2.42

32 1 0
                                    

Kasper

Ik zucht even diep en loop de toekomst op. Vandaag was er een belangrijke wedstrijd van O19. We hadden met ons groepje afgesproken om te gaan kijken, althans Donny heeft ons eigenlijk verplicht om te komen. Ik schuif mijn zonnebril op mijn hoofd en loop richting ons groepje. "Hey, Dolberg hoe is het?" Ik knik. "Gaat goed." Donny knikt. "Mooi, hoe is het met d'r?" "Ze heeft erg veel pijn." Donny knikt en geeft me een schouderklopje. "Je kon er niks aan doen." Ik knik. "Weet ik maar alsnog. Ze kan niks." Donny glimlacht even. "Het is Jamie, ze overleeft het wel."

"Dolberg, waar heb je je vriendin gelaten." Frenkie kijkt me onderzoekend aan. "Ze is met dr vriendinnen." Frenkie schiet in de lach. "Of met andere woorden je weet de namen niet." Ik loop rood aan en lach het weg. "Maxime en Anouk." Ik knik. "Zo moeilijk is het niet." Ik rol mijn ogen. "Is die Maxime niet wat voor jou?" Frenkie fronst. "Wat?" Donny knikt. "Ja je bent nu al wel lang single en ze is toch leuk?" Frenkie haalt zijn schouders op. "Ik heb niet echt naar haar gekeken op die manier. Ze is een vriendin van Jamie." Ik knik. "Jamie heeft het allang door. Vind je haar wat of niet?" "Geen idee. Tot nu toe trekt me niet echt iets aan of zo." Ik knik. "Dat kan allemaal. We zien het wel." Frenkie knikt en haalt een hand door zijn haar.

Jamie

"Ik wil die kut mitella niet om." Kaj rolt zijn ogen. "Wil je dat je schouder scheef groeit?" Ik kreun geërgerd. "Dat Kasper er nu niet is is al een ding dan hoef ik niet ook nog een broer die op me let." Kaj zucht even. "Wat jij wilt eigenwijs." Hij gooit de mitella naar me toe en loopt de trap af. Ik rol mijn ogen en loop naar beneden.

"Jamie." Ik kijk Niall aan. "Doe het nou maar om. Als je hem niet draagt heb je straks zoveel last omdat je je arm laat hangen." Ik zucht. "Hup." Niall knikt tevreden als ik uiteindelijk toch de mitella om heb. "Dat ding schuurt in mijn nek." Niall schiet in de lach. "Ga lekker bij Kasper zeuren. Ajuu." Ik steek mijn middelvinger op en loop naar buiten waar Anouk en Maxime al staan te wachten.

"Dat duurde lang?" "Ja beetje onenigheid." "Met Kasper?" Ik schud mijn hoofd. "Die is al op de toekomst. Met Mn broers." Anouk knikt. "Let's go." Ik knik en stap achterop bij Anouk. "Heerlijk dit scooter weer." Ik was blij dat Kaj zo vriendelijk is geweest om zijn scooter uit te lenen. "Zo madame." Ik glimlach. "Danku danku." Ik stap af en schuif mijn zonnebril op mijn neus. "Welk veld?" "Hoofdveld." Anouk knikt en loopt richting het veld.

De jongens hebben zowaar plek voor ons vrijgehouden. "Wat ziet hij er weer goed uit vandaag." Ik geef Maxime een por. "Frenkie ziet er altijd goed uit hoor." Hoor ik Anouk zeggen. "Ga jij Kik leren stalken." "Zijn we jaloers?" Ik schiet in de lach. "Nee niet echt." Ik glimlach automatisch als Kasper me aankijkt. "Oh Jaim kijk hoe hij naar je kijkt." Ik knik. "Cute he?" Anouk knikt. "Echt wel." Donny wenkt ons en ik trek Anouk mee. Ze gaat naast Donny staan en ik ga naast haar staan. Naast mij staat Kasper. "Hey." Ik draai me richting Kasper.

"Hey." Hij drukt een kus op mijn lippen en ik ga er even in mee. "Hoe voel je je?" "Tot nu toe goed, heb alle medicatie ingenomen." Kasper knikt. "Je draagt je mitella." Ik kijk hem minachtend aan. "Heb je Kaj gebeld?" Kasper schiet in de lach. "Hij belde mij." Ik rol mijn ogen en Kasper trekt me even tegen zich aan. "We houden van je." Ik knik. "Dat weet ik." Ik kijk even richting Maxime die een gesprek probeert aan te gaan met Frenkie. "We hebben Frenkie gesproken." Ik kijk Kasper aan. "Over Max?" Hij knikt. "En?" "Hij heeft niet naar haar gekeken op die manier, hij vindt het tot nu toe gewoon een vriendin van jou." Ik knik langzaam. "Hopelijk komt dat nog." Kasper knikt. "Vast wel, ze passen bij elkaar." Ik glimlach en leg mijn hoofd op Kasper' schouder als de jongens het veld opkomen.

"Is Kenneth aanvoerder?" Donny knikt. "Ja. Goed he." Ik knik. "Hij zei al dat hij goed was." Donny schiet in de lach. "Dat is hij ook." Ik knik. "Ben benieuwd." Ik kijk even naar Maxime die weer richting Frenkie kijkt. Ik glimlach even en verstrengel mijn vingers met die van Kasper.

Hij of ik!Where stories live. Discover now