2.14

75 4 0
                                    

Jamie

Ik haal een hand door mijn haar en sla mijn armen om Viktor heen. ''Schat, je doet net of ik weg ga voor een hele lange tijd. Ik rol mijn ogen. ''Ik ken je Vik, voor je het weet ben je opeens weer weg of zomaar eventjes ergens anders.'' ''True maar je weet dat ik je altijd laat weten waar ik heen ga.'' Ik trek een wenkbrauw op. ''You know that girl.'' Ik schiet in de lach en geef Viktor een por. ''Heb je Kas niks verteld over ons?'' Ik kijk Viktor verbaasd aan. ''Nee waarom zou ik dat doen?'' ''Hij vroeg het aan me.'' Ik schiet in de lach. ''Echt hoezo?'' ''Hij vroeg wat er was tussen jou en mij omdat we zo close zijn.'' Ik knik. ''Wat heb je gezegd?'' ''Dat we een tijd geen contact hebben gehad en dat ik nu gewoon blij ben dat ik je weer terug heb.'' Ik knik. ''Wat zei hij toen?'' ''Niks ik heb gezegd dat hij het je aan jou moet vragen dat je het hem vast wel wilt vertellen.'' ''Nou VIK!'' Viktor schiet in de lach en ik kijk op mijn horloge. ''Wat duurt hem zo lang?'' Viktor haalt zijn schouders op. ''Ga kijken zou ik zeggen. Volgens mij zijn alle jongens de kleedkamer al uit.'' Ik rol mijn ogen. ''Jou gedachtes gaan echt te ver.'' VIktor haalt zijn schouders op en ik loop lachend naar binnen.

Ik loop richting de jongens kleedkamer als ik Justin naar buiten zie komen. ''Justin!'' Hij draait zich om en glimlacht. ''Hey Jamie looking for Kasper?'' Ik knik. ''Is hij nog binnen?'' ''Ja.'' Ik knik. ''Is het veilig om?'' Justin knikt. ''Davy en Frenkie zijn nog binnen maar het is veilig.'' Ik schiet in de lach en bedankt Justin voor ik de kleedkamer zachtjes in loop. Ik hoor in eerste instantie geen stemmen maar al snel hoor ik Kasper' stem. ''Frenkie stop it. Ik vind haar echt leuk oke?'' Ik glimlach. ''Des te meer reden om Kiki duidelijk te maken.'' ''Wat wil je dat ik doe? Naar Denemarken vliegen?'' ''Bijvoorbeeld.'' ''Hou erover op oke, ik wil niet naar huis. Nog niet.'' ''Oke maar Jamie is wel echt leuk hoor.'' ''Gedraag je ze is van mij.'' Ik kijk het hoekje om en zie Frenkie lachen. ''Van jou? Volgens mij zit je officieel nog in een relatie met iemand anders.'' Kasper rolt zijn ogen en ik bijt op mijn lip. Dus toch die Kiki. ''Ik heb niks met haar dat weetje.'' ''Volgens mij ziet zij het anders.'' Kasper rolt zijn ogen. ''Hou erover op oke.'' Frenkie knikt. ''Wat jij wilt maar dit is gewoon niet fair tegenover Jamie.'' Kasper knikt. ''Volgens mij doet zij precies hetzelfde hoor.'' Ik rol mijn ogen. ''Ja?'' ''Met Viktor, ze zijn zo fucking close. Kan niet anders. Of ze vindt hem leuk of ze heeft hem altijd al leuk gevonden.'' ''Maar Viktor gaat met Sophie?'' Kasper haalt zijn schouders op. ''Volgens mij gaat het ook niet zo lekker tussen hun.'' Frenkie knikt en ik zucht diep.

''Kasper?'' Ik loop langzaam verder als hij zich omdraait. ''Hey.'' Hij glimlacht en kijkt even naar Frenkie. ''Zie ik je morgen Kas?'' Hij knikt, geeft Frenkie een hand druk en kijkt mij weer aan. ''Nou dan ga ik er vandoor.'' Hij kijkt me even aan en glimlacht. ''Doeii.'' Hij drukt een kus op mijn wang en ik glimlach. ''Doei Frenkie.'' Ik wacht even tot Frenkie weg is en kijk Kasper aan. ''Wat duurt het lang? Je lijkt wel een meisje?'' Kasper rolt zijn ogen en pakt zijn tas. ''Gezellig met Frenkie?'' Kasper knikt. ''Hij is echt een toffe gozer.'' Ik knik en kijk Kasper onderzoekend aan. ''Wat is er Kas?'' ''Niks, was je al die tijd alleen?'' Ik kijk hem even aan. ''Nee? Met Viktor.'' ''Natuurlijk.'' ''Wacht? Zijn we jaloers?'' Kasper rolt zijn ogen. ''Jij hebt Viktor volgens mij nogal wat vragen gesteld. Wel zo lief dat ik daar ook op de hoogte van ben.'' Kasper draait zich gelijk om. ''Ik was gewoon nieuwsgierig oke?'' Ik knik. ''Waarom heb je het mij niet gevraagd?'' Kasper haalt zijn schouders op. ''Ik was benieuwd naar wat Viktor zou zeggen.'' Ik knik en doe een staart in mijn haar. ''Klaar om te gaan?'' Ik knik en Kasper loopt richting de uitgang. Ik rol even mijn ogen en loop achter hem aan als Bosz in de deuropening staat.

''Kasper! Wat had ik gezegd over meisjes in de kleedkamer?'' Ik kijk Kasper even aan die rood wordt. ''Ben ik niet duidelijk genoeg?'' Kasper knikt. ''Het zal niet meer gebeuren coach.'' Bosz knikt en loopt verder. Kasper zucht gefrustreerd en loopt de gang uit. ''Kas wacht even.'' Ik loop achter hem aan en pak zijn arm vast. Hij blijft staan maar draait zich niet om. ''Kas alsjeblieft.'' Hij draait zich om en drukt zijn lippen op die van mij. Hij legt zijn handen op mijn wangen en bijt op mijn lip. Ik ga erin mee en sla mijn armen om zijn middel.

''Ga je met me mee?'' Ik kijk Kasper even aan en knik. ''Good.'' Hij pakt zachtjes mijn hand vast en trekt me mee naar zijn auto. Ik stap in en bijt even op mijn lip. Zal ik het gewoon vergeten wat ik heb gehoord? Ik kijk Kasper even aan die ook op zijn lip bijt. ''Stop it.'' Ik grijns en kijk hem expres aan. Kasper kijkt snel voor zich uit en rijdt de parkeerplaats af.

Kasper

Ik bijt op mijn lip en kijk vanuit mijn ooghoek naar Jamie. Ik hoopte vurig dat ze niks van het gesprek met Frenkie heeft gehoord. Ik haal een hand door mijn haar en stap uit. Anders had ze er zeker wel wat van gezegd toch? Ik moest het gewoon even uittesten. Ik pak Jamie' hand vast en duw haar zachtjes tegen de muur zodra we binnen zijn. Ze kijkt me even aan en ik veeg een losse pluk haar achter haar oor. ''Kas.'' Fluistert ze zachtjes. Ik kijk haar aan en leg mijn hand op haar wang. ''Ja schat?'' Ze kijkt me even verbaasd aan. ''Ik hou van je.'' Ze kijkt me aan en ik druk mijn lippen op die van haar. Ze slaat haar armen om mijn nek en ik til haar op voor ik naar boven loop.

Ik duw haar zachtjes op bed en ga boven haar hangen. Ze kijkt me even aan en legt haar handen op mijn wangen. ''Kas.'' Fluistert ze hees. ''Niet praten babe.'' Ik ga met mijn handen naar de onderkant van haar shirt en ze trekt hem in een snelle beweging over haar hoofd. Ik glimlach. Ze had dus niks gehoord of ze kon heel goed toneel spelen. Ik trek mijn eigen shirt ook over mijn hoofd voor ik me weer volledig op Jamie focus.

Hij of ik!Where stories live. Discover now