9 - Britt

3.1K 170 30
                                    

'Ik háát kiwi's! Ik snap niet hoe je die dingen lekker kan vinden.' zeg ik. Ik ben al een tijdje in gesprek met Ashton en het is verrassend genoeg ook nog eens heel gezellig ook. Op de een of andere manier praten we nu dus over fruit. Ashton wist waarschijnlijk geen gespreksonderwerpen meer dus hij vroeg wat mijn favoriete fruit was.

'Ik hou echt van banaan. Ken je dat dansje bij Just Dance met dat fruit? Ik wil daar altijd perse de banaan zijn, anders doe ik niet mee.' zegt hij bloedserieus. Ik barst in lachen uit en niet veel later lacht Ashton met me mee.

'Dus, hebben jullie al gegeten?' vraagt Ashton als we eindelijk uitgelachen zijn.

'Ja, hoezo?'

'Jammer, anders hadden we misschien samen wat kunnen eten, ik mag je namelijk wel.' antwoordt hij. Ik merk dat ik hem ook wel mag. Ik had het niet verwacht maar hij is echt heel erg aardig en hij heeft een goed gevoel voor humor.

'Oh, misschien morgen?'

'Morgen hebben we het concert, dan eten we daar. Jammer, ik had het erg leuk gevonden.' Ik zie dat hij het jammer vindt.

'Kan je anders morgen samen ontbijten? Dat is ook gezellig.' vraag ik.

'Ja dat is goed. Zie ik je morgen om half tien bij het ontbijt?' Ik knik instemmend en loop dan terug naar mijn kamer. Gek genoeg is Lana er niet. Ik laat me op mijn bed vallen en ik val meteen in slaap, ik ben doodop.

~

Als ik de volgende ochtend wakker word door mijn wekker, kom ik meteen mijn bed uit. Ik ga straks ontbijten met Ashton en ik heb er zin in. Als ik me heb omgekleed en ik er een beetje degelijk uitzie loop ik naar de plek waar normaal het restaurant is, ik neem aan dat daar nu ook het ontbijt is. Ik ben vroeg dus ik pak al vast wat eten en zoek een plekje uit. Na een kwartier wachten komt Ashton eindelijk aangelopen.

'Meneer Irwin, u bent te laat,' zeg ik terwijl hij plaats neemt op de stoel tegenover me.

'Het spijt me, ik ben helaas niet zo goed in opstaan.'

'Nou, ik kan je vertellen dat je niet de enige bent.' zucht ik. Hij grinnikt en staat dan op om wat eten te halen. Als hij terug komt heeft hij een heel dienblad vol met eten, volgens mij heeft hij gewoon alles gepakt dat eetbaar is.

'Honger?' vraag ik.

'Misschien'

'Ja dus.' zeg ik hoofdschuddend.

'Ik hou gewoon van eten' zegt hij met zijn mond vol. Ik moet lachen omdat het er best grappig uitziet hoe hij zijn eten binnen probeert te houden terwijl hij praat.

'Hey Britt.' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Sam staan.

'Oh, hey Sam, hoe is het?' vraag ik.

'Goed, je bent onze date vanmiddag toch nog niet vergeten?'

Shit, die ben ik dus wel vergeten.

'Nee tuurlijk niet. Waar en hoelaat spreken we af?' vraag ik.

'Zal ik je om een uur ophalen? Ik weet nog wel iets leuks te doen.'

'Is goed, nu ga ik weer verder met mijn ontbijt als je het niet erg vindt.'

Als Sam weg is zie ik dat Ashton me vragend aankijkt.

'Dus, je hebt al een date gescoord zie ik.' begint hij.

'Ja, nou soortvan. Ik had hem al ontmoet in Nederland en hij is hier ook ineens en toen dacht ik dat het een leuk idee was om hem mee uit te vragen. Ik was het eigenlijk al lang vergeten.' leg ik uit.

UndercoverWhere stories live. Discover now