İstanbul duyurusu ve Teşekkür :)

63.8K 1.8K 269
                                    

Istanbul, Anadolu Yakası'ndaki okurlarımın yoğun talebi üzerine yaz tatilinden önceki son imza günüm olarak; 6 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'da Bağdat Caddesi üzerindeki Nezih Şaşkınbakkal mağazasında buluşacağız :)


İstanbul, 06.06.15 Cumartesi günü saat 14.00'da Cadde'deki Nezih Kitabevi'nde buluşmak üzere!


İkinci kitap, yani Karanlık Lise 2 çıkalı neredeyse bir hafta oldu ve daha ilk günlerden alıp bitiren bir sürü Gölge oldu. Gerçekten çok teşekkür ediyorum.


Geçtiğimiz haftasonu iki büyük imzamız vardı ve öncelikle Ankara'ya teşekkür etmek istiyorum. Sizler... dört saat öncesinden gelip imza bitene kadar tekrar saatlerce beklediniz... Katılım inanılmaz derecede fazlaydı ve süperdiniz. MÜ-KEM-MEL-Dİ! Muhteşem bir kalabalık vardı ve her biriniz o kadar içten ve sevecendiniz ki! Erken başlayıp geç bitirdik ve çok yorulduk,evet fakat her şeye değerdi! Gerçekten sizleri çok seviyorum. Gölge Ailesi'ne sahip olduğum için çok ama çok şanslıyım ben... Hepinize kucak dolusu sevgiler! Özel mektuplarınız,resimleriniz, hazırladığınız birbirinden özel hediyeler için tekrardan teşekkür ediyorum. İmza günü fotoğraflarımızı en kısa zamanda Facebook'tan paylaşacağım. Sizler ben çooook seviyorum! İleride umarım tekrardan Ankara'ya gelebilirim! Beni HARİKA karşıladınız ve bana muhteşem bir gün yaşattınız. Umarım ben de sizleri mutlu edebilmişimdir.


Bir diğer imzamız ise İstanbul, Beşiktaş'taydı. Eve giderken elimde üç ayrı kocaman poşetle dönmek durumunda kaldım! Getirdiğiniz hediyeler beni benden aldı. Mağazaya sığamadık, kapılardan taştık ve yorulduk ama erkenden gelen siz Gölge'lerle ettiğimiz sohbet gerçekten çok zevkliydi. Ben çok zevk aldım, her birinizin sorusunu dinlemekten inanın bana büyük bir keyif alıyorum çünkü bu, kitaba ve bana verdiğiniz değeri gösteriyor. Gerçekten bunun kıymetini biliyorum ve sizlere ciddi anlamda bağlıyım!


Evettt... Dediğim gibi, yazdan önceki son imza günümüzü 06.06.15'te İstanbul, Şaşkınbakkal Nezih Kitabevi'nde yapacağız.


Kitabı kütüphanenizden kaldırmazsanız ilerideki imza günü duyurularından ve diğer sürprizlerden haberiniz olur :) Ama kaldıracaksanız da aşağıda linklerini yazdığım hesaplarımı takip etmeniz iyi olacaktır çünkü her duyuruyu oralardan da paylaşıyorum :))


KL serisi bitti ama asla, asla bana mesaj atmaktan vazgeçmeyin! Sizlerle olan iletişimimiz kopmasın, olur mu? Sizleri ben çoook seviyorum :*


——


https://www.facebook.com/alyaoztanyel

https://www.facebook.com/karanliklise

http://www.wattpad.com/user/alywithdw

https://twitter.com/alyaoztanyel

Karanlık Lise 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin