KONSER ZAMANI(Benimki)

112 8 6
                                    

Konser alanına gelmiştik. Elif ben Funda Berk Emre. Elif'le ben Berk'in koluna girmiştik. Funda'da Emre'nin koluna girmişti. Biraz zor olmuştu ama işte olmuştu da baktım da ne çabuk kaynaşmıştı lan Emre'yle.

Konsere 5-10 dakika vardı. Elif'le ben bir mallaşmıştık varya ,bağırıyoruz Yalın Yalın diye ben gidiyorum o sevinçle Berk'i öpüyorum. Saçmalıklarda ne saçmalıklar. O sırada Funda da yanımıza geldi. O da bizim gibi mallıklar yapmaya başladı.

Aha! Yalın çıkmıştı. Vuhu! Benimki şarkısıyla açılışı yapmıştı.

Bayılıyorum bu şarkıya!

Benimki geliyor o da biliyor kalbimi yerden yere vuruyor. Ah bir gülüyor of bir bakıyor aklımı başımdan hemen alıyor.

Tam o nakarat bölümünde MURAT yanıma geldi ve bağırarak "Zeynep ben özür dilerim!" dedi. Hiç dikkatimi dağıtmadan " Herhalde sen kaşınıyorsun! Ben sana demedim mi eğer karşıma çıkarsan kötü olur diye şimdi ne diye yanıma geliyorsun. Bak ben senden hıncımı öyle bir çıkarıcam ki ama zamanı gelince! Şimdi benden uzak dur! Hadi naş" dedim bu sefer yüzüne bakıp söyledim bunları. Yüzüme sinirli sinirli baktı. Kolumdan sımsıkı tuttu ve kendine çekti. Bayağı bir yakınlaşmıştık. Hızlıca kolumu çekmek istedim ama çok sıkıyordu canımı yakıyordu öküz. "Bana bak bi bana bak ya sen hâla sana neden böyle davrandığımı anlamadın mı? Ben seni…

Tam sözünü bitircekken Berk yanımıza geldi. "Ne oldu lan!" dedi. Murat'a bakarak. Murat kolumu bıraktı. Kolum bayağı bir acımıştı ama. Ben kolumu bir yandan ovuşturuyor bir yandan da MURAT'a bakıyordum. Canımı yakmıştı ve bu da beni sinirlendirmişti.  "Bak ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum ama sabrımı zorluyorsun! Kaşınma ve benden uzak dur! Dedim. Berk hâla bize şaşkın şaşkın bakıyordu. Murat tekrar yakınlaştı gözlerime bakarak "Peki bunu sen istedin bu oyunu kurallarına göre oynayalım"dedi ve ECEM'in olduğu yere gitti.

Ben de Berk'e bakıp boşver der gibi bir işaret yaptım ve hiç bozuntuya vermeden konserime devam ettim. Emre ve Funda birlikte bir kaynaşmıslar ki sorma zaten! Emre Funda'yla konuşuyor gülüyor da kızın içine girecek neredeyse! Nasıl bakıyor kıza!
Onların yanına zar zor gelebilmiştik. Ne ara bu kadar kalabalıklaşmıştı burası. Funda "ya ben bu adama bayılıyorum" dedi ve bu sefer Elif'le benim aramıza girdi. Emre şaşırmıştı. Yalın bu sefer sahne alçak olduğundan dediki "haydi şimdi biraz da slow gidelim. Sen istanbulsun şarkısıyla devam edelim"dedi. Allah'ım bugün benim günüm heralde harika en sevdiğim şarkı.

Köşedeki çicekçi seni sordu bu sabah...

"Hadi dans edenleri görelim" dedi.

Emre beni dürttü ve kafasıyla Funda'yı işaret etti. Bende Funda'ya yaklaştım. "Hişt hadi Emre'yle dans et." dedim ve kolunu çekip Emre'ye ittim. Funda Emre'nin yanına itilince bana baktı ve kafasını salladı.

Emre Funda'nın gözlerine öyle güzel bakıyordu ki ama birazcık utanmıştı. Funda'nın elini tuttu ve gülümseyerek "çok ısrar etti Zeynep kırmak olmaz biliyorsun değil mi?" dedi dans etmeye başladılar.

Elif bana baktı ve " biz sap mı kaldık yani" dedi. Bende " napalım biz de böyle oldu " dediğim anda MURAT ve BERK bize doğru geliyordu. Yok artık ben onunla dans etmem bu yüzden uyanıklık yapmam lazım. Berk'ler geldiginde hemen yanına geldim. Murat da gelmişti yanıma ama sonra döndü ve Elif'le dans etmeye başladı. Dans ederken 4-5 dakika sonra Elif'ler bize gelerek dans etmeye başladı. Bize yaklaşınca Elif "partner değiştirelim mi zeynep?" dedi ve ben cevap vermeden hemen Berk'e yanaştım. Bende Murat'la dans etmeye başladım. Murat bana bakıyordu ama ben ona bakmadım bile ve bu yüzden "Neden bana bakmıyorsun? Yoksa sen utanıyormusun benden ?" dedi ve ukala bir gülümseme takındı. Tabi bende o yüzden bakmıştım.
"Neden sana bakıyım ki hem senden neden utanayım?" dedim ve yüzüne en çokta gözlerine baktım. Neymiş efendim utanıyormuşum da falanmış filanmış bir de imalı imalı konuşuyor uyanık, heh dünyada o kadar insan var da ben sana aşık olucam. İç sesimi susturdum. Aklıma bu sefer bana birşey söyliycekti o geldi ve bende yine gözlerine bakarak " sen bana birşey söyliycektin?" dedim. "Boşver" dedi ve etrafa bakınmaya başladı. Ben yine. "hep boşver boşver nereye kadar" dedim. Etrafa bakınmayı bıraktı ve "zamanı gelince söylerim... Ama benden uzaklaşma nolur!" dedi gözlerime odaklandı yine. Şarkı bitmişti. Biz dans etmeyi bırakmıştık da Emre'yle Funda hâla dans ediyorlardı. İlk önce bozmak istemedim zaten sonra kendileri ayrılmıştı.

Yalın bu sefer yeniden şarkısını söylemeye başladı. En sevdiğim şarkılardan yine.  
Elif Berk'in elini tuttu ve hareketli dans etmeye başladı. Murat'ın elini tuttum şaşırmıştı. Bende onunla hareketli dans etmeye başladım.

Funda'lara baktım da yoklardı nereye gitti bunlar. He ben görememişim geliyorlar bize doğru. Ben hâla Murat'a bakarak dans etmeye devam ettim. Murat " çok güzel olmuşsun!." dedi beni süzerek. Bende beni hayvan gibi süzmeyi bıraksın diye teşekkür ettim daha sonra da daha hızlı dans etmeye başladım. Bu sırada Emre'yle Funda o kadar kalabalıktan sonra gelebilmişlerdi. Bu sefer bizim yanımızda dans etmeye başladı.

Konser bitmişti. Çıkışa geldiğimizde Emre " sayın cemaat ben birazcık sahilde yürüyeceğim hadi by" dedi o sırada ben Funda'yı arkasından ona doğru ittim ve "Funda'da seninle gelicekmiş öyle dedi bana" dedim Emre'ye göz kırptım o da bana gülerek karşılık verdi. Funda " ne oluyor ya..." dedi o sırada Emre sözünü kesti ve " boşver zaten ben de seninle birşey konuşucaktım" dedi. Funda kafasını salladı ve gittiler. Bizde eve gelmiştik ki Murat bana bağırdı "Zeyneeep"dedi Bende irkilmiştim ve o hızla dönerek " ne oldu ya gecenin bir vakti bagiriyorsun bak hocalar gelecek simdi."dedim.

Hikayemi beğendiyseniz vote verin ve bana yeni bolum hakkinda fikir verin ilham kacti da neyse öptüm sizi ballı lokumlarım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BENİMKİWhere stories live. Discover now