6. Bölüm

882 41 17
                                    

  Medyada Sarp var :)    
"Sarp!" dedi İrem şaşırmış bir şekilde. Şaşırdığı her halinden belli oluyor. Sarp Sarp kimdi bu çocuk ya ? Bir dakika bu İrem'e takık olan çocuk değil mi ya? Yalnız çocuk cidden taşmış. Çocuğa ilk baktığınızda dikkatinizi Kumral ne uzun ne kısa saçları ve mavi gözleri çekiyor.

 Ama bakışlarından iğirenç ,kız düşkünü biri olduğu belli oluyor bide dudaklarında oluşan kendini beyenmiş gülüş tam olarak kız peşinde olduğunun habercisi gibi " Beni hatırlaman ne hoş İrem" dedi Sarp bide gülüyor ya sinir oldum ben bu çocuğa " Bey fendi masamızdan def olup gidermisiniz " dedim İrem'e fırsat vermeden. 

Sarp sanki beni yeni fark etmiş gibi ilk önce beni baştan aşağıya süzdü " tabi güzel bayan ama ilk önce İrem' le konuşmamız lazım değil mi hayatım" dedi ve İrem'e göz kırptı . Ben o gözü alır münasıp bir yerine monte ederim ama.

 İrem benim sinirlendiğimi anlamış olacak ki elimi tutup 'sakin ol ' bakışı atmaya başladı. " Sarp git başımdan!"dedi İrem dişlerini sıkarak. " aaa İrem küserim ama hadi gel konuşacağız" dedi ve İrem'in kolunu tutup oturduğu yerden kaldırmaya çalıştı bunun üzerine hemen ayağa kalkarak " Sarp mısın sap mısın nesin şimdi ilk önce o elini çek oradan sonrada defol git!" dedim dişlerimin arasından. 

Tam bu arada iki görevli yanımıza geldi " bir sorun mu var bey fendi ?". " yok zaten bey fendi de gidiyordu" dedi İrem Sarp'a " lütfen git' bakışları atarak " sende benimle geliceksen giderim" dedi Sarp bozuntusu tam bu anda arkamdan bir ses geldi " bir sorun mu var kızlar?" bu ses bir yerden tanıdık geliyor ama tam çıkaramadım.

 Yavaş bir şekilde arkaya döndüm. Yok artık bunun burada ne işi var " Bora!?" Bora bana bakmıyor direk Sarp'a bakıyor hemde öyle bir bakıyor ki gözler öldürebilseydi şuanda Sarp'ın cenaze namazını kılıyor olurduk o derece.

" bir şey yok birader sen bak işine" dedi Sarp.  Bunun üzerine Bora dahada sinirlendi. " nedense bana bir şey yokmuş gibi gelmedi. "  " Bora lütfen sakin ol" dedi İrem. Olay çıkmasını istemiyor galiba. " İrem sen bu iti tanıyor musun?" dedi Sarp. 

Ve bu Bora için son damla olmuş gibi Sarp'ın suratına sert bir yumruk geçirdi.  Öyle bir ses çıktı ki galiba Sarp'ın burnu kırıldı. " sen kime it diyorsun lan!" Sarp eliyle burnunu tutuyordu " seni bir daha bu kızların etrafında görürsem sadece burnun kırılmaz!! Şimdi defol git!". 

Sarp ayağa kalktı Bora'nın üstüne doğru yürüdü " bunun hesabını vereceksin !" dedi ve arkasını dönüp bizden uzaklaştı. " teşekkür ederiz Bora " dedi İrem minnettar bir şekilde. " Senin burada ne işin var ?" dedim bende İrem' i duymamazlıktan gelerek.

" senin teşekkür anlayışın bu mu ?" dedi Bora alayla. Tamam haklı ama ben o gelmese de hallederdim. " neden teşekkür edecekmişim sen gelmesen ben zaten hallediyordum" dedim bende " tabi canım tabi" dedi Borada yine alayla.

 Onu şöyle bir süzdüğüm de yine siyah dar kot pantolon üstüne de siyah omuz kısımlarında ferman bulunduran bir badi giymiş. Galiba siyah giymeyi seviyor. Zaten siyah ona yakışıyor. Saçlarını da dağınık bırakmış. " hem senin burada ne işin var "

Tek kaşımı kaldırmaya çalıştım ama sadece çalıştım yapamıyorum ben bu kaşı kaldırmayı. Bunun üzerine Bora bir an afalladı sonra hemen topladı kendisini " hiç sevgilimle yemek yemeye gelmiştik" dedi ve yanımızdan geçen bir kızı kolundan tutup kollarının arasına aldı " sevgilim bak seni kimle tanıştıracağım. Bu Bade bu da sevgilim.... Beste " 

kız bir bana bir de Bora' ya baktı sanki hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi. Bora kızı biraz daha kendisine çekti. Kız sarı saçlı ama boya olduğu çok belli, kahverengi gözleri var. Üstünde ne olduğunu söylememe gerek yok çünkü neredeyse hiç bir şey yok bir kot şort giymiş şort zaten kısa bide yırtık pırtık. Üstünde de beyaz ,yarım, askılı bir buluz giymiş. 

Aslında kız güzel ama tam bir S.rt.k. " aa tanıştığıma memnun oldum" dedi Beste ağzını yaya yaya " bende" dedim. " sevgilim hadi gel biz masamıza geçelim" dedi Bora. " aa siz de bizim masamıza gelsenize " dedi İrem. Hemen İrem'e döndüm ' yavrum sen ne yapıyorsun ya ' bakışımı yolladım ona o sadece gülümsemekle yetindi. "bence olur sen ne dersin aşkımm" dedi Beste, Boraya bakarak " tamam o zaman" dedi Borada sanki bu durumdan memnun değilmiş gibi aman sanki biz ona çok meraklıyız. 

Sonra hep beraber masaya oturduk. " bu arada bizi tanıştırmadılar ben İrem Bade'nin arkadaşıyım "dedi İrem ,Besteye dönerek " hm tanıştığıma memnun oldum" dedi oda. Bense çoktan yemeğime başlamış onları takmıyorum aslında öyle görünüyorum. 

Kafamı yemeğimden kaldırdığımda Bora'nın da yemeğini yediğini onları takmadığını gördüm. Sanki ona baktığımı anlamış gibi kafasını kaldırdı göz göze geldik. Hemen gözlerimi kaçırdım ve yemeğimi yemeye devam ettim. Onun bakışlarını üzerimde hissettim. Sonra yemeğine döndü. " ee siz nasıl tanıştınız" dedi İrem. 

Birden Bora öksürük kırizine girdi. " biz mi ?" dedi Beste. Yok ebem Allah Allah. Bora bu kızda ne bulmuş Allah aşkına ya " okulda" " barda " dediler ikisi aynı anda. " nasıl yani ?" dedim sesizliği mi bozarak. " yani önce barda tanıştık sonra okulda bir daha karşılaştık dimi Bestecim" dedi Bora " evet evet aynen öyle oldu" dedi Beste salak gibi bide kafasını aşağı yukarı sallıyor cidden Bora bu salağı nereden bulmuş ya. 

" hmm" dedi İrem. " peki senin sevgilin var mı? Bade " dedi Beste. Sanane yahu sanane Allah Allah " Bade'nin mi ? Yok canım bizim kız öyle her önüne gelenle çıkmaz" dedi İrem bana fırsat vermeden. Ama Haklı her önüme gelenle çıkmam ben. Benim için bir tane olsun tam olsun gerisi boş. İki güne ayrılacaksın zaten niye boşuna zaman harcıyorsun ki dimi ama çok saçma.

" aa yani isteyen varda Bade kabul etmiyor öyle mi ?" dedi Beste alayla karışık bide aşağılıyıcı bakışlar atıyor bu kız neyin peşinde " evet canım ben senin gibi her önüne gelenle çıkmam yani kaşar değilim " dedim bende gülerek. 

Bir an afalladı sonra yapma bir gülücük yerleştirdi yüzüne. Bora' ya baktığımda çaktırmadan güldüğünü gördüm. Beste tam ağzını açmıştı ki Bora sözünü kesti " Beste' cim tuzu uzatır mısın bide yemeğini çabuk ye işimiz var " Beste ona gülümseyerek baktı, tuzu uzatıp hemen yemeğini yemeye başladı. 

Allah Allah ne işleri olabilir ki ? Önemli bir şey olmasa bu s..rt..k bu kadar hızlı yemek yemez. Tam bu sırada masaya bir kız geldi " Nehir neredesin kızım sen iki saattir seni arıyorum" dedi. " s.kt.r" ....

Evet bir bölümünde sonuna geldik :) umarım beğenmişsinizdir. :) oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. :) Bide arkadaşlar Sarp'ın ismini bilen var mı ? Ben bu resmi önceden indirmiştim ama adını hatırlamıyorum :) bilen bana mesaj atarsa sevinirim:)
Hoçakalın :)
Sizi seviyorumm :) :*

Olmaması Gereken (RÇ.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin