gıcıklık yapma

184 17 6
                                    

Emre' nin çalıp benim söylediğim şarkının etkisinde kalmış olmalılarki elif ve berk hala dans ediyorlardı. Ve en sonunda durdular. İkisinin de kolundan çekip oturttum. Elif kolunu tutup ovuşturdu. Ama o beni biliyor biz birbirimize böyle sert davranırız zaten Elif ' i de bu yüzden çok seviyorum. Okul konusu açtı işte beni şu hoca bıraktı diye sonra sohbet nasıl olduysa televizyonda ki programlara geldi. Yok efendim "Esra erol çok güzel giyiniyormuş , hareketlerini çok beğeniyormuş. Allah'ım bir insan iki dakika da konuyu buralara kadar nasıl getirebilir.Elif sonra bir korku filmi varmış PARANORMAL ACTİVİTY anlattı tam en heyecanlı yerine gelmişti ki kapıdan tıklatma sesleri geldi. Elif ve berk o kadar danstan sonra halleri kalmamıştı, ama çeneleri hiç yorulmamıştı. Emre zaten bir kapı için kıymetlisini hayatta kaldırmaz o yüzden kapıyı ben açmak zorunda kalmıştım. Bu arada kapıyı çalan da çok acele çalıyorlardı , yavaş be kapıyı kırcaklar.
- "ne var" diye açtım kapıyı mücahit ve duygu gelmişlerdi.
- zeynep biz kamp ateşi kurduk da gelsenize.
- tamam siz gidin biz geliyoruz. Dedikten sonra kapıyı kapattım ve Berk'lerin yanına gelerek heyecanlı ve bağırarak:
- Kamp ateşi kurmuşlar hadi gidelim. Elif ve Berk'in sanki o yorgunlukları gitmiş yerine enerji geri gelmiş gibi yerlerinden hızlıca kalktılar. Elif o heyecanla ilk önce bana hayvan gibi sarıldı. Sonra Emre ve berk de kamp ateşi lafını duyunca aslında onlar bu kelimeden orada kızlar olduğunu anlıyorlar. Minik evimizden çıktık ve 5-10 dakika sonra kamp alanına geldiğimiz de herkesin gözü bizdeydi çünkü çok sonradan geldik bayağı büyük bir çember oluşturmuşlar ateşin ışığında hem oturuyor hem de sohbet ediyorlardı biz de yani Elif'le ben bir yer bulduk ve oraya oturduk sonradan Berk'te yanımıza oturdu kızların çoğu Berk'i kesiyodu. Yanıma oturunca şaka niyetli:
- burada ki kızlar seni kesiyo Elif'le bende kıskanıyoruz ama bak. Elif'te kafasını onaylarcasına salladı. Berk önce güldü sonra da ayağı kalkıp Elif ve benim aramıza oturdu ve kollarıyla omzumuza attı. Ve sonra:
- şimdi oldu biraz da o kızlar kıskansın! Gözüm Emre'yi ararken o ukala çocuğun bizi izlediğini fark ettim önce ne bakıyorsun gibi bir bakış attım. Sonra o bakışlarını başka yere çevirdi.Emre'yi ararken Emre hemen kızların yanına kanatlanmış. Nedense o ukala (Böyle söylememin nedeni adını bilmiyorum ve gerçekten ukala) tam karşımda oturuyordu ve her nedense bir beni birde Elif' in bacaklarını dikizliyordu. Abaza şey.

Tarih hocası eski okul hikayelerini anlatırken bizde sıkıntıdan dinlemiş gibi yapıyorduk ama aslında ukala ve ecem yan yana olduğundan onlara bakıp dedikodu yapıyorduk.

Amaç: Ecem'i gıcık etmek. :)

Elif:
- hareketlere bak japon yapıştırıcısı gibi yapışmış çocuğa.
- o da huzursuz değil zaten durumundan kızın ciciklerini kesiyor rahatsız olur mu?

Biz onlara bakıp konuşurken birden Ecem:
- hayırdır niye bakıyorsunuz ? Açıkta birşey mi var?
- evet açıkta birşey gördük ona bakıyoruz var mı?
- Allah allah bakamazsınız? Ecem bize doğru yürümeye başlayınca bende ayağı kalktım tam o sırada ukala çocuk Ecem'i elinden tuttu ve götürdü. İçimden o Ecem'i öldüresim geldi. Niye böyle his oldu anlayamadım aman banane de neden böyle sinirlendiğimi bende anlayamadım. Onlar giderken bu sırada bizim sınıftan mücahit:
- zeynep hadi bize şarkı söyle.
- tamam ama gitar yok nasıl söyliycem. Bekleyin hemen gitarı alıp geleyim.
Elif 'le beraber Emre'nin gitarını almak için gittik.Yolda yürürken o ukala çocuğun bana nerden tanıdık geldiğini düşünürken aklıma geldi ben bu çocuğu Berk'ten tanıyorum bu çocuk Berk'in kuzeni ve adı da MURAT şimdi oldu işte ya bu çocuk eskiden sümüklünün tekiydi ne ara böyle abaza oldu. Bunları düşünürken onların kapının önüne geldik. O ukala, gıcık , abaza ve Ecem birbirlerine gırtlak masajı yapıyorlardı. Onları görünce kalbimin atışı daha çok hızlandı. Aman hızlı yürüdük ondandır. Pislik yapmayı ve o ecemden hırsımı almalıydım ayrıca o Murat denen ukalaya iki kat daha gıcık olmuştum. Şimdi onlar görmesinler diye Elif'le bir ajan gibi duvarın arkasına geçip onları izledik Elif'te hemen ajan gibi davranmaya başladı. Bu kız benim tam kafa dengim dostum. "Onların önüne hızlıca çıkıcaz ama onları görmemiş gibi yapıcaz sonradan onları gıcık edicez okey! " planı Elif'e anlattıktan sonra geldi uygulamaya.

Bu bölüm ile ilgili yorumlarınızı alayım vote vermeyi unutmayın.

Sizi seviyoree

BENİMKİDove le storie prendono vita. Scoprilo ora