5.

378 35 5
                                    

Na een tijdje in mijn kamer naar mijn muur te hebben gestaard begin ik tegen mezelf te praten:"wat nou als ik met een hamer een gat maak in de muur...nhe mijn ouders zullen me vermoorden en misschien vebeeld ik me dit alles. Wat nou als ik..." ik word uit mijn gedachte gehaald door dat de kamer in eens een pak kouder word en een raar gestalte dat ik zie vanuit mijn ooghoek. Voorzichtig en vol angst kijk ik naar de hoek waar de 17 jarige jongen staat, hij staat daar naar me te kijken met een freaky enge glimlach. Ik sluit mijn ogen en kijk terug naar de hoek en ja hoor, hij is verdwenen net als die vrouw. Ik draai me om en knal tegen iets hard en stinkend aan en daar staat de jongen voor me met een enge grijns op zijn gezicht. Het is hier ijskoud, ik voel dat ik kippenvel heb. Ik wil gillen maar als ik mijn mond open doe komt er geen geluid uit. De jongen staat recht voor me en steekt iets in mijn hand en verdwijnt. Zijn hand was ijskoud alsof ik de noordpool even in mijn hand heb gevoelt, zijn handen waren ook ruw maar tegelijkertijd ook zacht. Mijn aandacht gaat naar het object in mijn hand, mijn mond valt open. Maar dat is mijn gsm! Ik hoor nog steeds het deuntje afkomstig komen van de muur. Ik krimp ineen, dat betekend dat die gozer mijn gsm had gepakt, ik heb geen idee wat hij erop deed maar mijn gsm zit niet in de muur. "Bella schatje, ik kom je halen...", hoor ik tussen de muziek. Ik krijg een paniek aanval en loop zo hard ik kan naar buiten, loop naar beneden en... ik zie mijn mama met de autosleutels staan, ze glimlacht:"ik wou je juist komen halen schatje." Ik krimp ineen met het woord schatje, het laat me denken aan die stem die dat zegt tegen me. Ik zet een glimlach op:"hha jha, kom laten we gaan."ik wil zo snel uit dit horror huis. Ik doe snel mijn schoenen aan en ga naar buiten waar mijn mama al wacht in de auto. Ik doe de voordeur achter me toe en ga naar de auto.

"Oh hallo, kom binnen", zegt een bolle man die de directeur moet zijn. Gast wat doet hij nou hier op een zaterdag?! Zaterdag is het geen school, ik bedoel maar... "Zozo, jij moet Bella Carsios zijn.", lacht de man naar me. Ik plak mijn vriendelijkste glimlach op mijn gezicht:"jha, dat klopt meneer" hij knikt:"ik ben je directeur" Nhee dat meent die niet, denk ik in mezelf. Ik knik lief:"mij mag je directeur Lonio noemen." Ik kreeg een stapel boeken, regelement, turn kleedij, een lessen rooster en een sleutel van mijn nieuwe lokker. De directeur wijst naar de deur:"Bella, er wacht buiten iemand die je een rondleiding wilt geven. Hij brengt je naar je lokker en laat je kennis maken met Tiger high." Ik knik en ga rechtstaan, mijn mama blijft zitten en moet wat papieren tekenen. Als ik uit zijn kantoor ga bots ik tegen Maxim aan:"wie we hier hebben, Bella. Wat doe jij hier?" Ik grinnik:"ik ben nieuw hier en ik krijg een rondleiding van iemand. Wat doe jij hier op een zaterdag?" Maxim lacht:"ik moest vandaag nablijven maar omdat er een nieuwtje was moest ik die rondleiden" Ik grinnik:"je mag dus mij een rondleiding geven." Hij lacht en slaagt een arm om me heen en zo geeft hij me een rondleiding.
Als laatste van de rondleiding kwamen we bij mijn kluisje aan. Maxim opend een kluis naast die van mij en opend het, aan zijn lokkerdeur hangen allemaal foto's van hem en nog wat mensen. Ik zie een foto van hem en een meisje en...ze kussen elkaar. Ik doe snel mijn boeken in mijn kluisje en hou mijn turn kleren vast want die moet mee naar huis. Mijn turn kleren bestaan uit een kort zwart broekje en een oranje t-shirt. Op de t-shirt staat onze logo van onze school (een tijger). Ik doe mijn kluisje dicht en kijk naar Maxim die ondertussen een boek vast heeft. Ik kijk hem niet begrijpend aan:"ik moet huiswerk maken maar was mijn boek vergeten in mijn lokker." Ik knik en we gaan terug naar de directeur. Onderweg haal ik mijn gsm uit mijn zak en zie een sms:
yow, Bell tis Maxim
Ik glimlach en sla snel het nummer op, en typ snel terug:
Yow Max me Bella :-)
Ik zie Maxim naar zijn gsm pakken en erop kijken, hij typt snel iets terug. Zo gaat dat de hele tijd tot we bij de directeur aankomen, doen we snel onze gsm in onze zakken. Shit het regelement heb ik in mijn lokker gepropt en ik wil de regels lezen want ik wil niet vanaf mijn eerste dag een nota."euh, Maxim ik ga snel iets uit mijn lokker pakken.", zeg ik. "Moet ik mee?",vraagt hij. Ik schut mijn hoofd en lach:"is kijken hoe goed ik de school ken." Hij grinnikt en ik ga weg, ik ren naar mijn lokker en haal het schoolregelement eruit...:"Bella schatje, zo makkelijk kom je niet van me af..." ik verstijf van schrik. Ik hoor weer het melodietje dat ik ook hoordde in mijn kamer. Het word altijd maar kouder en de melodie word steeds maar luider en ik sta verstijfd van schrik. Ik wil echt rennen voor mijn leven, alleen lijkt het of ik vast gehamert ben aan de vloer.

het horror huisWhere stories live. Discover now