036

217 16 5
                                    

{Jamie}

De sleepover was supergezellig! Ik stond zuchtend op en keek nog een x mijn kamer rond. Ik ging iedereen missen! Ik liep naar beneden en pakte mijn koffer. 'Klaar voor?' Niall keek me aan. 'Ik denk het' 'Ik legde mijn koffer in de auto toen ik mijn naam hoorde. 'Jamie!' Ik keek om en zag Daan. Ik keek hem aan en knuffelde hem stevig. 'Ik ga je missen' 'Daan ik jou ook' Hij pakte me vast en zoende me. 'Ik zoende even terug en duwde hem toen weg. 'Ik moet gaan' Ik leunde tegen Niall aan en ging toen zitten. Ik zwaaide nog naar Daan en toen vertrokken we richting schiphol💘.

In Londen

We kwamen aan bij het huis van Niall en de jongens. 'De jongens zijn er nog niet, dus geniet nog maar even van de rust!' 'Zijn ze zo erg dan?' 'Uh ja nogal' Ik liep naar mijn kamer en richtte mijn kamer in. Ik lag even op bed toen ik allemaal kabaal hoorde. Ze zijn er! Ik liep langzaam naar beneden en keek Niall aan. 'Jupp ze zijn er' Ik knikte. Voor ik het wist werd ik omringd door 4 jongens die me aankeken. 'Uh hee' 'Hee, Harry' Hij stak zijn hand uit. 'Jamie' 'Louis' 'Jamie' 'Liam' Jamie😹' 'Zayn' 'Je weet mijn naam nu wel toch?' Hij knikte lachend. 'Mooi' Ik voelde me gelijk thuis hier! Ik ging op de bank zitten met Niall toen mijn mobiel afging.

Rein: Hee, al in Londen?

Me: Hee ja, heb de jongens net ontmoet💘

Rein: Zozo toe maar

Me: Ik mis je😔

Rein: Ik jou ook

Me: Kom je hierheen😌

Rein: Nee😘

Me: Ik kom snel terug!

Rein: Hou ik je aan

Me: Ik moet je iets vertellen

Rein: ?

Me: Laat maar ik moet gaan sorry x

Rein: Okay..

Me: Sorry

'Niall?' 'Ja?' 'Wat eten we?' 'Patat' 'Lekker' 'Niall trok me naar zich toe en knuffelde me. 'Niall wat doe je?' 'Mijn zusje knuffelen' 'Oké' Ik liet het maar zo toen Harry naar beneden kwam. 'Zozo gezellig hoor' 'Hazza je bent gewoon jaloers' 'Klopt, ik wil ook zo'n mooi zusje' Ik begon te blozen. 'Je bent schattig als je bloost' 'Dankje' 'Geen dank' Ik knuffelde nog met Niall 'Niall ik ga naar boven' 'Is goed' Hij liet me los en ik liep naar boven'

Ik zat nog wat op Twitter,Insta,App toen ik in slaap viel..

Hij of ik!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu