Hoofdstuk 6

8.1K 252 7
                                    

Ik werd wakker met een gevoel van barstende koppijn, nu ging er ook nog een vlaag van misselijkheid door mij heen. Yeah kon de dag nog leuker beginnen? Ik schrok me dood toen ik zag naast wie ik wakker werd Cale. Zouden we het...? Nee, maar wacht hij vertelde me wel iets, was het iets over zijn levensverhaal. Shit, shit, shit was wat het nou?

10 uur eerder

Ik keek naar mijn mobiel die af ging. Gelukkig was ik in de wc zonder Cale, ik ging weer terug een wc hokje in en nam op.

"Pap wat is er?"

"Nolan, schiet alsjeblieft een beetje op. Je bent er nu al twee dagen en ik heb nog niets gehoord. Waarom bel je me nooit?"

Shit, hier had hij een punt mee. Tuurlijk wist ik het wel dat ze Cale wouden pakken, omdat hij iets had gedaan wat mijn vader kwaad maakte. Maar god mag weten war dat was.

"Nou misschien is het wat moeilijker omdat hij.." En nu wist ik niets meer, ja pap omdat hij net zoals de meeste in een bende zit.

"Dus..... Weet je wat je krijgt nog een week."

"Een fucking week! pap dat lukt me nooit. En hoe bedoel je een week?"

"We spreken elkaar over een week weer."

"Pap, wat moet ik dan precies weten over een week?" Maar er was al opgehangen.

"Verdomme" ik liep weer terug naar Cale die nog al te vrolijk aan het tafeltje zat waar hij mij net had ingemaakt. Hij leek net een klein kind die een lolly of zo iets had gewonnen. Normaal vind ik het heel belachelijk lijken bij mensen die geen kleuters meer zijn, maar bij hem was het schattig.

"Kom!"

"Wat?!"

Nu sleurde hij me mee naar de dansvloer, "oh, dus de enigste echte Cale Mccain wil dansen?" Hij grijnsde naar me "speciaal voor jouw lieverd." Ik keek hem aan, er moest wat achter zitten? Of niet, nee hij wist helemaal niet wie ik echt was dus er kon niets gebeuren.

Ook al waren we aan het dansen het telefoontje van mijn vader bleef in mijn hoofd spoken. Wat zouden ze Cale eigenlijk aan willen doen, en ik heb hem nog niet zo heel erg badboy achtig gezien, heb ik wel de goeie?

Een golf van onzekerheid ging door mijn maag heen, ik kreeg het warm, benauwd ik moest echt even weg. Weg van de drukte, misschien even slapen. Nee, nee eenmaal eruit er niet meer in dat geld voor elke club. Misschien drank, drank dat is goed.

"Hey, Nicole hallo?" Ik werd uit mijn gedachte gehaald en keek naar het grijnsde gezicht van Cale. "Ja?"

P.O.V. Cale

In de tijd dat Nicole weg was had ik nog paar shotjes genomen. Ik kende haar nog niet zo lang, sterker nog maar twee dagen. Maar ik voelde gewoon dat het klikte tussen ons. Ik voelde me blij bij haar, dit had ik nooit. De twee dagen dat zei er was heeft ze me ook nog niet echt van mijn kant gezien.

Het was gewoon die eerste dag, toen ik haar zag haar mooie blonde haren. Haar gezicht alles was gewoon perfect. Wacht wat zeg ik? Ik ken haar nog maat twee dagen. Twee en ik praat nu al zo over haar, oké echt ff dimmen!

Nu keek ik om en zag Nicole terug komen van de wc's . Ze zag er gestrest uit, en niet zo beetje ook.

"Kom" zei ik ze keek verbaast maar besloot toch om mee te gaan. Eenmaal op de dansvloer was ze direct weer ergens anders mee bezig. En niet met mij, ergens irriteerde mij dat een beetje.

Want normaal kunnen meisjes hun ogen (of soms ook wel meer niet) van me af houden. Maar zij staat gewoon een beetje dom weg voor haar uit te kijken. Met een straal op haar gezicht alsof er elk moment een wereldramp kan gaan gebeuren.

"Hey, Nicole hallo?" ze kijkt op en zegt snel wat naar me. Ze kijkt weer depressief voor haar uit. Wat heeft dat mens toch. Dus ik besluit om haar op te vrolijken, ik til haar over me schouder heen en loop naar de bar.

"Cale Mccain what the hack doe je" schreeuwt ze het uit. "Cale zet me nu neer!" Ik grijns. "Cale zet me nu neer iedereen kijkt ons aan!" Nu slaat ze ook al tegen me rug aan en spartelt als een vis op het droge met haar benen.

"Liefje, als jij even rustig gaat doen kijkt ook niet iedereen ons aan." Zeg ik rustig met een grijns van oor tot oor. Dit is een andere kant van haar, een kant die ik niet ken. Het echte echte gillerige meisjes kant. Maar dat maakt het extra leuk omdat ik weet dat ze zo niet is.

Nu zet ik haar neer, "babe als ik met iemand in bed lig zijn ze meestal positief druk. Maar jij bent gestrest, dus gaan we je even losser maken." Ik grijs en kijk naar het drank.

"Door drank, lieve, lieve Cale ik weet dat dit niet is zodat ik minde gestrest ben. En ja ik word hier losser van maar dit heet iemand dronken voeren dus nee."

Nu heeft ze een punt, ik zie dat ze weg wil lopen maar ik hou haar tegen door haar pols vast te houden en haar lichaam tegen de mijne aan te drukken.

"Ik dacht dat je alles zo goed durfde, maar blijkbaar is iemand heel erg bang of moet ik zeggen gevoelig voor alchohol."

"Ik ben niet bang of gevoelig voor alchohol."

"Laat het mij maar zien babe." En voor ik het wist hadden we al 10 shotjes op dus tijd om naar huis te gaan.

Samen lachend en half dronken, zij helemaal dronken liepen we naar de auto.

"Weet je dat je heel sexy bent." ik kijk haar aan, alchohol maakt mensen echt anders. "Weet ik babe" zeg ik met een grijns. Misschien had ze toch gelijk over het dronken voeren, maar ja nu is het al eenmaal gebeurt. Dus echt boos er om worden kan niet meer.

Ik start de auto en we rijden naar mijn huis.

"Bang", we waren nog maar net uitgestapt of Nicole ligt al op de grond.

"Cale" zegt ze lachend en gillend, "help even, nu!"

Ik neem haar in jij armen en til haar op naar boven, en leg haar in mijn bed. Oh wat zou die morgen een kater hebben. Ik kleed me om en ga naast haar liggen, ze slaapt nog niet. En we raken in de praat eigenlijk een beetje over koetjes en kalfjes maar zei schijnt het heel interessant te vinden. Nu hoor ik ineens niets meer van Nicole en zie dat ze in slaap is gevallen. Wat is ze mooi, al snel voel ik twee handen stevig om mij buik komen. Ik weet dat die van Nicole zijn en val in slaap.

P.O.V. Nicole

Ik werd wakker met een gevoel van barstende koppijn, nu ging er ook nog een vlaag van misselijkheid door mij heen. Yeah kon de dag nog leuker beginnen? Ik schrok me dood toen ik zag naast wie ik wakker werd Cale. Zouden we het...? Nee, maar wacht hij vertelde me wel iets, was het iets over zijn levensverhaal. Shit, shit, shit was wat het nou?

***

Nieuw hoofdstuk af.

Sorry dat het zo lang duurde was een beetje heel erg inspiratie loos.

Dus niet boos worden als het een beetje een slecht hoofdstuk is geworden. Ik beloof de volgende beter te maken. En ook te schrijven want ik heb het nu best wel druk met school.

Xx Katharina


Badboy's can't have a badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu