067

181 10 2
                                    

{Jamie}

Samuel en ik hebben de hele weg hand in hand gelopen en we mogen gelijk naar boven. Maddi leunt op mijn schouder en loopt langzaam naar boven. Ik ondersteun haar naar boven en we lopen naar onze kamer als ik geroepen word. Ik draai me om en zie Finn aankomen. "Hey." "Waar was je vanavond?" "Gewoon in het bos?" "Ik zag Maddi alleen lopen?" "Owh zo ik liep bij Samuel." Finn knikt langzaam en haalt een pluk haar uit mijn gezicht. "Uh Finn we moeten dit echt stoppen. Ik wil Samuel." Finn zucht even. "Je bent te leuk Jamie." Ik duw Finn zachtjes naar achteren. "Het spijt me Finn." "Het is oké. Ik zie je morgen." "Doei." Hij loopt de gang uit en gaat naar zijn eigen kamer. Ik zucht even diep en haal een hand door mijn haar als Samuel de gang in komt lopen met Pip. Pip heeft haar armen om hem heen geslagen en leunt tegen hem aan. Zodra ze mij ziet glimlacht ze even. "Hey Jaim." Ik kijk haar aan en zucht. "Ga je ook nog mee naar het strand." Samuel kijkt me hoopvol aan. "Nee bedankt." Ik draai me om en loop mijn kamer in. "Ugh kutwijf." Ik zucht gefrustreerd en ga naast Maddi zitten. "Jaim Kaj vraagt of we meegaan naar het strand?" "Het is 23:00" "Ja dus kom op." "Ik heb net tegen Pip gezegd dat ik niet meega." Maddi wilt nog iets zeggen als de deur opengaat. Pip loopt naar binnen en Samuel staat in de deuropening. "Jamie je gaat mee." Maddi trekt me overeind en trekt me naar zich toe. "Alleen al om Pip dwars te zitten." Ik knik en pak een vest. Ik trek hem aan als Pip een shirt van mijn bed pakt. "Wat is dit?" "Een shirt dat zie je toch?" Ik wil het pakken maar ze trekt het weg. "S.L 96." "Geef dat shirt." "Mooi shirt hoor." Ik trek het uit haar handen en gooi het in mijn tas. Ik loop naar de deur als ik Maddi hoor praten. "Wat ben jij een achterbakse trut zeg." Pip rolt even met haar ogen. "Ik snap niet wat jij in dat kind ziet." Zegt ze tegen Samuel voordat ze achter me aanloopt.

"Ugh ze irriteert me zo." Ik knik. "Wat ziet Samuel in haar?" Ik haal mijn schouders op. "Jaim geloof me je past veel beter bij Samuel." "Dat vindt Samuel dus niet." Ik loop naar beneden en daar treffen we Kaj aan. "Hey leuk dat jullie meegaan." We lopen richting het strand als ik Samuel ook aan zie komen. Pip loopt een stuk achter hem. Ik negeer het en plof naast Maddi op een zitzak. We praten over van alles en nog wat als mijn telefoon afgaat. Ik sta op en loop richting het water.

Jamie: Met Jamie?

Niall: Hey

Jamie: Niall!

Niall: Hoe is het met je?

Jamie: Ja goed met jou?

Niall: Goed

Jamie: Mooi

Niall: Hoe is je excursie?

Jamie: Super chill

Niall: Mooi

Jamie: En hoe is het daar?

Niall: Ja goed maar ik moet opnemen dus doeii

Jamie: Dagg

Ik hang op en staar even voor me uit als Samuel naast me komt staan. "Kan ik even met je praten?" "Waarover?" "Over ons?" "Er is geen ons." Samuel pakt me vast en draait me naar zich toe. "Doe niet zo eigenwijs en geef toe wat je voor me voelt." Ik slik even. "Jamie ik hou van jou, niet van Pip van niemand niet alleen van jou." Ik staar hem alleen aan. "En ik ben ten minste niet te laf of dat toe te geven." "Oh dus nu ben ik laf?! Omdat ik niet gelijk mijn gevoelens open en bloot leg?" Ik sta op en wil weglopen maar Samuel houdt me tegen. "Jij houdt van mij en ik hou van jou dat weet jij dat weet ik. Geef het alsjeblieft gewoon toe." Samuel pakt zachtjes mijn hand vast. "Jamie waarom kan je niet zeggen dat je van me houdt?" Ik slik even. "Of wil je me echt niet meer?" Ik haal een hand door mijn haar. "Ik wil je echt wel Sam. Ik hou van je zo fucking veel." "Maar?" Ik haal mijn schouders op. "Jamie ik heb alles voor je over dat weet je." "Ja en daarom hou ik ook zoveel van je." Ik ga dichter bij Samuel staan. "Ik wil het alleen rustig aan doen oké?" Samuel knikt. "Bij deze, ik hou van je Samuel." "Ik ook van jou." Ik sla mijn armen om hem heen en hou hem stevig vast. Samuel doet hetzelfde en tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn middel en zo staan we even. Ik leun een beetje naar achter en Samuel zet me langzaam neer. "Ik hou zoveel van je Sam." Hij glimlacht en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik pak zijn hand en we lopen terug naar de rest.

Hij of ik!Where stories live. Discover now