048

220 13 0
                                    

Hey,

Ten eerste super bedankt voor de 10,8K !! Ik ben er echt super blij mee. Ik zal snel verder gaan alleen klein probleempje.. ik heb helemaal geen comments en votes meer.. Ik krijg miss 3 votes maar dat is het en lezers ook veel minder. waar ligt dat aan? Vertel het me dan kan ik t verbeteren maar goed hier is dan weer een nieuw hoofdstuk Enjoy x

{Jamie}

Snel loop ik achter Samuel aan. Zouden ze mijn stem herkent hebben? Ik denk het niet want anders hadden ze me wel geroepen denk ik.. We lopen naar de anderen en ik ga naast Ian staan.

''Niall is hier met zijn vrienden.'' Hij kijkt me even aan. ''Ben je serieus?'' ''Ja ik heb ze net gezien.'' ''Hebben ze jou ook gezien?'' ''Ja maar ze weten niet dat ik het was zeg maar.''

Ian knikt begrijpelijk. ''Wil je ze onder ogen komen?'' ''Ik weet niet, ik bedoel ik denk dat dat wel het beste is maar wat moet ik zeggen?'' ''Het komt wel goed, soms hoef je niks te zeggen.'' Ik knik en geef Ian snel een korte knuffel als ik Zayn zie lopen.

''Shit ze lopen daar.'' Ian knikt en trekt me snel mee naar buiten. Ik loop achter hem aan maar dan houdt hij me tegen.

''Als ze mij zien weten ze ook dat jij hier bent dus misschien kunnen we beter niet samen zijn.'' Ik knik langzaam. ''Das waar.'' ''Ik roep een van de jongens wel goed?'' Ik knik en loop iets verder naar het water.

Ik kijk even over het water als ik een hand op mijn schouder voel. ''Blijf je nou weglopen?'' Ik kijk recht in het lachende gezicht van Samuel. ''Nee ik blijf nu hier.'' ''Mooi.''

Hij pakt langzaam mijn hand en trekt me mee. ''Waar gaan we heen?'' ''Een plekje voor ons zoeken.'' Ik glimlach langzaam en loop achter Samuel aan.

We gaan op een rots zitten en ik leun zachtjes tegen Samuel aan. ''Ga je ooit nog terug naar Niall?'' Ik haal mijn schouders op. ''Ik denk ooit wel hoezo dan?'' ''Dan moet ik je weer missen.''

''Je kent me pas 3 dagen.'' Roep ik verontwaardigt. Ik ga rechtop zitten en kijk Samuel aan.

''Ja maar je bent echt superleuk.'' Hij kijkt langzaam weg. ''Awh, het is zo schattig als jij bloost.''

Samuel wordt nog roder en kijkt naar zijn handen. ''Het is oke.'' Ik til langzaam zijn hoofd op en geef een kus op zijn wang. ''Je bent echt perfect Sam.'' Hij trekt me naar zich toe en knuffelt me. ''Dankje, jij ook.'' Ik glimlach en sla mijn armen om Samuel heen.

Samuel zou gewoon echt het perfecte vriendje zijn! Ik laat hem weer los en ga weer naast hem zitten. ''Wil je wat drinken?'' Ik knik langzaam. ''Ik ga het even halen goed?'' ''Als je wil.'' Hij glimlacht en loopt dan weg..

{Harry}

We lopen de strandtent binnen en gaan gelijk naar de bar. Ik bestel een cassis en wacht op de jongens. Ik kijk Niall aan als het liedje Time of our lives begint te spelen. We lopen snel naar buiten als ik in de verte het meisje van net op een rots zie zitten.

Ik stoot Zayn aan en wijs naar het meisje. We lopen iets dichterbij en mijn ogen worden groot. Het is Jamie! ''Niall.'' ''Wat?" ''Dat meisje is Jamie.'' ''Je liegt.'' ''Nee kijk dan.'' Niall kijkt langzaam en dan worden zijn ogen ook groot. ''Ik ga naar haar toe.'' Roep ik beslist en loop op haar af als ik dezelfde jongen met blond haar naar haar toe zie lopen.

Ik hou even in en loop dan langzaam achter hem aan. Hij geeft Jamie wat drinken en ze bedankt hem. Ik kijk op als Niall en de rest achter me staat. ''Wie is dat?" Ik kijk Zayn even aan. ''Hoe moet ik dat weten.''

Ik kijk even naar Jamie. Ze is gewoon zo leuk, knap, lief. Ze glimlacht naar Samuel en je kan gewoon zien dat ze vrolijk is.

''Wat zei je tegen Kaj?'' ''Niks bijzonders Samuel, echt niet.'' ''Wie is Kaj?" Hoor ik Niall vragen. ''Kill praat niet zo hard.'' Ik draai me weer om naar Jamie en zie dat ze nu rechtop zit.

''Het ging over Kaylee oke?" "Als jij het zegt.'' ''Je vertrouwt me gewoon niet.'' Ze gaat staan. ''Jawel.'' ''Waarom wil je dan weten wat ik bespreek met Kaj?''

Hij haalt zijn schouders op. ''Dus je vertrouwt me niet want anders wil je dat niet weten.'' ''Ik vertrouw je wel maar ik mag het toch vragen.'' Kaatst hij terug.

''Nee dat mag je niet.'' Ze glimlacht langzaam. Samuel krijgt een grijns op zijn gezicht en trekt haar dichter naar zich toe en fluistert iets in haar oor. ''Nee.'' ''Oh echt wel.'' Ze loopt iets onze kant op als Samuel haar tegen houdt.

''Jamie ik vertrouw je echt wel.'' ''Bewijs het maar.'' Ze draait haar gezicht en kijkt naar het water.

''Moeten we erop af lopen?'' Ik kijk de groep rond. ''Doe maar.'' Ik knik en loop langzaam iets dichterbij als Samuel Jamie' hoofd naar zich toe draait en dichterbij komt. ''Moeten we niet terug naar de rest?'' ''Sinds wanneer wil jij niet meer met mij zijn?''

Ze haalt haar schouders op. ''Jij bent echt onweerstaanbaar weet je dat.''

''Ik weet het.'' Ze glimlacht onschuldig zoals ze altijd doet. Samuel komt dichterbij en wil haar volgens mij zoenen maar ze houdt hem tegen. Hun lippen zijn echt op 2 cm afstand. Ze kijkt Samuel lachend aan die haar vast pakt.

''Jamie stop.'' ''Stop jij.'' Ik zie Samuel' blik over Jamie' lippen schieten en dan weer naar haar gezicht. ''Oke oke.'' Samuel legt zijn hand op haar wang en drukt dan heel langzaam zijn lippen op die van Jamie. Jamie zet lachend een stap naar achter en hapt naar adem.

''Wat the fack ben je aan het doen?" Samuel kijkt haar lachend aan. ''Sorry.'' Ze zet snel een stap terug en duwt dan haar lippen op die van Samuel. Ze haalt haar hand door zijn haar en het ziet er echt perfect uit..

Ik draai me langzaam om en kijk Niall aan die met grote ogen zit te kijken. ''Wat the hell is daar gebeurd?'' Ik haal langzaam mijn schouders op en kijk naar Zayn die staat te lachen. ''Waarom lach je?'' ''Nee niks laat maar.'' Ik rol met mijn ogen en loop richting het strandhuis.

{Jamie}

Ik laat Samuel langzaam los en hap naar adem. ''Je bent echt een sukkel Sam.'' ''Zegt degene die niet eens normaal kan zoenen.'' Ik kijk hem beledigd aan. ''Oh oke bedankt he.'' Ik doe mijn haar in een losse staart en veeg de losse plukjes achter mijn oor. ''Dan zoek je toch iemand anders die met je wil zoenen.'' Ik loop een beetje terug richting het strandhuis.

Tss wat denkt hij wel niet.. Ik hoor Samuel nog roepen maar ik negeer hem. Hij zal het wel niet menen maar dan moet hij het niet zeggen.. Hij gebruikt je gewoon. Ik loop naar Ian en ga naast hem staan.

"Wassup?" "Samuel." "Heb ik iets gemist?" "Nee vraag maar aan Samuel." Ik kijk even naar Niall die tegen die muur leunt. Ik mis hem toch wel! Ik mis ze allemaal zelfs Louis.

"Jamie ga gewoon met ze praten." Ian kijkt me aan. "Ik zie dat je ze mist." "Ja ik ga ook naar ze toe." Hij knikt en geeft me een klein duwtje.

Ik kijk even voor me uit als een meisje me wenkt. Ik loop er op af en kijk haar aan. "Ben jij de vriendin van Samuel?" Ze kijkt me vrolijk aan.

"Uhm nee." "Maar je hebt toch gezoend met Samuel?" "Uh ja maar we hebben niks." "Lucky." "Pardon?" "Ik bedoel dat je met Samuel hebt gezoend." "Owh."

"Mag ik met je op de foto?" "Tuurlijk." Ik schenk mijn mooiste glimlach en maak een foto. "Dankjewel." "Geen probleem."

"Mag ik iets vragen?" "Jaa tuurlijk." "Is Bbrave hier ook & Ian?" "Ja en One Direction ook." Haar ogen worden groot. "NIALL IS HIER?" "Uhm ja."

Ik doe even mijn zonnebril af en haar ogen worden nog groter. "OMG JIJ BENT HET ZUSJE VAN NIALL." "Sst praat niet zo hard." "Sorry." Ze is gelijk stil en kijkt me aan.

"Omg zo dom van me, dat ik jou niet herkende." "Geeft niks dat is ook de bedoeling." "Weet jij waar Niall is?" Ik kijk even om me heen.

"Net was hij bij het strandhuis." "Super bedankt, je bent echt geweldig." "Dankjewel." Ik geef haar nog snel een knuffel en loop dan verder.

Sorry beetje kort hoofdstukje maar ik moet echt gaan leren want ik heb 6 toetsen volgende week + Spreekbeurt Engels...

Ik zal snel weer verder gaan waarschijnlijk vanavond weer update ☺️. OMG heb jullie ook gehoord dat Justin Bieber gay is😩💕 Toch blijft hij knap!

Vergeet niet om een Vote + Comment achter te laten

Kuss J.

Hij of ik!Where stories live. Discover now