Hoofdstuk 3

5.2K 209 12
                                    

LIYAA EH BOLLE WAAR WAS JE ZO LANG! Hoorde ik Amira al roepen toen ik voor de deur stond, lange rij loog ik snel, ik vertel het later wel van die jongens het is niet zo dringend en ik zie die jongens sowieso toch nooit meer.

"Ja ja kom we maken eten" hoe laat is het gaapte ik. "Al 2uur" ik zette Silva gunbardhi van madi ft dafi aan en zélfs de buren konden mee genieten.

Even later zaten we aan tafel genietend van onze pannenkoeken en de rest "Liya?" Wat is er? "Niet boos worden ofzo he misschien heb ik het verkeerd gehoord." Wat is er Amira praat duidelijk "Nou emh.. Ik hoorde Amine zeggen dat hij gaat stoppen met school"

Net toen ik een hap van mijn heerlijke pannenkoek binnen werkte verslikte ik me.HIJ GAAT WAT!? OH MY GOD WAAR IS DIE HALOEF MEE BEZIG WAT WIL HIJ DOEN IS HIJ VAN PLAN OM VAN UITKERING TE LEVEN OFZO!

"Liya rustig misschien hoorde ik het verkeerd zeg ik toch!" Ik ga hem nu bellen wat denkt hij geld zat ofzo "Nee Liya alsjeblieft praat er pas over wanneer hij thuis is niet aan de telefoon".

goed misschien is dat ook beter zo. Ik nipte wat van mn redbull en zette de tv aan. "Zullen we richting stad we hebben toch niks beters te doen" Jo is goed mn humeur is toch vetpest even wat afleiding kan geen kwaad.

Toen we in stad waren aangekomen liepen we langs de winkels Amira moest even langs de Vero Moda. Ik zie je zo moet naar Zara,daar even bestelling ophalen kom je dan richting mij of zal ik terug komen?.

"Kom richting mij ja?, tot zo babe". Tot zo schat. Onderweg kon ik kiezen door een steegje te gaan waardoor je gelijk achter de Zara uit kwam of om een omweg te maken van 5minuten ik ben vaker door die steegje geweest en aangezien er geen jongens stonden kon ik er snel door.

Ik liep snel langs tot er van achter iemand mn arm stevig vast pakte ik draaide me met een ruk om en keek in de ogen van jawel mensen de enige echte Marokkaanse berg geit die ik ken "even voor de duidelijkheid die ene jongen van de scooter dus"

hij was met twee andere vrienden die al vies zaten te kijken. Beter voor jou laat je heel snel mn arm los voor dat je ook nog kennis maakt met mn broer hij drukte me tegen de muur aan en ik rook de vieze geur van sigaretten al van af hier LAAT MIJ LOS EH STINKERD BEN JE HELEMAAL GEK IN JE HOOFD OFZO KOWED riep ik zo hard als ik kon in deze steeg lopen 24/7 mensen waar zijn ze nu ?.

Hij gleed met zn vingers over mn wang "Je bent zo een mooi meisje hé Liya ik wil en krijg jou als mijn vrouw of je nu wilt of niet" HAHAH DEZE IS BARKIE IN ZN HOOFD Ik lachte me kapot gewoon letterlijk, eh rat ik ken je niet eens dus zit stil laat me NU los

"Nou ik ben Charaf je kent me sowieso elk meisje kent me" zei hij beledigd. Nou nee ik niet en bedankt voor "huwelijks" aanbod maar nee dankje ik ben niet geïnteresseerd in jou interesse dus voor de laatste keer laat me los.

"Nee" hmm okee zelf weten dan krijg ik me los "Hahah jaa joh ik ben veel sterk" op dat moment sloeg ik hem zo hard als ik kon op zn "edele"plek dat hij ineen kromp Laat me met rust dit was je laatste waarschuwing en ik rende weg.

What the hell gebeurde er net hij is echt een psychopaat ik wordt niet snel bang maar ik ga echt naar Amine nu ohja Amine waarom wilt hij stoppen met school urgh ik begin nu echt te stressen en die ene Charaf begint me echt af te laten schrikken ik ben vanaf nu op mn hoede.

Ik liep snel de Zara binnen ik liep door naar de jeans tot dat er iemand "weer" tegen me aan botste ik schrok een beetje van wegen de gebeurtenis van net met die Charaf.

"Wow ik wilde je niet laten schrikken" ik keek hem aan en ik herkende die prachtige grijze ogen meteen ik keek hem aan en keek weer naar de grond geeft niet zei ik ik wilde niet laten zien dat ik een beetje bloosde dus wat moest ik anders doen.

"3e keer is trakteren hé" lachte hij met zn perfecte lach en witte rechte tanden Jij botste tegen mij hoor lachte ik "hahaha klopt misschien moet ik je een keer op wat trakteren?" Ik wilde geen ja zeggen maar ook geen nee dus kon ik niks anders dan lachen en weg kijken.

"Hoe heet je eigenlijk" het was zo schatig te zien hoe hij bloosde en weg keek. Emh ik heet Liya "Ik ben Enes, je hebt echt een prachtige naam niet dat het me verbaast voor zo een mooi meisje maar oke haha" .

Ik bloosde nog erger als net tot ik Charaf zag mn gezicht verstrakte Enes volgde mn blik en zag Charaf "valt hij je lastig?" Vroeg hij. Ik moet gaan riep ik en liep de winkel snel lopend uit hij riep nog wat maar ik verstond het al niet meer. Onderweg belde ik Amira op dat ik onder weg naar haar was ik nam deze keer de lange weg

Aan gekomen thuis vertelde ik Amira alles van a tot z "Liya ik begin echt bang te worden we gaan nu naar Amine NU!" Ik doe het zo wanneer hij thuis is Amira beloofd "het is al 11uur Anouar komt me zo halen hij is onder weg schat."

Is goed, je kon slapen? "Weet ik schat maar overmorgen komen mn ouders terug dus ik moet schoonmaken enzo" de deur bel ging. Is goed we bellen morgen succes doe je ouders de groeten van me love you "Too".

Ik groette Anouar en zwaaide ze uit en liep naar boven zette mn laptop aan ik deed een film open ik zal en moet wachten tot Amine thuis is, het was al 2uur s'nachts ik hoorde papa al binnen komen. Hij ging direct naar bed snap het wel als je zo lang werkt hij is zeker kapot

om half drie ging ik langs mn vader en kuste hem op zn voorhoofd en verliet zijn kamer. Amine is nog steeds niet thuis ik stuurde hem net een appje dat hij thuis moet komen omdat ik hem moest spreken.

Op dat moment hoor de ik de voor deur open gaan. "Waarom slaapje nog niet eh bolle" hij zag aan mn gezicht dat er iets was en riep me naar zn kamer ik lag als een klein meisje tegen hem borst aan geleund net als vroeger.. Amine ik moet je wat vertellen...

Verwacht het onverwachteWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu