Hoofdstuk 19

5.4K 182 5
                                    

Ik word wakker van het licht die langs het raam komt. Ik heb vannacht geen oog dicht gedaan. Ik voel me zo stom, ik dacht echt dat Cale genoeg van me hield zodat hij me dit kon gaan vergeven. Maar integendeel, hij heeft me opgesloten in de zolder van zijn huis. Ik heb geen flauw idee hoeveel mensen op deze zolder gevangen zitten, en om eerlijk te zijn dat wil ik ook niet weten. Ik heb ook de hele nacht zitten nadenken wat ik aan hem wil vragen als ik hem weer zie. Wat mij vandaag lijkt. Ik wil weten waarom mijn vader Merdith heeft vermoord, meer van zijn verleden en wat er nou precies speelde tussen me vader en hem. Ik word uit mijn gedachten gehaald door een klik van de deur, het slot word open gemaakt en al snel gaat de deur zelf ook open. "Meekomen, als je ook maar één woord gat zeggen ga jij heel veel pijn krijgen."
"Mag ik niks zeggen omdat anders Joël of Dylan mij gaan horen?" Zeg ik spottend, Cale zegt niks en drukt de pistool dit keer in de holte van me rug. "We weten allemaal welke dood pijner doet, en ook allemaal dat je hier veel makkelijker van kan ontsnappen maar veel meer aan over houd." Als Cale dit tegen een 'gewoon' persoon zou zeggen die zou er niks van snappen misschien, maar ik integendeel wel. Als hij me door me rug een zou schieten en ik zou dood gaan doet het pijn of het gaat snel, als ik blijf leven doet het ook heel veel pijn en er is een grote kans dat een groot deel van me lichaam daarna voor altijd verlamd is, dus dat is denk ik wat hij hiermee probeert te zeggen. Intussen tijd zijn we alweer beneden en maakt Cale dit keer een deur open met een trap die nog verder naar beneden gaat, ik denk in een soort van kelder. "Zit." Oh ik heb echt zin om hier wat van te zeggen, maar ik kan dat nu niet doen.
"Dus die Jane en Johanatan en natuurlijk hun dochtertje Myna weten hun hier wat van af?" Ik kijk hem spottend aan.
"Tuurlijk weten hun er niks van, denk nou zelf na. Als hun hier van wisten liepen hun in zulke grote gevaren en een meisje van een jaar of drie die zou er volgens mij al helemaal niks van af weten he?"
"Wie zijn hun dan wel?"
"Jane is een vriendin van me moeder en net zoals me moeder, weet zij hier niets van." Ik zeg het alsof het de waarheid is, maar ik lieg. Glashard, omdat als ik vertel dat hun er ook vanaf weten, dan weten we volgens mij allemaal wat er gaat gebeuren en dat kan ik hun gewoon niet aandoen. 

¨Oke volgende vraag, wat zou je vader met me doen als jij mij had afgeluisterd en alles had door ge lult?¨ ¨Ik heb geen flauw idee.¨ ik zie een ader bij zijn slaap kloppen. ¨Oke nog een keer wat zou je vader bij me doen!¨ ¨Ik.Heb.Geen.Flauw.Idee!¨ echt serieus waar als het kon liep er nu stoom uit zijn oren zo kwaad lijkt die. ¨Godverdomme! Nico...lan Nolan!¨ ik begin langzaam bang te worden van Cale hij lijkt niet meer op die lieve stoere jongen, nee nu lijkt hij op me vader als hij iemand aan het overhoren is! Eng is dat gewoon te eng. Hij wrijft in zijn gezicht en ik zie dat hij ze woede erg onder probeert te houden. ¨Lieve, lieve Nolan waarom maak je het zo moeilijk voor je zelf? Waarom dit kan zo veel makkelijker maar jij moet het zo moeilijk doen¨ ik kijk naar Cale ik probeer mijn angst te bedwingen, dit lijkt niet op Cale maar eerder op een enge horror clown. ¨Cale, geloof me gewoon. Me vader verteld me nooit de reden waarom ik dit moet doen bij iemand! Misschien heb ik je het al verteld maar ik hou echt van jouw ik ben ook gestopt ik heb het eerlijk verteld!¨ 

¨Volgende vraag¨ ¨Nee! Nee geen volgende vragen meer ik heb een vraag ik heb één hele grote vraag waarom? Waarom heeft me vader Merdith vermoord? Waarom moest ik informatie bij jouw opzoeken?¨

Cale P.O.V.

Dat had ik niet verwacht , ze weet het echt niet. Ze weet echt niet waarom ze dit moest doen voor haar vader. Maar dat zegt niets misschien liegt ze alles. Maar ergens heeft ze ook wel weer regt om de waarheid te weten.¨ Oké jij wild alles weten dan krijg je alles te weten. Het verhaal van Merdtih mij en verder.¨


***

Omg Sorry dat ik deze er niet heb opgezet. Ik had een tijdje lang een pauze van Wattpad dus ik ging net op me Wattpad en toen zag ik dat dit hoofdstuk bijna klaar wad dus heb ik hem snel even afgemaakt. Het is wel een kort en niet zo goed hoofdstuk. Maar ik beloof (volgens mij heb ik dit al veel te vaak gedaan) Dat het volgende hoofdstuk langer word en dan krijg je een heel hoofdstuk lang het hele verhaal te horen van Cale (hopelijk vinden jullie dat wel leuk). 

Maar nog eens sorry sorry sorry 

Xx Katharina 

Badboy's can't have a badgirlWhere stories live. Discover now