7.Bölüm

621 37 6
                                    

Ne oluyor ya ? Bu kadın kim? neden Beste' ye bakarak konuşuyor? Ve neden Beste bu kadar telaşlandı? Aslında Bora da Beste' den farklı değil. " hanım efendi galiba karıştırıyorsunuz o Nehir değil Beste" dedi İrem. 

" e-evet evet ben Beste' yim kesin karıştırıyorsunuz siz" dedi Beste kıza kaş göz işareti yaparak. " aa tamam tamam pardon ben karıştırmışım özür dilerim " dedi kız " önemli değil" dedi Beste de. Yanımıza gelen kıza baktığımda kızın Beste' den tek farkı saçlarının kumral olması onun dışında oda neredeyse çıplak ve aynı s.rt.ke benziyor. 

Kız yanımızdan ayrıldı. Bende yemeğimi yemeye geri döndüm normalde fazla yemem ama bugün çok acıktım. " o herif kimdi ? " dedi Bora. Galiba Sarp'dan bahsediyor " ya İrem'e takık mal bir herif işte " dedim aklıma geldikçe sinirleniyorum. 

" aynen Ankara'dan beri peşimde pislik. Aslında ben ona güzel işkenceler yapar benden uzaklaştırım da gücüm yetmiyor" dedi İrem de " nasıl işkencelermiş onlar ? " dedi Bora tek kaşını kaldırarak. 

İrem sanki çok önemli bir sır verecekmiş gibi masaya iyice eğildi ve fısıldayarak" öncelikle günlerce uyutmam eğer uyumazsa en ufak seste beyninde atlar depişir gibi olur bu yüzden bende onu uzun kapı ziline marus bırakacağım ve böylece benden uzak duracak " dedi İrem. 

Bora İrem'e inanamazca bakıyordu galiba İrem'den böyle bir şey beklemiyordu ama benim İrem'im böyledir. " Vay canına anladım bundan sonra sana bir şey yapacaksam iki kere düşüneceğim" dedi Bora korkmuş gibi yaparak. " bence de Bora Yiğit benle uğraşmadan önce iki kere düşünmelisin!"dedi İrem bir katil edasıyla. 

Aslında dediği işkence son derece mantıklı ben gece uyumadığım da sabahları kapı sesine bile sinirleniyorum. " Bora'cım ben yemeğimi bitirdim gidelim mi ?" dedi Beste ağzını yayarak Allah'ım bu kız tam sopalık ya verseler elime İrem'in işkencesini onun üstünde denerim. 

Ya ben niye bu kıza bu kadar uyuz oldum ki ? Kesin kızları bazı p.clerin sadece arzularını temin etmek için görmelerini sağladığı içindir kesin. Başka ne olabilir ki ? " tamam hesabı ödeyelim gideriz" dedi " siz gidin. Gideceğiniz yer önemli galiba baksana Beste yerinde duramıyor biz hesabı hallederiz " dedim Beste'yi göstererek " ödüyeceğim. dedim mi.öderim.Bade" dedi Bora her kelimeyi vurgulayarak.

 Aman be çokta meraklıyım senin hesabını ödemeye sanki. Omuz silktim oda elini havaya kaldırarak garsonu çağırdı ve dudaklarıyla hesap dedi. Garson yanımıza hesap defteriyle geldi. Bora parayı içine koyup garsona uzattı. Garson yanımızdan ayrılırken Beste ve Bora ayağa kalktılar tam gidecekken Bora bir şey unutmuş olaca ki geri döndü " ha bu arada o it bir daha sizi rahatsız ederse bana söyleyin tamam mı?" dedi Bora " gerek yok bir daha gelirse ben hallederim " dedim kararlılıkla.

 Bora bir süre gözlerimin içine baktı sonra omuz silkip gitti. " ya Bade niye çocuğa öyle davranıyorsun ?"diyen İrem'e öyle bir baktım ki kafasını tabağına gömdü. " Hadi yemeğini bitirdiysen gidelim yarın pazar bizim piknik günümüz yaşasın!" dedim sahte bir sevinçle. 

Aslında pazar pikniklerini seviyorum ama o günkü rüyadan sonra biraz tırsıyorum ne yalan söyliyeyim " sen Pazar pikniklerini sevmez miydin ya? " dedi İrem. " severim de bu defa ki için içimde kötü bir his var" dedim direk.

 Çünkü gerçekten içimde kötü bir his var " nasıl yani ?" " bilmiyorum ya sanki çok kötü bir şey olacakmış gibi " " aman Bade ne olabilir ki boşver sen içini rahat tut! At kafandaki kötü düşünceleri" dedi İrem ve ayağa kalkıp üstünü düzeltti. 

Bende üstümü düzelttim Bora hesabı ödediği için çıkışa doğru yürümeye başladım. İrem de arkamdan geliyordu. Şansımıza biz kapıdan çıkar çıkmaz kapının önünde bir taksi durdu. Hemen taksiye bindik gideceğimiz yeri söyliyip arkamıza yaslandık.

 Çok yoruldum ya eve gider gitmez uyuyacağım iki gün uyusam anca yeter. İlk önce İrem 'i eve bıraktık. Arabadan inmeden önce İrem'i kendime çekip sıkı sıkı sarıldım ve ' onu çok sevdiğimi ' söyledim. Tamam tamam abartıyor olabilirim ama içimden öyle geldi. Eve varınca hemen anneme ve babama iyi geceler öpücüğü verip odama geçtim.

"Kızım hadi seni bekliyoruz" "tamam tamam geliyorum" Aşağıya indim ve arabaya bindim " nerede kaldın kızım yer kalmıyacak şimdi " " ne yapayım anne ya pazar pazar kalkmak çok zor oluyor dün zaten çok yoruldum " dedim piknik yerine geldiğimizde yer zor bulduk hemen sofrayı açtık.

Babam mangalın başına geçti. Aslına pikniklerimiz güzel geçer. Yemekten sonra babamla hamakta biraz sallandık bana masal anlattı evet 17 yaşında olabilirim ama babamın masallarını seviyorum her pazar illa anlatır .

 " Bade kızım hadi hazırlan da gidelim " dedi babam " tamam baba" dedim bu günlükte piknik bitti diye düşünürden birden hava karardı gök gürledi. Bir dakika ya ben bu yaşadıklarımı bir yerden hatırlıyorum.Genç bir çocuk elinde silahla karşımıza çıktı. Yok artık Bora?

 "merhaba Demir bey görüşmeyeli nasılsınız ?" babamın gerildiğini hissettim " ne işin var burada? " dedi babam " bende iyiyim sorduğunuz için teşekkürler." dedi Bora alayla bu arada silahı babama doğrultmuştu "baba" dedim korkuyla " bir şey yok bir tanem korkma " dedi babam. Sonra anneme baktı babam. 

Annem şoka girmiş gibi öylece bakıyordu. Bir anda çekilince çığlık attım. Bora beni kolumdan tutmuş silahı başıma dayamıştı " hemen kızımı bırak"diye bağırdı babam. Bora sadece güldü ve beni çekerek oradan uzaklaştırmaya başladı. 

Şoka girdim arada annemin bağırmasını duyunca kendime geldim " bırak beni " diye bağırmaya başladım arkadan babamın sesi geldi " kızım! Biz her zaman yanındayız sakın korkma hiç kimsenin seni üzmesini izin verme ! Sen güçlü bir kızsın bana çekmişsin sakın unutma!!!" birden arkadan iki el silah sesi geldi....

Merhaba arkadaşlar beklenen bölüm geldi gibi sanki ;) umarım beyenmişsinizdir bölüm geç geldiği için özür dilerim annem doktorların hatası yüzünden bi daha amalyat olacak. Nerdeyse 1 ay boyunca hastanede kaldı o yüzden bölüm bu kadar gecikti. Neyse sizi seviyorum. :) oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum :* Bu arada bu bölümü adaşım Senanur_Ebibli ye ithaf ediyorum

Olmaması Gereken (RÇ.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin