076

164 5 1
                                    

{Jamie}

Snel loop richting Palladium. Ik loop op Maddi af en geef haar een knuffel. ''Eindelijk. Laat me raden, Samuel?'' ''Sorry, ik had een probleem.'' ''Zoals?'' ''Samuel heeft me in het zwembad gegooid.'' Maddi schiet in de lach. ''Je lacht me nu gewoon uit.'' ''Nee ik lach je toe.'' Giert Maddi. ''Kom, gaan we naar The View?'' Ik bijt even op mijn lip en knik. We lopen naar The View en mogen gelijk doorlopen. Ik pak Maddi' pols en trek haar mee naar de dansvloer. ''Oke leggo.'' We beginnen te dansen en al snel heb ik aardig wat op in tegenstelling tot Maddi. Het is negen uur en ik ben Maddi ondertussen kwijt. Ze is weg gegaan met een jongen en niet meer terug gekomen. Ik gooi mijn haar naar achter als ik een jongen tegen de bar zie leunen. Hij staart me even aan en komt op me af. Ik kijk even om me heen en richt me dan op de jongen. ''Hey.'' Hij geeft me een knipoog en ik rol lachend mijn ogen. ''Hey.'' Ik haal een hand door mijn haar als hij zijn hand uitsteekt. ''Ik ben Milan.'' Ik glimlach en schudt zijn hand. ''Jamie.'' Hij knikt en geeft me een drankje. Ik pak het aan en neem een slok. ''Lekker?'' Milan kijkt me vragend aan. Ik knik. ''Ga je mee naar buiten babe?'' Ik knik voor ik er erg in heb en Milan slaat zijn arm om me heen. We lopen naar buiten en gaan op het muurtje zitten.

{Samuel}

We zijn al een tijdje in de studio en het gaat lekker. Ik kijk even op mijn mobiel, Jamie heeft me nog niet gesmst. ''Sam gast.'' Ik schrik op als ik naar mijn hoofd krijg. ''Wat?'' ''Waar zit jij met je hoofd man?'' ''Jamie.'' Ik zucht even en kom overeind. ''Waar is ze?'' ''Uit met Maddi.'' Kaj knikt. ''Het komt wel goed. We zijn bijna klaar, no stress.'' Ik knik en sms Jamie in welke club ze is. ''Oke nog 2 keer dan is het klaar voor vandaag.'' We staan op en gaan allemaal op onze plek staan.

{Jamie}

We staan al een tijdje buiten en Milan is echt leuk. ''Ben je hier alleen?'' ''Nee met een vriendin maar geen idee waar ze is.'' Milan knikt en trekt me dichter tegen zich aan. ''Uh ik ga Maddi even zoeken.'' Milan knikt. ''Ik help je wel, hoe ziet ze eruit?'' ''Bruin haar bruine ogen waarschijnlijk met een jongen.'' Milan knikt en we lopen weer naar binnen. Na een halfuur zoeken staan we weer buiten en zonder resultaat. Ik pak mijn mobiel en zie gemiste oproepen van Samuel en Maddi. ''Zullen we gewoon naar binnen gaan? We vinden haar vanzelf wel.'' Ik knik en bijt even op mijn lip. ''Kom.'' Milan pakt mijn hand en we lopen naar binnen. We gaan aan de rand staan en beginnen te dansen. Ik ga wat dichter bij Milan staan als ik Maddi binnen zie komen. Ik negeer het en denk even aan Samuel. Als hij me zou zien met Milan zou hij gek worden. Ik schrik op als Maddi opeens naast me staat. ''Maddi, waar was je in godsnaam?'' Maddi wordt een beetje rood en bijt op haar lip. ''Ik zocht jou.'' ''Dat zeggen ze allemaal.'' Maddi glimlacht even. ''Oke ik was buiten met een jongen.'' ''Echt was ie leuk?'' Ik laat Milan los en kijk Maddi nieuwsgierig aan. ''Hij is leuk en knap en alles.'' ''Maddi you badass.'' ''Nou jij gaat ook wel lekker of niet.'' Ze wenkt naar Milan. Ik haal mijn schouders op. ''Het is niks.'' ''Ja dat zeggen ze allemaal.'' Ik geef Maddi een duw en rol mijn ogen. ''Nou veel plezier he, ik ga even naar de wc ben zo terug.'' Ik knik en richt me weer op Milan. ''Dat was dus Maddi.'' Milan knikt en pakt mijn hand vast. Hij komt langzaam dichterbij en kijkt me aan in mijn ogen. Ik kijk hem aan en merk dat ik ook dichterbij kom.

{Samuel}

Ik loop richting mijn auto als ik een sms krijg van Maddi dat ze in The View zijn. Ik rijd snel naar The View en parkeer de auto. Ik stap uit en loop naar de ingang. Ik loop naar binnen als ik Maddi zie lopen. Ze gaat richting de wc. Ik laat mijn ogen over de mensen gaan als ik een jongen zie staan. Ik kijk er even naar en wil verder kijken als hij een meisje vastpakt. Ik kijk er even naar en zie dat het mijn meisje is. Ik voel me boos worden en kijk er even naar. Hij komt langzaam dichterbij en haalt een pluk haar uit haar gezicht. Ik kan zien aan Jamie dat ze dronken is. Ze slaat haar armen om zijn nek en kijkt hem aan. Ze bijt even op haar lip. Ik kijk op als Maddi naast me staat. ''Je hebt Jamie al gevonden zie ik?'' Ik knik. ''Wie is die gast?'' Grom ik. ''Milan volgens mij. Ik was even weg ik denk dat ze hem toen ontmoet heeft.'' Ik knik en kijk nog even. ''Ze is dronken, ik zou d'r maar weghalen voordat ze domme dingen doet.'' Ik heb genoeg gezien en loop op Jamie af.

Hij of ik!Where stories live. Discover now