ukala şey

162 22 2
                                    

Aman allahım! Bu da ne elif 'le beraber donakalmıştık. Ben içimden bu ukala da kim diye geçirirken elif' in ağzı resmen yere değiyordu. Haa size gördüğümü anlatayım. Saçları açık kahverengimsi dağınık gözleri koyu kahverengi hafif dolgun dudaklı ve üstüne tişört giymeye üşenmiş gıcık ve ukala bir çocuk.
- yavaaş be kapıyı açıyorsun bari bir tişört giyseydin.Elif:
- sussana kızım ya der gibi koluyla dürttü. Çocuk:
- Allah allah sana mı sorcam. Yoksa siizz.Ben:
- Biz nee manyak mısın sen yaa. Siz erkekler biriniz de bu kadar abaza olmasanız.

Hadi gidelim elif
elifi zorda olsa ordan uzaklaştırmıştım. Bir yandan da o ukala çocuk arkamızdan birseyler geveliyordu da pek takmadım. İçimden bu çocuk bana biyerden tanık geliyo ama nerden diye düşünürken tabiki de ben bu tür şeyleri takmam. Oyunumuza devam ettik yan taraftaki evin kapısını bu sefer elif tıklattı ve ben gözlemcilik yaptım ve o ukala ama yakışıklı çocuk o mini evinden bu sefer tişörtle çıkmıştı. Allaha şükür!
Kapının merdivenine oturup patenlerini giyiyordu hayret bu tür çocuklar böyle şeylerle uğraşırmıydı. Benim bildiğim sürtük kızlarla falan uğraşırlardı.

Elif'in kapıyı 10 kere tıklatmasıyla sonunda kapı yavaşça ve gıcırtılı bir sesle açıldı. Eğlencemiz kapıda berk' i gördüğümüz an da sonlandı. Bizi içeri çağırdı ve arkamdan geçen o ukalaya selam verdi. Nereden tanıyor bu o çocuğu?

Biz içeri geçtik berk kendi yatağında televizyon izliyordu. Emrede tişörtünü çıkarmış herzaman ki gibi ağız üstü uyuyordu. Gelir gelmez onun üstüne atladım uyansın diye o hışımla ve ürkek tavırla kalktı. Bana sarıldı bende ona sarıldım kol kasları ne kadar da çok ! Elif' te berke' nin yanına uzanıp tv izlemeye devam etti. İste bizim kardeşliğimiz böyle sevgili gibiyiz ama kardeşiz. Ben ikisiyle de çok iyi anlaşıyorum ama Emre'yi küçüklükten beri tanıyorum.
Gerçekten onu çok seviyorum biraz size ondan bahsedeyim. Saçları ikimizinde aynı renk açık kestane renginde gözleri simsiyah ve dudakları pespembe. Aslında Emre dısarıya karşı egolu bir çocuk olarak görünebilir ama çok şeker bir çocuk berke mi o kızların gözde yakışıklısı mavi gözlü esmer ve kahverengi saçlı bir çocuk. Yerim ben onu kardeşim ya.

Emre'nin üstünden indim ve bizde birlikte tv izlemeye başladıkta ben Tv izlemeyi sevmem ki! Emre' nin saçlarıyla uğraşmaya başladım. Emre sıkıldığımı anlayınca gitarımı getirdim. Ben çığlık koparmışım duymanız lazım gören duyan yedi alem bizim yanımızda olurdu ama hayret kimse duymamıştı nerede bu millet.

Emre asılı olduğu gitarını çıkardı. Berk ve elif'de yanımıza geldi ve Emre:
Ne söyliyceksin diye sorunca ben:
-" burcu güneş sen kaybı " bizden olsun.

Emre çalmaya başladı. Bende söylemeye başladım

Aşkları döküldü kalbimin senden sonra
Saçları uçuştu yüreğimin
Aklımı gören olmadı bir daha

Bazı aşklar ölümsüzdür bazıları doğuştan fani
Bazı aşklar günahsızdır bazıları doğuştan cani
Bazı aşklar hükümsüzdür kaybolan sen ve ben gibi

O kadar kanıyorum kanıyorum
Yinede yaranamıyorum sana
Sen kaybından ölüyorum ölüyorum

O kadar bakıyorum bakıyorum
Yinede görünemiyorum sana
Sen kaybından anlasana

Bu bölümü beyendiuseniz vote verin yorum yapın sizi seviyorummm


BENİMKİWhere stories live. Discover now