2.06

89 5 1
                                    

Samuel


We zijn op een voetbalveldje en ik lig languit in het gras met Lauren. Lauren en ik zijn hele goede vrienden geworden na dat gedoe met Amy. Ze ligt met haar hoofd op mijn buik en scrollt wat door twitter en insta. Het is een tijdje stil als ik Kaj en Jai hoor schreeuwen. ''Hey, lang niet gezien. Hoe is het?'' Het is even stil en ik kom langzaam een beetje overeind en leun op mijn ellebogen. ''Waar is ie?'' Hoor ik een bekende stem zeggen. ''Hij ligt daar.'' Hoor ik  Kaj  zeggen. ''Ik heb je gemist schat.''

''Sam?'' Ik open mijn ogen en kijk Lauren vragen aan. ''Is dat niet Jamie?'' ''Waar?'' Ik kijk snel rond en kijk in de richting die Lauren aanwijst. ''Ze is terug!'' Ik sta op en haal een hand door mijn haar. ''Ga naar haar toe, waar wacht je nog op?'' Ik kijk Lauren even aan en bijt op mijn lip. ''Sam?'' Ik draai me snel om en kijk recht in de glinsterende ogen van Jamie. ''Baby.'' Ze komt op me af en vliegt in mijn armen. ''Sam.'' Ze slaat haar armen stevig om me heen en legt haar hoofd op mijn schouder. ''Ik heb je zo gemist.''  Ze knikt en kijkt me aan. ''Ik jou ook.'' Ze drukt haar lippen op de mijne en ik ga erin mee. Ze was niet veranderd voor zover ik nu kon zien.

''Hoe was de week met de fans?'' We zitten inmiddels weer in het gras en Jamie ligt languit in het gras. ''Superleuk.'' Ze kijkt even naar Lauren die ook hevig knikt. ''Is hij wel een beetje lief voor je geweest?'' Ik geef Jamie een por en Lauren knikt lachend. ''Mooi.'' Ze drukt een kus op mijn lippen en gaat rechtop zitten.

-

''Sam?'' Ik sta op van de bank en loop richting Jamie. ''Wat is er schat?'' Ze bijt even op haar lip en ik trek haar op mijn schoot. ''Voor we verder gaan moet ik even iets kwijt.'' Ik knik niet begrijpend. ''Kasper heeft me gezoend toen ik dronken was en ik weet dat ik hem daarna zoende en toen gelijk weer wegduwde maar daarna weet ik het niet meer.'' Ze haalt een hand door haar haar en ze slikt even. ''Kasper?'' ''Hij wilde niet zeggen wat er was gebeurd, het was beter voor ons beide zei hij.'' Ze staat op van mijn schoot en gaat op de andere bank zitten.

''Je hebt seks met hem gehad?''

Ze haalt haar schouders op en knikt dan. ''Ik denk het.'' Ze begint te huilen en ik staar voor me uit. Ze heeft seks gehad met Kasper, hij heeft mijn vriendin geneukt. Ik voel woede opkomen en sta op. ''Als ik Kasper vindt is hij zo weer terug in dat ziekenhuis van hem.'' ''Nee Samuel, nee alsjeblieft laat hem met rust.'' ''Waarom? Dit is verkrachting, iemand neuken die straalbezopen is.'' ''Beloof het me.'' Ze snikt en kijkt me hulpeloos aan. ''Bel hem nu.'' Ze kijkt me geschrokken aan. ''Ik wil precies weten wat er is gebeurd.'' Ze knikt langzaam en knikt op bellen.

Jamie

Kasper: Jaim?

Jamie: Kas, je moet me vertellen wat er die nacht is gebeurd. Samuel heeft het recht om dat te weten.

Kasper: Goed nadat we op de bank lagen en ik je zoende?

Jamie: Ja toen ik jou zoende en wegduwde?

Kasper: Ja toen zoende je me opnieuw en zijn we boven geëindigd, je werd een beetje afstandelijk.

Kasper: Je wilde seks. Ik probeerde je tegen te houden maar het was zo lastig, je bleef maar proberen en Samuel deed er niet meer toe. Je wilde mij en nu. Je zei dat je wegging als ik moeilijk bleef doen.

Ik ben even stil en de tranen lopen over mijn wangen.

Jamie: Waarom ben je niet gestopt?

Kasper: Je bleef zo aandringen, die medicijnen deden hun werk en ja zegt Samuel ooit nee tegen jou?

Jamie: Hebben we echt seks gehad?

Hij of ik!Where stories live. Discover now