To love you and to be loved by you is the only thing that I want in my life right now...
Irene Pool Villa Resort, Koh Lipe, Thailand.
"Baby..."~ panggil Rya perlahan separa berbisik..
"Hmm..."~ sahut Zareef seperti terperangkap dalam lautan gelora asmara..
"Do you love me?" ~ Rya tergelak kecil..
Walaupun sememangnya dia tahu,itu adalah ayat paling cliche dalam dunia ini..Namun tetap dia mahu bertanya kepada Zareef..Al maklumlah mereka berdua sedang mabuk dilamun cinta asmara..Kalau boleh semua dia nak dengar..Sekalipun dengar Zareef berdengkur dia terasa macam tengah dengar lagu balada..Hebat tak telinga aku?Kahkah
Zareef senyum nipis..
"My love for you has no limits sayang.I love you till infinity, baby..."~ ujar Zareef lalu di cium pipi Rya bertubi-tubi..Sungguh dia terlalu cintakan Rya..
Diraih Rya ke dalam dakapan nya lantas Zareef memeluk Rya sekuat hatinya..Kalau boleh tak malu melepaskan pelukan itu sampai bila-bila..Bukan dia tak tahu Rya seorang yang degil sangat.Semakin di larang,semakin dia buat..
Rya senyum tersipu-sipu..Awww so sweeet..tergedit-gedit kaki Rya terlalu gembira mendengarnya.. Ingatkan aku yang kena ajar Zareef semua benda tu..Rupanya pandai juga dia bersweet-sweet bagai..Takde la orang cakap kayu..Ish ada ke lelaki dengan perempuan,kalau dah angau bercinta sakan,masih kayu? Mestilah ada juga lembutnya kan? Tak banyak,sikit pun jadilah buat rasa-rasa..
"You menyesal tak kahwin dengan i baby..?"~ tanya Rya tak puas hati lagi,sekali mendonggak kepalanya pada suami tercinta..Tangan naik mengusap manja jambang halus Zareef..Sayang sangat tak pernah dia merasa sebahagia ini,sepanjang dia hidup..Terima kasih Ya Allah..
Bila teringat kembali kenangan terindah semalam antara dia dengan Zareef,buat Rya mengulum senyuman manis sorang diri seakan mabuk dan khayal..Wajah Zareef yang memukau disaat mereka bermesra buat kali pertama dalam hidupnyq buat Rya terus terpaku hanyut dengan keadaan itu..Deruan nafas mereka bersatu,semakin membuat Rya asyik dengan cinta dan kasih sayang Zareef melimpah ruah padanya..Sentuhan dan belaian Zareef turut membuat Rya semakin melupakan semua kenangan pahit yang pernah terjadi ketika sewaktu dahulu..Zareef adalah lelaki kiriman Allah pada dia,untuk merawat luka dihatinya..
Terus Zareef merenung ke dalam anak mata hazel Rya..Kemudian diusap pipi kanan isterinya perlahan-lahan dengan penuh perasaan cinta..Lantas dikucup bibir Rya sekilas..
"I'm one in a million,and it's all because of you sayang.." ~ bisiknya..
Perasaan yang Zareef rasakan ketika ini,susah untuk dia gambarkan perasaan itu..Perasaan gembira dan bahagia yang tidak pernah dia kecapi dahulu kini menjadi miliknya..Sentuhan dan belaian kasih sayang Rya padanya membuat dia semakin gila dan angaun dengan perempuan yang bernama Rya Atasha..
Kini buat kali pertama dia dan isterinya menjejaki kaki di salah satu private island di Thailand..Meraikan cinta mereka bersama buat kali pertama dalam hidupnya..Tidak pernah dia terpikir untuk membuat keputusan terburu-buru begini..Ada sebabnya dan semoga Allah permudahkan urusan mereka berdua hingga ke jannah..
"Awww so sweet baby..thank you..sebab baby halalkan i.."~ dipegang kedua belah pipi Zareef lalu dicium sepuas hati..Haaa geram aku!
Tergelak-gelak Zareef..Manja sungguh isterinya..Tangan yang bermain-main halus di bahu Rya..Terasa seakan dia tak mahu bergegas pulang ke Kuala Lumpur..Haih Tapi ape kan daya Zareef, kau sudah berumahtangga dan ada tanggungjawab yang besar untuk dilunaskan iaitu menjaga dan mendidik seorang isteri dengan baik..

YOU ARE READING
Miss DANGEROUS !!!
Romance"Kau ni asal kerja memang mengedik ke?" ~ Zareef Zufay "Orang lelaki kalau digoda tak jalan maknanya dia bengkok." ~ Rya Atasha Warning 🚫 Sexy Storyline 🚫 18 + 🚫 Matured © All rights reserved by RaraIsmail9