Life goes on

41 5 2
                                    

Chris Pov

Si parca toate secundele trec mai greu cu fiecare pas pe care il fac spre salonul Roxannei. Sora ei, tremura,are niste cearcane imense, este mov la fata si nu a dormit de o zi intreaga. Pasesc timid in salon si o zaresc pe ea. O zaresc pe fata cu chipul angelic, firava stand intinsa pe pat, cu un aparat ce o tine in viata. E trist,e trist sa o vad asa. Si niciodata nu am crezut ca voi regreta timpul pierdut din viata mea.Timpul in care n-am putut sa ii spun ca o iubesc.

-Oh doamne,Roxie! Uita-te la tine. Ai rezistat operatiei. S-a apropiat de ea,sora ei.

Eu raman blocat in momentul in care o vad pe sora ei cum se apropie de ea. Am impresia ca la fiecare atingere fie ca e a mea fie ca e a ei, se va frange. Imi e greu sa o vad asa, cand acum cateva zile era energica,cu chef de distractie si intamplator era fata care ma intelegea indiferent de situatie. Sunt doar amintiri ce imi strapung sufletul. Totusi nu vreau sa fiu atat de pesimist. Vreau sa am increderea ca se va trezi daca nu azi,macar maine. Am nevoie sa ii aud glasul,sa ii simt atingerea sa stiu ca este in siguranta. Nu vreau sa o mai las niciodata.
-Alexa, ma poti lasa singur cu ea?Putin?
Ma priveste ca si cum as fi un criminal in serie. Stiu ca ma crede in stare sa ii fac ceva,avand in vedere starea in care se afla si in care ar face orice ca sa stie ca Roxanne este bine.

-Asculta.Daca pateste ceva, jur ca nu o sa iesi cu viata de aici,cu toate ca este un...
-Opreste-te. Nu vreau sa iti demonstrez tie cat tin la ea. Daca ai de gand sa ai incredere,macar un sfert din cat are ea in mine, iti va fi mai bine. Daca nu continua sa fii o mare paranoica. Veeau sa stau singur cu ea. Acum iesi de aici! tip la ea fara sa imi dau seama si fara sa vreau, dar ea nu e singura care se simte presiunea situatiei.
Ma indrept usor spre ea si ii iau locul Alexei. Cand ii ating mana firava simt cum coloana vertebrala imi este invadata de senzatii si fiori pe care nu le.am mai avut niciodata. Alexa respira, e acolo si stiu ca ma simte.
-Iubito, nu stii cat de tare ma doare sa te vad asa. As vrea sa fiu singurul care sa iti ia aerul din cauza unui sarut din care nu as vrea sa mai pleci. Vreau sa stiu ca putem sa fim impreuna mereu. Nu vreau sa grabesc lucrurile,dar pur si simplu mi.ai invadat min...
Inainte sa pot termina ce vorbeam, Roxanne trage o gura mare de aer care rasuna in toata incaperea inainte sa isi ridice usor-usor pleoapele.

Roxanne's POV

Nu stiu unde ma aflu,simt doar intepaturi puternice in maini si parfumul lui Chris.Brusc,imi aduc aminte de motivul pentru care am ajuns aici. Harry. Il urasc din tot sufletul pe baiatul ala si pur si simplu nu inteleg pentru ce l-a ales Alexa. Nu e treaba mea pana la urma. Ba da ,este,ma cert singura. Nemernicul a plecat deja cu sora mea. Sigur nici nu stie unde sunt si ce am patit. Probabil ca se bucura acum de zborul cu avionul si de toate pozitiile indecente pe care i le ofera Harry,profitand de faptul ca nici eu,nici mama nu suntem aici sa o criticam.
-Chris,abia soptesc.
Nu ii ia prea mult sa realizeze ca vorbesc cu el si incepe sa ma sarute bland pe frunte.
-
Promit,promit,promit,promit,spune agitat parca nestiind sa mai vorbeasca.
-Ce promiti? Chris calmeaza-te.
-Sa nu te mai las niciodata singura. Doamne, iubito,mi.ai dat atatea emotii. Am crezut ca o sa mor langa tine.

Simt cum un zambet imi apare pe fata la auzul cuvantului "iubito".Nimeni nu mi.a mai spus acest lucru atat de sincer,atat de curat.
-Doar saruta-ma,ii spun intinzandu-ma spre el,usor ,atat cat puterile ma lasa.
Simt cum o caldura puternica imi inconjoara corpul atunci cand Chirs ma strnage puternic la pieptul lui in timp ce eu ma bucur ca il simt din nou. Ca ma simt in siguranta. Cu el. Doar noi doi.

=====================================================================================

Dupa cum v-am promis am reluat povestea. O sa fac capitole mult,mult mai lungi doar ca de la o pauza asa mare am vrut sa imi reintru in forta. Va pup, lectura placuta!

Sisters ~Nothing last forever~Where stories live. Discover now