Hoofdstuk 16

5.3K 208 6
                                    

P.O.V. Nicole

Eindelijk kwam ik aan bij het vliegveld van Sydney, het was 8 uur geweest. Ik had mijn vader nog niets verteld. Over wat ik wil gaan doen, ik kan niet meer naar mijn zo genaamde gezin gaan dus moet ik maar wat anders vinden. Ik roep een taxi stap erin en uiteindelijk zet die mijn af bij een hotel. Ik loop een best wel duur hotel in en vraag of er nog een kamer vrij is. Alleen suites waren er helaas nog vrij. Dus ja dan maar een suite, ik loop de kamer in. Het uitzicht is geweldig, nooit verwacht dat is Australië zo erg zou missen. Ik zweer als ik dit allemaal heb afgerond met mijn vader en Cale, dan ga ik echt emigreren naar Australië. Ik maak me snel klaar maar realiseer me dan weer dat ik zelf geen vervoermiddelen heb. Dus laad het hotel een taxi voor mij regelen, al snel staat er een taxi voor mij klaar. Ik vertel het adres en hij brengt me er naar toe. 

Ik sta voor een kast van een huis, de hekken zijn dicht en zelf brand er ook geen licht het is kwart over 9. Hij is toch niet nu al uit? Ik druk op de bel die naast het gigantische hek staat. Er word niet open gedaan, ik bel weer een taxi en vraag of die mij terug naar het hotel kan brengen. Ik heb nog geen zin om naar een club te gaan omdat ik best wel honger heb aangezien ik nog helemaal niets heb gegeten. 

Uiteindelijk is het iets van half 12 wanneer ik klaar ben met eten, en het op de rekening heb kunnen zetten. Waarom duurt het bij chique restaurants altijd zolang voordat je je eten krijgt. Ik moest bijna een uur wachten op mijn voorgerecht en toen ook nog voor het hoofdgerecht. Ik ga terug naar mijn kamer kleed me even snel om en laad het hotel alweer een taxi voor mij regelen. Als ik eenmaal op de strip ben is het alleen nog maar een kunst om de juiste club in te stappen. Kom op hoe heet die ook alweer. Het was iets met een Rabbit. Ik kijk om me heen en zie een hele grote luxe club waar met grote letters op staat 'BLACK RABBIT' Er staat ook een gigantische rij buiten. Dat zou vast en zeker de club zijn. Aangezien ik geen zin heb in nog een uur of twee te wachten, neem ik maar de artiesten ingang. Geen hond die het ziet, als ik uiteindelijk gratis binnen ben gekomen is het alleen nog even de kunst om bij de goede zaal te komen waar de mensen echt aan het feesten zijn. Al snel heb ik de ingang gevonden en kom in een kleine luxe zaal met een bank, en een balie waar allemaal mensen hun jas laat ophalen. Waarschijnlijk is bij die balie een garderobe. Ik loop er ook naar toe en laad mijn jas in de garderobe hangen. Ik open twee deuren die leiden naar de club, doordat je hier hoger staat kan je over de hele club kijken. Ik zie een jongen bij de bar, hij staat bij een meisje met lang, zwart, stijl, haar. De jongen heeft bruin haar en lijkt heel erg op Cale. Ik loop dichter bij en zie dat ze net beginnen met zoenen. 

¨Cale?!¨ de jongen stopt met het meisje zoenen en kijkt mij recht in me ogen aan. 

¨Nicole?¨ zegt hij terug, het voelt alsof mijn hart in duizenden stukjes breekt, als ik echt zie dat het Cale was die met dat meisje zat te zoenen. Ik ben voor het eerst in mijn leven sprakeloos geworden, ik heb echt geen flauw idee wat ik moet zeggen. Ik staar alleen een beetje dom voor mij uit. 

¨Nicole, ik dacht dat je weg was¨ zegt hij, ik kan aan hem horen en ruiken dat die heeft gedronken. 

¨Ik was weggegaan dat klopt, maar ik kwam speciaal terug voor jouw. Omdat ik denk dat ik van je hou, en ik dacht dat het omgekeerd ook zo was. Maar blijkbaar had ik het mis.¨ zeg ik afwezig. 

¨Maar ik had het mis, ik dacht dat jij ook van mij hield! Maar nee, jij zoent, en neukt gewoon met elk meisje alsof ik nooit heb bestaan! Ik snap het het is mijn fout, ik had gewoon nooit moeten geloven dat jij mij echt leuk vond.¨ zeg ik een stuk minder afwezig, eigenlijk ik zeg het recht in zijn gezicht.

¨Maar het trieste van alles is dat je zo erg seks verslaafd bent. Dat je het zelfs met een 26 jarige vrouw probeert te doen!¨ ik kijk naar de vrouw waarmee hij net nog zat te zoenen.

¨Sorry, ik weet waar je in zit hij laad je voelen alsof je het super belangrijk voor hem bent, maar eigenlijk ben je gewoon een speeltje van hem om de nacht mee door te komen! Als je snapt wat ik bedoel.¨ De vrouw geeft Cale een harde klap ik zijn gezicht en loopt boos weg.

¨Oké Nicole ik weet dat je boos bent, maar je dan zo kinderachtig te gaan gedragen.¨ Ik voel mijn aders koken van woede, als het kon zag je nu allemaal stoom uit mijn oren komen.

¨IK doe kinderachtig?! Volgens mij ben jij hier Kinderachtig! IK hield echt van jouw Cale! Ik ben helemaal uit Fucking NEW YORK gekomen om dat tegen jouw te zeggen!¨Cale kijkt me vragend aan

¨Je woont toch in Zweden, hoe kan je dan uit New York komen?¨

¨Heel simpel. Omdat jij niks over mijn echte leven weet!¨

***

Oh Oh, volgende hoofdstuk moet Nicole heel wat gaan uitleggen over haar echte leven.

Nu gaat het weer wat langer duren met schrijven omdat ik waarschijnlijk morgen wel weer naar school moet. Tenzij het vannacht weer gaat vriezen en we weer code rood krijgen en weer ijsvrij krijgt. Sommige kinderen hier zijn gewoon op straat aan het schaatsen omdat de hele wegen ijs zijn geworden.

ik ga weer en tot het volgende hoofdstuk, en alsjeblieft laad mij morgen weer ijsvrij krijgen

Xx Katharina 



Badboy's can't have a badgirlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu