079

100 3 0
                                    

{Jamie}

We zijn een week verder en ik heb niet veel meer met Samuel gesproken. Het lijkt gewoon wel alsof we niet meer samen kunnen zijn. Ik weet nou ook niet of het nou uit is tussen ons of aan. Ik zag Samuel gister met een ander meisje en het maakt me gefrustreerd. Ik kom overeind en kleed me om. Een crop top en een rokje. Ik krul mijn haar een beetje en werk mijn make-up bij. Vandaag zou ik met Maddi naar een festival gaan. Waarschijnlijk komen Samuel en zijn vrienden ook maar daar zet ik me wel overheen. Ik loop snel de trap af als mijn telefoon afgaat. Ik loop naar de keuken en neem op.

Jamie: Kaj, zeg het eens,

Kaj: Is Samuel bij jou?

Jamie: Nee waarom zou dat?

Kaj: Nou Gaya was hier en ze had een goed gesprek met Samuel over jullie ofzo en toen Samuel beneden kwam had hij gehuild en toen ging hij gelijk weg

Jamie: Nee

Ik kijk op als ik de deurbel hoor gaan.

Jamie: Nou althans de bel ging net wel

Ik loop snel naar de voordeur en open hem. Ik slik even en zie Niall voor me staan.

''Wat doe jij hier?''

Kaj: Wie is dat?

Jamie: Niall

Kaj: WAT moet ik komen?

Jamie: Nee het komt wel goed

Kaj: App me als er iets is

Jamie: Doe ik

Ik hang op en kijk Niall aan. ''Jamie het spijt me zo, ik had je nooit mogen mishandelen. Je bent mijn kleine zusje.'' Ik kijk hem boos aan. ''Hoe kon je?" Ik kijk even weg. ''Ik zat gewoon niet zo lekker in mijn vel. ''Nee dat kun je wel zeggen ja.'' Niall kijkt me boos aan en komt dichterbij. ''Niet slaan.'' Ik hou mijn handen voor mijn gezicht en voor ik het weet voel ik een klap. ''Niall laat haar los!'' Hoor ik iemand roepen. Ik kijk langzaam op en zie Samuel staan. Niall kijkt even van mij naar Samuel. ''Het spijt me Jamie.'' ''Ga weg, jij bent mijn broer niet meer.'' Niall kijkt me gebroken aan maar loopt dan toch de deur uit. Samuel doet langzaam de deur dicht en knielt naast me neer. ''Gaat het?'' Ik knik langzaam. ''Ja.'' Samuel wilt me overeind helpen maar ik duw zijn hand weg. ''Ik heb je hulp niet nodig, dat heb ik je toch gezegd.'' Samuel zucht even. ''Wat is er met jou gebeurd?'' ''Vertel jij het me maar.'' Ik sta op en loop naar de woonkamer. Ik app Maddi even dat ik er over een kwartier ben. ''Jamie.'' ''Moet jij niet naar je meisje toe ofzo.'' ''Ik ben bij mijn meisje.'' Ik bijt op mijn lip. ''Gister had je anders hele anderen plannen. Samuel kijkt me aan. ''Ja ik heb je gezien.'' Ik pak mijn telefoon van tafel en loop naar boven. Ik pak mijn spullen bij elkaar en wil weer naar beneden lopen als Samuel boven staat.

''Het spijt me oke.'' ''Het spijt je altijd.'' ''Je moet nu niet de schuld op mij afschuiven.'' ''Jij was toch echt degen die gelijk met een ander ging.'' Ik kijk Samuel boos aan. ''Jij bent gewoon jaloers.'' Samuel lacht even. ''Nee Samuel, ik hou van je. Om je met een ander te zien doet dan pijn begrijp je.'' Ik loop naar beneden en hoor Samuel vloeken. Ik trek mijn superstars aan en pak mijn sleutels. ''Jamie wacht.'' Ik draai me om en kijk Samuel aan. ''Ga gewoon naar die meid van je en laat mij met rust oke. Ik wil dit niet.'' Ik draai me om als Samuel me weer vastpakt. ''Ik wil haar niet Jamie, ik wil jou. Ik hou zoveel van je en ja het gaat niet altijd goed tussen ons maar dat maakt ons zo leuk samen.'' Ik slik even. ''Ik weet dat je me niet kwijt wilt Jamie.'' Ik trek me zachtjes los. ''Ik moet gaan, ik zie je straks wel.''

Ik loop snel de deur uit en ik haat mezelf, ik ben het probleem van onze relatie ik moet het altijd weer verpesten. Ik doe Samuel pijn. Ik zucht even diep, ze zitten allemaal in het huis van Samuel. Ik rijd zo snel mogelijk naar het huis van Samuel en parkeer mijn auto. Ik bel aan en loop naar binnen zodra ze opendoet. ''Kaj is er ook.'' Ik knik en loop naar de woonkamer. Zodra hij me ziet komt hij op me af. ''En?'' ''Geslagen.'' Ik trek mijn shirt iets op en Kaj zucht. ''Jamie we moeten iets doen.'' Ik knik. ''Ik ga aangifte doen.'' Kaj knikt. ''Waar is Samuel?'' ''In mijn huis ergens denk ik.'' ''Hij was wel bij jou?'' ''Toen Niall me sloeg was Samuel er opeens en ja.'' Kaj knikt en geeft me een envelop. ''Wat is dit?'' ''Dit vond ik op Samuel' kamer.'' Ik knik en pak de brief. ''Boven ligt nog een deel.'' Ik knik en loop naar boven richting onze uh Samuel' kamer. Ik kijk even rond en zie een prop liggen. Ik pak het op, ga op het bed zitten en begin te lezen.

Hij of ik!Where stories live. Discover now