Please

44 7 0
                                    

Alexa Pov

Nici nu inteleg cum putea sa ne mai priveasca pe mine sau pe sora mea in ochi. E o profitoare a vrut doar banii lui tata. Stiu ca sunt minora,dar  la ora asta niciun mijloc de transport nu mai circula, asa ca o sa iau un taxi. Sper sa nu patesc nimic.

Cand ies din mall, un aer rece puternic ma loveste, ploua. Trebuie sa ajung mai repede acasa, vreau sa vorbesc cu Roxanne si trebuie sa il sun pe tata sa ii povestesc ce face femeia pe care o iubeste cel mai mult. Oare de cat timp ne fraiereste asa in fata?! Nici nu vreau sa ma gandesc , deja mi se face greata. Si eu aveam un respect pentru femeia care ne-a crescut 16 si respectiv 18 ani.

O masina opreste in statia de taxi-uri asa ca ma duc sa ma sui in el.

-Buna seara, sunteti liber?

-Da domnisoara. Sunteti bine?

-Nu , va rog pe Strada Trees, numarul 12.

-Am inteles.

Vocea mea e ragusita, ma doare capul ingrozitor si tot ce vreau acum e sa ajung acasa ca sa pot sa ma calmez. Drumul nu este deloc lung avand in vedere ca stau la 15 minute departare de mall. Ma ridic de pe bancheta din spate si ii las tipului 8 dolari si un bacsis .

Lumina e aprinsa in casa, si o silueta se arata in spatele geamurilor. Cred ca e Roxanne. Ma duc sa bat la usa , iar in mai putin de 5 secunde, un bait brunet si cu ochi verzi ma cuprinde in brate, apasandu-si buzele puternic peste ale mele. Nu il refuz  pentru ca imi era asa de dor de gustul buzelor lui.

-Ce ti s-a intamplat?! M-a intrebat Harry panicat.

-Nimic...doar nimic. Ce ai patit tu?!

Ochii ii sunt asa rosii cum nu i-am mai vazut niciodata, e fierbinte, are o voce ragusita, si de-abia poate sa scoata un cuvant pe gura.

-Alexa, um, nu vrei sa te duci sa te relaxezi putin ca sa ma pregatesc si eu sa iti spun ce s-a intamplat?

-Harry.....care e treaba? Spun cu o voce dubioasa. E totul in regula?

-Nu , nu e . Nimic nu e in regula, nimic.

O doamne, ce s-a mai intamplat iar?! Casa e prea linistita oricum. Lumina in camera lui Roxanne era stinsa. Poate a plecat undeva. Ah da e la intalnire.

-Roxanne a plecat la intalnirea cu Chris, nu?

Harry se uita speriat la mine iar vocea i se blocheaza.

-Daca o inalnire la spital se pune, atunci da.

-Ce a patit?! Intreb panicata. De fapt nici nu mai stau pe ganduri si ies pe usa casei  grabita. Nu pot sa cred ca Roxanne e intr-o stare grava. Din fericire taxi-ul a ramas inca in fata casei mele, asa ca ma urc in el.

-La spital va rog. Urgent.

-E totul bine domnisoara?

-Daaaaa, doar vreau sa ma duc la spital sa ma gadile cu scandura pe spate ca sa am de ce sa ma internez, spun sarcastica si imi dau ochii peste cap. Stau si ma gandesc o secunda, ca sa imi dau seama ca am fost prea dura cu tipul. Imi pare rau. Nu am vrut sa sune asa, doar ca sora mea e acolo si nici macar nu stiu care ii este starea,completez.

-E in regula , domnisoara.

-Nu imi mai spune asa. Spune-mi Alexa.

-Bine, dom....Alexa.

Tipul care acum e la volan, incearca sa ajunga cat mai repede , dar se pare ca vremea nu tine cu noi. Sper ca nenorocitul ala de Chris nu i-a facut nimic si ca e acolo ca sa aiba grija de ea.

Stropii de ploaie lovesc puternic parbrizul ca niste cutite infipte in inima mea. Nu mi-as ierta-o daca Roxanne a patit ceva. Gandurile imi sunt intrerupte de vcea groasa a taximetristului.

-Am ajuns. Ai grija...Alexa.

-Merci frumos. Spun panicata si ii las tipului banii pe bancheta din spate plus un bacsis generos pentru ca a trebuit sa stea sa suporte mofturile mele.

Chris Pov

Imediat dupa ce am ajuns in incinta spitalului am strigat cu putinul glas care mi-a mai ramas un "ajutor!".In jurul meu s-au strans 3 medici care au luat-o pe Roxanne si au pus-o pe o targa.

-Va rezista?! Il intreb disperat pe doctor.

-Domnule, nu vreau sa va mint , dar situatia ei e foarte grava, Spune inchizandu-mi usa de la sala de operatie in nas.

Ma trantesc in genunchi lasand siroaie de lacrimi sa imi cada pe obrajii mei fierbinti. Nu pot sa cred ca imbecilul ala de Harry a stat cu mainile pe butonul de apelare la salvare in loc sa puna dracului mainile pe volan si sa o duca la spital. Trebuie sa ma duc sa iau o gura de aer. In timp ce ma indrept spe usa de iesire, o fata destul de cunoscuta mie ma opreste.

-Chris. Spune cu o voce subtire . In ochii ei pot sa zaresc frica si dorinta de a i se spune ca persoana care acum e in sala de operatii e bine. Dar nu pot sa o mint , e sora ei acolo. Te rog spune-mi ca Rox doarme, mananca sau face ceva ...ca e in viata. Ce i s-a intamplat?!!! Spune disperata in timp ce ma zgaltaie si cade la pamant.

-Alexa, Roxanne e in sala de o..o...operatii. Doctorul a spus ca starea ei e foarte grava.

-Nuuu, nu se poate intampla una ca asta!!! Doamne te rog ajut-o pe Roxanne. Am nevoie de ea. Stii asta.

Alexa Pov

Nu pot sa mai stau in cladirea asta unde toti oamenii sufera, nu vreau sa mai vad atata durere. Pasesc cu pasi repezi spitalul si ma duc la mica biserica unde , din fericire nu este  nimeni, asa ca pot sta sa ma linistesc aici.

Ma opresc la o icoana si dau glas gandurilor mele.

-Doamne te rog ajuta-ma , stii ca am nevoie de ea, stii cat o iubesc, e tanara, abia isi incepe viata, te rog nu mi-o lua,chiar daca ne mai certam uneori stii cat de mult o pretuiesc, a fost mereu pentru mine acolo , cum nimeni nu a mai facut-o. Pana si mama ne-a tradat. Te rog, te rog....

==========================================================================

Bunaaaaa, imi pare rau ca postez greu dar chiar nu am cum mai repede. Am un an cu examene si s-ar putea sa fie perioade in care sa nu am timp nici sa respir....asa ca dupa cum vedeti capitolul meu se termina in cuvintele "te rog". E o rugaminte de a mea la adresa voastra sa ma intelegeti. Imi doresc sa termin aceasta carte dar va cer ragazul si timpul de care am nevoie ca sa o termin asa cum trebuie. Este abia la inceput si abia acum incep aventurile. Da,da abia acum. Va pup si va doresc multa bafta in anul scolar ce vine.

Love ya! ♥

Sisters ~Nothing last forever~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum