Imbratisare de urs

66 10 1
                                    

Alexa Pov

Cred ca acum e dimineata. Razele soarelui ma indeamna sa imi deschid ochii si sa incep o noua zi, dar nu vreau. Nu vreau sa aud de sora mea. Trebuie sa imi fac bagajele pentru ca maine in sfarsit plec la mare.M-am saturat de aceeasi rutina. Liceu , Denisse sau Sara, acasa. Singura mea salvare de la aceasta rutina este Harry. Cred ca o sa ajung sa ma mut cu el . In el cum au avut asa multa incredere parintii lui ?

Ceva greu se simte pe pieptul meu. Cred ca e durerea pe care mi-a provocat-o sora mea. Desi la asta ma asteptam, este de fapt capul lui Harry. E asa de dragut cand doarme. Niciodata nu ma satur sa ma joc cu buclele lui sau sa ma holbez la buzele lui moi intredeschise atunci cand este adormit.

-Harry. II spun usor ca sa nu il trezesc brusc. Eu patesc asa in fiecare dimineata- "Scoala-te Alexa, o sa intarzii la scoala, bla bla bla."

-Trezeste-te scumpete azi avem de umblat mult.

-Mai lasa-ma doar 1 minutel.

-Bine. Eu ma duc jos,la bucatarie.

Inainte sa ma opresc la bucatarie, ma duc putin pana la baie ca sa imi fac si eu toaleta de dimineata. Urasc apa rece!

Dupa ce termin la baie, ma duc la bucatarie ca sa gatesc o omleta si sa fac o salata . Trebuie sa fac o lista cu ce mancare sa cumpar pentru drum, desi stiu ca lui Harry nu ii place mancarea buna, ii plac porcariile gen chips-uri si alte minuni. Eu o sa imi fac mie senvisuri cu snitel , o sa pofteasca si el , dar nu o sa  ii dau.

Lista pentru ce avem de pus in bagaje nu este nici ea gata, dar niciunul dintre noi nu isi ia prea multe la el , pentru ca stim cu cate ne intoarcem de unde venim.

-Buna dimineata, iubire. Imi spune Harry cu o voce somnoroasa , dar atat de sexy.... ah.

-Buna dimineata, scumpule. Ti-am pregatit micul dejun. Te rog sa mananci tot pentru ca mereu ti se face foame cand avem treaba, si azi avem treaba.

-Treaba? Ma intreaba cu o voce plangacioasa.

-Da...ai uitat ca maine plecam?

-Unde? Oh, da. Scuze,inca sunt somnoros.

Ii zambesc fara sa ii mai spun nimic si ma duc sus sa ma schimb in niste haine pe care le mai am pe la el.

Dupa ce termin, cobor pana in bucatarie, dar nu il gasesc.

-Harry?Unde esti?!

In timp ce il strig doua maini imi acopera vederea

-Aici. Happy Birthday , printeso!

-Awwwwwwwww! Ce dragut. Multumesc.

Sunt asa de suparata pe ce s-a intamplat aseara, incat am uitat ca azi e ziua mea. Cum am mai spus, Harry e salvarea.

-Deschide-l.

Foarte curioasa si bucuroasa dechid micul pachetel, si .... surpriza, o cutiuta mica rosie imi apare in fata. O deschid si inauntru vad cel mai frumos cadou de pana acum, un inel. Un inel inauntrul caruia scria :" Te iubesc."

Nu ii mai spun niciun cuvant si sar in bratele lui , apasandu-mi puternic buzele de ale lui. Limba lui patrunde puternic printre buzele mele si o domina pe a mea. Gustul de ciocolata de pe buzele lui e complet diferit de ciocolata in sine. Mi se pare cea mai buna si gustoasa aroma.

-Si eu te iubesc , ii spun in timp ce incerc sa imi reglez respiratia. Te iubesc cu toata fiinta mea si iti multumesc ca imi esti alaturi mereu, ca nu ma lasi niciodata la greu. Te iubesc si nu stiu ce m-as face fara tine. Nu stiu.

-Si eu te iubesc asa de mult Alexa. Esti singura fata care ma face sa ma simt asa.

-Cum asa?

-Diferit. Meriti totul.

Sisters ~Nothing last forever~Where stories live. Discover now