Annem babam cem ve abimm. Annem boynuma sarıldı ,bende ona sarıldım hepsiyle teker teker sarıldıktan sonra artık servise bindim. Kamp otobüsü okulun ordan kalkacakmış. Okulun önüne geldim sonra elif emre ve berk yanıma hızlı adımlarla geldiler elif hemen meraklı meraklı sorularını yöneltti.
-nerdesin sen? Niye geç kaldın? ...
Sanki ikinci annemmiş gibi soruları yöneltirken berk eliyle ağzını kapatmıştı emre de o arada selamlaştık yani iste birbirimize sarıldık sonra teker teker ikisine de sarıldım. Bu arada ne giydiklerine baktım. Elif kot şort üstüne pempe renk salaş bi tişort sacını da tepeden toplamıştı. Berk üstüne beyaz renk tişort altına asker yeşili şort giymişti herzaman ki gibi onu daha çok beğenmiştim çünkü önceden ondan hoşlanırken şimdi yakın arkadaş olmuştuk zaten ona olan hislerimde yoktu artık. Emreye gelince kemikarası düz beyaz tişort ustune kareli gomlek giymisti altinada berk gibi şort giymisti. Tarih hocasının sesiyle irkildim. "Herkes tam dimi arkadaşı gelmeyen varmı?"diye bağırırken kamp otobüsü de sonunda geldi. Ben bi uyanıklık yapıp Berk'lerden önce yer kapmalıyım. Bu yüzden arka kapıdan girdim ama bizim okulun öküzleri oturmuştu. En arkada bi yer boş ama ordada okulda düşmanım olan Ecem ve tayfası oturuyordu. Napalım ayakta kalmaktansa iyidir gittim oturdum. Tabi o Ecem sürtüğü durur mu, hemen laf sokmaya başladı, ama ben geri kalırmıyım tabiki de hayır.
- Oo bakın kızlar yanıma bi sinek kondu.
- dikkat et de o sinek gelip seni sokmasın dedim. Sonra bi iki dakika yanındaki köleleriyle bana bakıp sessiz sessiz konuştular. Pek fazla önemsemedim. O zamana kadar kulaklığımı çıkarıp müzik dinledim. Dikkat ettim de bi insan kampa giderken mini etek giyer mi ? Siz bunun cevabını düşünedurun. Benim bir uyanıklık yapıp Elif'in yanına oturmam lazım! Yerimden kalktım. Onların yanına doğru ilerledim. Elif'le Emre yan yana oturuyor. Oradan Emre'yi kaldırmam lazım!
- Emre bak kimin yanı boş ECEM'in hadi koş bakim oraya!. Emre nasıl kalktı görmemedim bile. Gitmiş ışınlanmış o Ecem'in yanına. Bende o hızla oturdum Elif'in yanına. Elif' le beraber bizim bir zafer işaretimiz vardır. İsaret parmağımızı birbirine dokundurmak. Bu işaret yaptıktan sonra birbirimize mal mal şakalar yapmaya başladık. Kabaca hayvanlaştık biraz ve en sonuda kamp yerini belli etti fakat burası harika bir yer. Güneşin ışıklarıyla parlayan bir deniz ve ağaçlarla kaplı yollar , ve sonunda kamp yerine geldik. Otobüs durduğunda karaya vurmuş balinalar gibi Elif'le berabet indik. Gerçekten iyi yermiş. Derken emre ve berk yanımıza geldi.

....

Arkadaşlar beğendiyseniz vote yapın ilk hikayem düsüncelerinizi yorumlayın.

Sizi seviyorumm

BENİMKİWhere stories live. Discover now