064

198 7 0
                                    

{Jamie}

Lachend lopen ik en Iris door de stad. Vanavond poolparty bij Samuel. Kaj en ik hebben het uitgepraat en ik ga het niet uitmaken met Kaj. Ik kan niet zonder hem. "Jamie jij moet nog een leuk jurkje hebben." Ik knik en Iris trekt me de Chanel in. Al snel hebben we een zwart jurkje. "Omg Jamie deze moet je echt kopen!" Ik knik en trek mijn eigen kleren weer aan. "Maar ik ga hem vanavond niet aandoen." Iris knikt. "Heb jij nog een leuke bikini?" Ik knik. "Die roze strapless." "Die staat je zo mooi." "Dankjewel." We lopen richting de Starbucks als ik tegen iemand opbots. "Uh sorry." Mompel ik. Ik kijk op en zie Samuel staan. "Oh Hey Sam." "Hey." Ik geef hem een knuffel en laat hem weer los. "Vanavond 21:00 mijn huis he." Ik knik. "Tot vanavond." "Doeg Sam." Hij loopt de winkel uit en stapt in zijn auto. "Damn Samuel is zo knap." Hoor ik Iris naast me mompelen. "Ja ik weet het." "Jaim moet je niet gewoon voor Samuel gaan, hij was er altijd voor je, toen Kaj vreemdging was hij er voor je, toen jij vreemd ging was hij er voor je. Toen hij het zelf niet meer aankon was hij er nog steeds voor je." Ik knik. "Das wel waar." "Jamie ik snap dat je van Kaj houdt maar Samuel hoort bij jou niet Kaj." Ik knik langzaam. "Maar ik hou van Kaj, ik kan het nu niet doodleuk uitmaken en zeggen ja Samuel is de ware." Ik haal zuchtend een hand door mijn haar. "Het komt wel goed, doe vanavond gewoon wat je wilt oké?" "Jaja." We lopen naar haar auto en gaan naar huis. Iris wil zo graag dat ik naar Samuel ga, waarom? Ik pak mijn telefoon als ik gebeld word.

Jamie: Met Jamie?

Kaj❤️: Hey babe

Jamie: Hey

Kaj❤️: Zal ik je ophalen vanavond of ga je met Iris?

Jamie: Nee ik ga met jou

Kaj❤️: Oke ik ben 20:30 bij je oké?

Jamie: Is goed tot straks

Kaj❤️: Doeg

Ik hang op en kijk Iris aan. "Kaj?" Ik knik. "Hij is 20:30 bij ons." Iris knikt en parkeert de auto. Ik stap uit en sleep alle tassen mee naar binnen. Ik ruim alles op en ga op bed zitten. "Past het bij jou nog?" Iris komt zuchtend de kamer binnen. "Ja bij jou?" "Net." Ik schiet in de lach en kijk naar alles tassen. "We hebben echt teveel kleren." Iris knikt en staat op als de bel gaat. "Ben zo terug." Ik hoor haar naar beneden lopen en de deur openen. Ik kijk uit het raam en zie Samuel staan. Wat doet hij hier?! Ik loop naar de trap en blijf luisteren.

"Hey Sam." "Uh hey, is Jamie thuis?" "Ja." "Kan ik haar even spreken?" "Uh ze is even bezig." Samuel zucht geïrriteerd. "Het is belangrijk." Ze kijkt even omhoog en ik schudt mijn hoofd zodra ze me aankijkt. "Nee sorry Sam." "Oké doei." Hij draait zich om en loopt weg. Ik loop snel terug en kijk uit het raam. Samuel kijkt op en kijkt me heel even aan. Ik loop weg van het raam als Iris weer de kamer inkomt. "Bedankt." "Geen probleem." Ik pak mijn bikini uit de kast en leg hem op bed. "Damn Jamie waarom staat alles jou zo perfect." "Nou niet alles hoor." "Jawel." "Nietes." "Welles." "Nietes." Ik schiet in de lach en duw Iris mijn kamer uit. Ik kijk op de klok en zie dat het bijna 19:00 is. Wow de tijd ging supersnel. Ik kleed me snel om en knoopje mijn touwtjes vast. Ik trek een korte broek en hemdje eroverheen en doe m'n superstars aan. "Jamie kom je eten?" "Ja ik kom." Ik leg mijn telefoon snel aan de oplader en loop naar beneden. Als ik beneden komt de geur van Lasagne mijn neus in. "Lekker Iris." Ze zet 2 borden op tafel en schept op. "Bedankt." Ik begin met eten en staar wat voor me uit. "En toch staat alles jou perfect Jaim." Ik proest mijn eten uit. "Iris serieus?" "Ja wat?" "Kom je daar nu op terug?" "Ja het kwam in me op." Ik schiet in de lach. "Sukkeltje." "Ik ga het zo aan Kaj vragen die vindt ook dat ik gelijk heb." "Het is niet eerlijk om het aan Kaj te vragen." Iris steekt haar tong uit en zet haar bord in de vaatwasser. Ik doe hetzelfde en loop achter Iris aan naar boven.

Hij of ik!Where stories live. Discover now