Vreau sa ma intelegi

47 5 4
                                    

Alexa's POV
Inca nu imi vine sa cred cat de repede s-a trezit Roxanne. Abia astept sa o vad. Chris mi-a povestit cat de frumoasa si linistita era, iar eu ma gandeam cat de rau imi pare de toate momentele din ziua aceea in care m-am certat cu ea. As vrea sa treaca timpul mai repede doar ca sa imi dea voie medicul sa intru in salonul ei. Nici Chris nu a mai avut permisiunea doctorului pentru cateva ore pe motiv ca avea sa o agite. Ca un barbat intelegator ce e a cazut de acord cu medicul dupa multe rugaminti. Eu am ramas aici la spital pentru ca oricum vacanta mea cu Harry era ruinata dupa cearta de aseara si plus ca am pierdut avionul. Totusi nu pricepeam cum a reusit sa ajunga la operatie cand era bine merci acasa. Cred ca toata linistea din spital ma ajuta cat de cat sa imi pun ordine in ganduri. Inca nu imi explic cum fetita aceea ratacita printre raioane ii spunea mamei mele , mama. De ce acel barbat o saruta si mama era atat de relaxata in preajma lor. Era mama noastra cu adevarat sau nu?
Brusc gandurile mi-au fost intrerupte de baiatul care acum o zi imi oferise un inel de ziua mea.
-Buna Ale, ma saluta acesta si se apleaca sa ma sarute,dar eu ma dau inapoi. Nu vreau sa ma las prada tentatiei pana cand nu inteleg ce cauta el acolo in timp ce sora mea tocmai ajunsese la spital.
-Nu e buna. Va fi,poate mai buna, daca imi explici ce cautai aseara la mine acasa,imbracat de intalnire cand tocmai sora mea ajungea acasa.

Harry se uita la mine incruntat,incercand sa gaseasca o explicatie.
-Nu am nevoie sa ma minti,pentru ca daca nu vei fi sincer atunci relatia noastra va fi de domeniul trecutului. Nu vreau sa cred ca ai avut vreo legatura cu tot ce s-a intamplat. Si daca ai avut iti cer in acest moment toate explicatiile.

-Stiu ca sunt dat dracului de acum,dar ce pot face in afara de a fi sincer? Ieri dupa ce tu ai plecat sa faci cumparaturile pentru vacanta noastra ruinata de evenimentele de azi, am condus-o pe Roxanne,asa cum m-ai rugat. Eram super fericit ca puteam sa stau cateva clipe cu ea singur. Nu vreau sa ma intelegi gresit...nu stiu ce a fost in capul meu dar pur si simplu am luat-o de mana cat timp conduceam si cand am ajuns acasa am sarutat-o. Imi placea cum arata,cum era atat de sexy in momentele alea si jur ca am ametit in momentul in care si ea mi-a raspuns la sarut. Nu stiu ce sa mai cred Alexa. Tu esti prea mica si nu o sa imi intelegi iesirea.O sa ne despartim probabil pentru ca nu ma vei ierta si nici eu nu imi voi ierta faptul ca te-am tradat in halul acesta. Nu stiu cum sa imi cer iertare ,ci doar intelegere ....

Lacrimile au inceput sa imi siroiasca pe fata la propriu. Nu credeam ca el este in stare de asa ceva si nu stiam cum sa raspund la asta. Era baiatul la care tineam prea mult,dar nu aveam de gand sa creada ca intre noi mai putea fi ceva dupa tot ce a facut,mai ales cu sora mea. Mi-am ridicat palma si l-am pocnit puternic,cu toata forta mea ca sa vada cum m-a durut pe mine.

-Lasule, daca te prind vreodata ca te mai apropii de perimetrul casei mele,nu stiu ce o sa se intample. Vreau sa uiti tot ce a fost intre noi si te invit sa te duci la toate parasutele care inca sunt virgine ca sa le faci si lor ce mi-ai facut mie.

Nu vreau sa il mai privesc in ochi,nu vreau sa mai aud de el si nici sa stiu ca a existat vreodata in viata mea. O sa ma duc acasa si o sa ard toate fotografiile si tot ce am insemnat "noi".
Dau sa ies din cladirea spitalului,dar apoi imi aduc aminte de sora mea care e inca bolnava. Pe ea o sa reusesc sa o iert,cumva . Mi-a aratat ce fel de om ma iubea. Asa ca, pemtru toate acestea am o idee care il va baga in belele cel putin pentru scurt timp. Harry inca statea acolo cu privirea pierduta. Ma intorc spre el,discret ,doar cat sa ma vada personalul spitalului.

-Harry,soptesc eu.
El nu raspunde nimic,ci doar se scoala de pe scaun si se repede spre buzele mele. Iata ca a prins momeala. Il las o fractiune de secunda sa simta ca a castigat si apoi incep sa tip:
-Ajutor!! Luati-l de pe mine!
Doi medici vin spre noi si il dezlipesc pe monstrul acela de pe corpul meu. El imi arunca sageti din privire ,iar eu privesc invingatoare.
-O sa imi platesti pentru asta,idioato!
-Mai vedem noi,strig in timp ce medicii il scot afara din spital.

Sisters ~Nothing last forever~Where stories live. Discover now