Hoofdstuk 40

3K 166 28
                                    

Ik liep de woonkamer weer binnen en op dat moment kwamen Amira en Hanae binnen. "Wat deed Houssam hier?" Vroeg Hanae. Ja hij was hier voor Amine maar hij is niet thuis loog ik snel.

"Hmm, iemand of iets heeft hem boos gemaakt hij liep zonder wat te zeggen voorbij". Ik weet niet hij vroeg me alleen waar Amine was. Ik groette ze beide gebruikelijk met vier kusjes en we plofte op de bank.

Hanae haalde een grote plastic tas te voorschijn en legde die op haar schoot. "Wat is dat". Vroeg Amira nieuwsgierig. Hanae pakte de tas steviger beet en keek haar aan. "Daarin meid zit M&m's". "Helemaal vol!?".

Hanae knikte en nam vervolgens eenhandje vol M&m's. "Mag ik ook?"
Hanae deed net als of ze haar niet hoorde en begon met mij in gesprek.

"Faka wat heb jij allemaal gedaan afgelopen tijd dan". Niks gewoon thuis enzo zelfde dingetjes. "Saai, wanneer kom je weer naar France gaan we weer bom zette daar". Ze sloeg Amira's hand weg die probeerde om een beetje M&m's te pakken meskina.

Kill geef ons ook wat dan. Die geur van die M&m's maakte me letterlijk gek heb er ineens zo veel zin in gekregen niet normaal. "Koop je eigen zak moss wat denkje, denkje ik ga hier wat zitten delen ofzo".

Ik keek naar Amira en dan weer terug naar Hanae. Amira weet wat haar te doen staat. Ik trok Hanae bij dr hoofd en man dr armen beet. Amira probeerde de tas te pakken maar deze wilde beest liet zich niet gemakkelijk omver duwen.

Uiteindelijk na een hele fight voor M&m's had Hanae toch gewonnen. Haar hoofddoek zat helemaal anders om en haar kleren waren helemaal gekreukt. "Wat denken jullie, dat jullie mij aan kunnen?". Ik breek botjes als jullie in twee.

Even later zaten we allemaal in onze piyama's aan en avocado maskertjes aan de keuken tafel. Amira was bezig met mijn nagels te lakken en Hanae met mijn haar.

Meiden.. Begon ik langzaam. "Hmm". Ik moet jullie wat vertellen. "Vertel dan moss". Nou jullie weten dat ik en Enes weer samen zijn.. "Wat wil je hier mee zeggen moss praat duidelijk".

Nou hij is van plan mijn hand te vragen.. En "WATTT". Ze begonnen beide in koor te gillen als of ze een geest of dergelijke zagen.

"WANNEER!?" Vroeg Amira. "WAAROM LAN". Vroeg Hanae. En zo werd ik met duizenden vragen bekogeld.

En niets is nog zeker dus hou jullie bekken dicht. Eindigde ik mijn verhaal. "Komt goed abla". "Ik ben zo blij voor je schatje". Amira keek me aan. "Dus het is echt goed tussen jullie?". Vroeg ze onzeker. Ja schat. "Hmm".

"Kom even popcorn maken moss". Je weet waar de keuken is. Hanae wenkte me stiekem mee dus ik liep met dr mee naar de keuken.

"Dus jij en Enes". Vroeg ze terwijl ze de popcorn in de magnetron stopte. Yupp. "Liya sorry dat ik dit zeg, en misschien vergis ik me ofzo maar speelt er niks tussen jou en Houssam?". Mijn hart stond een seconde stil maar ik hervatte me snel.

Ehm nee hoezo?. "Ik ken mijn broer heel goed Liya en geloof me ik ben niet blind ja". Er is niks schat nooit geweest. "Als me broer naar je kijkt straalt hij gewoon zomaar, zijn dag is dan weer goed". "En de laatste twee weken sins je weg bent is hij weer de oude hij".

Hoe bedoel je. "Hij drinkt weer, gaat naar lounges weet ik veel weer als eerst gewoon". Ik weet echt niet babe. Het doet me echt pijn om hier over te liegen maar ik kan niet anders.

Ik kijk even bij Amira ja, kom jij zo met de popcorn enzo. "Saffi". Ik liep uit de keuken en voelde me weer misselijk. Ik liep snel naar boven en hing boven de wc. Niks.

Ik liep terug naar beneden en nam weer plaats op de bank. We keken naar beyond the lights en gingen daarna slapen.

Ik en de meiden hebben ontbeten en al en ze zijn zo'n kwartiertje geleden vertrokken. Ik maak me nu klaar om naar Enes te gaan. We gaan even dagje stad.

Ik trok een hoge witte skinny jeans aan met daar onder mijn yeezys schoenen. Ik pakte een witte hemdje uit de kast en ook nog mijn donkerblauwe vest van Adidas. Ik spoot mijn Chanel geurtje op en deed mijn lange zwarte haren in een simpel knotje. Nog was lipgloss en mascara en ik was done.

Verwacht het onverwachteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora