Hoofdstuk 23

3.1K 171 36
                                    

1uur later

Ik maakte mij klaar voor zo meteen Amira en Amine zouden komen mijn hart klopte gewoon als een gek. Ik heb mijn haar gedaan en heb een zwarte kokerrok aan met daar in een witte Céline t-shirt. Ik bracht wat consealer aan voor mijn wallen en deed nog wat mascara op.

Ik deed net mijn lipgloss op en er werd op mijn deur geklopt.
Binnen. Houssam verscheen voor de deur. "Je ziet er leuk uit" ik rolde met mijn ogen. "Kom wat eten" Ik heb geen honger. "Ik vroeg ook niks ik zei iets kom". Mijn "nieuwe" telefoon ging af. Het was Amira. Oke ik kom over 5minuten zei ik snel tegen Houssam.

"Liya ik mis je zo erg!" Ik jou ook schatje we komen zo snel bij elkaar In sha Allah. "We zijn er over ongeveer drie kwartier, ik snap echt niet meer Liya" fluisterde ze "je bent met Houssam!?" Ja ik ehum.. Ik had nu al een brok in mijn keel. Ik.. Ik vertel je het zo oke. Een traan rolde naar benden. "Oke ik hou van je.." Ik ook van jou zei ik met een brok in mijn keel en hing op.

Ik veegde mijn tranen en liep naar beneden. Het was al bijna half 6 s'avonds en de jongens hadden pizza besteld. Ik liep even rond het huis hier beetje verkennen je weet toch.

Je had er echt veel kamers zelfs een fucking bioscoop. En een speelhal voor de jongens, je kon er gewoon gamen poffen flim kijke alles gewoon. De hal was ook heel groot en de voortuin was prachtig. Er was ook een deur waar ik niet binnen kon er stonden 2 stevige mannen voor ik werd bang van ze dus liep snel weg.Maar wat ik het mooiste vond was de achtertuin het was gigantisch like woah. Je had er een soort bos en er was daar een boom waar je naar boven kon klimmen want er zat een houten huisje.

Nou ja huisje die boom was echt groot dus die huisje ook. Het had echt een leuke decor en er stonden zitzakken en een plasma Tv alles wat nodig was Zelfs een douch/bad kamer, een mini keukentje met van die Amerikaanse koelkast. Het had maar een slaapkamer en die was ook groot het was hier echt romantisch en de slaapkamer al sowieso. Het heeft er Zelf een 2persoons jacuzzi.

Als je naar buiten keek hé gewoon prachtig zo rustgevend. Het waren allemaal bomen met van die roze bloemetjes. Dit is gewoon mijn lieveling's plek geworden in een half uur. Ik snap waarom Houssam hier wilt blijven wie zou dit niet willen.

Ik schrok van geritsel. Ik liep achteruit dalijk is heg Achraf!. Ik liep snel naar binnen en deed de deur achter me dicht. Het geritsel stopte even. Ik rende naar de keuken en pakte het eerste beste ding die ik in de la voelde. Aan gekomen bij de deur zag ik dat het een lepel was. Oke moet kunnen toch moet kunnen. What the fuck hoezo een lepen verdomme. Oke Liya je telt tot 3 en dan doe je de deur open en mep je easy.

Ik deed de deur met een ruk open en sloeg op "ik denk" een hoofd of gezicht. Ik had mijn ogen dicht dus kon het niet zien. "AUW GODVERDOMME WAAR SLOEG DIT OP" het was de "hele boze" stem van Houssam. Ik deed langzaam mijn ogen open en zag dat Houssam zijm ene hand op zijn hoofd hield en zijn andere hand op zijn neus die nu al aardig dik is het bloed ook een beetje.

OMG JE BLOED SHIT SORY WOLAH. "Ik wat?" Ik trok hem aan zijn arm beet naar de keuken en liet hem zitten op een kruk. Die fucking lepel hé orgh!. "Jij sloeg me er mee" "WAAROM DEED JE DAT!?" Vroeg hij verward.

Ik hoorde geritsel dus ik dacht.. Hij rolde met zijn ogen terwijl ik de EHBO Doos zocht. Na wat zoeken en rommelen vond ik die izan doos. Ik deed een kleine verband op Zijn hoofd na dat ik een zalf had aangesmeerd. Met zulke dingen moet je echt precies zijn. "Oke dus voortaan als ik geritsel hoor trek ik mijn pistool en shiet iemand neer" lachte hij. Dat is niet het zelfde gromde ik. En ging weer verder met zijn neus die onderhand is gaan stoppen met bloedden.

Ik verschoonde het bloed en bracht er wat zalf aan. "Arhh doet pijn eh sahbi" sorry ik trok automatisch een pijnlijk gezicht toen Houssam het ook deed. Oke en dan nu de pleister. Ik wilde het precies recht hebben oh god ik haat het wanneer het niet recht staat.

Toen Amine een keer een snee had op zijn arm moest het gehecht worden en die tering man van een doktor hechtte verkeerd zo dat hij weer opnieuw moest beginnen. Amine was nog net 11 en het deed zo veel pijn hé ik zag het in zijn ogen. Ik was toen echte bitch ik schold die man met van alles uit van wa voor dokter hij was tot zijn generatie meskin. Maar Amin's pijn is ook mijn pijn en sindsdien moet alles perfect bij mij.

"Je bent schattig als je geconcentreerd bent" zei Houssam. Ben ik niet,en zit stil. "Jewel je mond staat dan een beetje open en je tong steekt er uit echt schattig" Dat is niet waar. "Hmm" ik deed het dus weer en al snel kreeg ik het in de gaten ik keek snel weer normaal.

"Ik zei het toch" Stil. En ik gaf een stoot op zijn hoofd. "AUW" SORRY
Alles was klaar en Houssam werd gebeld. "Hallo" , "Ja ja we komen er was een kleine ongelukje gebeurd" en hij keek naar mij ik bloosde en keek naar de grond. Wist ik veel dat het Houssam was dalijk was het Achraf of een dier. Ow nee Achraf is een dier. Maar ik bedoel een andere dier.

"We moeten terug naar her huis ze zijn er" ik voelde snel mijn ogen vochtiger worden en probeerde gewoon niet te huilen. Elke stap die ik zette leek wel zwaarder te worden dan de vorige.

Daar zag ik ze dan. Amine & Amira. Ik vloog naar ze toe en omhelsde Amime zo strak hé. Ik wilde gewoon in huilen uitbarsten en zeggen dat ik van hem houd en gewoon alles maar dat kan ik niet ik moet me sterk houden Houssam gaat met hem praten.

En toen zag ik Amira mijn zusje, mijn bloed,
mijn wederhelft de gene bij wie ik 24/7 terecht kon. "Oh my god ik heb je zo gemist schatje hbibi izan kaulo watereend baby inou" en ze liet een traantje vallen. En daarna vielen mij tranen en daarna weer die van Amira en we zaten te snikken.

Ik heb gewoon altijd al het gevoel gehad dag Amira mijn gevoelens kon voelen en ik die van haar wanneer zij zich verdrietig voelde voelde ik me ook zo gewoon die negatieve energie. Zo weird net als die tweeling instinkt shit geen idee of het waar is zag het ooit in een film.

"Zo van die twee hebben elkaar jaren niet gezien" lachte Amine hij gaf Houssam een boks en zo een handgebaar die jongens alijd dede en daarna een snelle omhelzing.
Kom ik laat je het huis zien Amira. "Okee.."

Ik en Amira liepen de trap op. "Vertel me nu wat er aan de hand is Liya!" Oke oke rustig zo. Na dat ik haar het huis had laten zien liepen we richting de tuin. Amine en Houssam waren samen in de speelhal. We namen plaats aan een schommel bankje vlak bij het zwembad.

Ik ga het doen ik ga haar alles vertellen.

*************************************

Ik zat met tranen in mijn ogen voor me uit te kijken terwijl Amira me huilend zat te knuffelen ze was lijkbleek geworden. Shh het komt wel goed. Ik dacht aan Houssam zou hij het Amine verteld hebben?,

Als of Amine mij gedachtes kon lezen. Ik zag Amine aan rennen. Amira veegde snel haar tranen weg. Het deed me echt pijn en ik had het erg moeilijk om het te zeggen maar wat me het aller meest pijn doet hé is dat ik hier mee de mensen pijn doe waar ik van houd.

"IS DIT WAAAR LIYA HÉ" Amine Stond recht voor me zijn ogen waren echt rood, woede en verdriet was zo van zijn gezicht te lezen. Wat is waar? Probeerde ik zo normaal mogelijk te vragen maar ik fluisterde bijna. "JE WEET WAAR OVER IK HET HEB" bij elke woord die hij uitsprak werd hij nog woester. Houssam kwam aanrennen. "Je zou rustig doen zei je" "HOU JE ER FUCKING BUITEN".

"LIYA IS HET WAAR WAT IK NET HEB GEHOORD!". Letterijk ik voelde me met de minuut viezer worden. Het.. Ik.. Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen. Mijn vertrouwde huisje in het bosje kwam in me op.

Ik rende weg zo hard als ik kon het is niet ver weg jammer genoeg maar wel weg van hun en ik voel me daar het veiligst. Ik hoorde dat iemand achter me aanrende ik rende harder. Mijn zicht werd waziger door de tranen die mijn ogen vulde en verlaatte via mijn wagen.

Ik kwam bij het huisje aan en klom als een bezetende aap naar boven. Ik ging zo snel ik kon naar boven en deed de deur met een klap dicht en opslot.

Verwacht het onverwachteWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu