Hate YOU

56 10 3
                                    

Roxanne Pov

Acum dupa ce m-a lasat singura in mijlocul strazi si cu toate lucrurile imprastiate pe jos ce o sa fac, unde o sa ma duc? Ha? Numai tu Chris, taximetrist sexy nenorocit., numai tu esti de vina!

In nici 10 minute de cand am ramas singura pe strada, farurile unei masini ma orbesc din nou. Si nu orice masina. Masina lui Chris.

Chris POV

A trebuit sa ma intorc.Am fost un nenorocit, dar nu vreau sa ii arat ce simt. Desi o cunosc de 30 de minute, fata asta mi-a invadat gandurile. E sensibila, imi dau seama de asta, e frumoasa si pare si foarte inteligenta si descurcareata.

-Lasa-ma sa te ajut. II spun si ma apropii de ea. Pot sa observ ura din ochii ei.

-Cu ce sa ma ajuti?! Nu e destul ca m-ai lasat aici in mijlocul drumului , singura, si cu toate lucrurile pline de noroi?!

-Imi pare.... dar nu am vrut sa mai continui propozitia pentru ca nu avea niciun sens. Am strans-o puternic de maini si am tras-o la pieptul meu, lipindu-mi buzele de ale ei. Sunt moi si dulci. Sunt buzele pe care nicio fata nu le mai are . E diferita. Limbile noastre sa razboiesc, fiecare dintre ele incercand sa o domine pe cealalta. Ii dau drumul usor din stransoare mea, dar inca o tin strans la pieptul meu,lipindu-mi fruntea mea de a ei si privind-o adanc in ochi.

-De ce ai facut asta? Ma intreaba cu o voce tremuranda.

-Pentru ca...vreau sa fii doar a mea. Esti diferita . In cele 15 minute in care te-am condus pana aici m-ai facut sa te iubesc. Nu stiu ce sa cred.Nu mi s-a mai intamplat asta. Desi esti o straina, eu te simt ca si cum te-as cunoaste de  ani buni.

-Dar eu am 18 ani .

-Imi plac fetele mai tinere si mai micute.

-Tu cat ai?

-25.

-Mosulica.

-Iar tu esti pitica mea.

-Uite. Tot ce am facut , am facut din cauza nervilor. M-am certat rau de tot cu sora mea, iar ea va pleca cu minunatul ei iubitel,Harry la mare peste doua zile, nici nu mi-am luat la revedere, dar sunt asa suparata pe ea. O iubesc atat de tare, cu toate ca nu ii arat mereu asta.

Fata asta e atat de sincera cu mine, desi nici eu nu inteleg cum. Si eu sunt un strain pentru ea. Poate ca si ea simte aceleasi lucruri pentru mine, dar nu imi arata prea mult.

-Nu vrei sa te duc acasa? Cred ca ar fi mai bine sa discutati. Pana la urma daca spui ca o iubesti atat de mult , nu cred ca ai putea sa stai departe de ea.

-Ai dreptate. Nu pot sa o las asa. Nu pot.

O iau pe sus in brate si o duc in masina, apoi ii iau si lucrurile de pe asfalt, si, desi, i-am umplut hainele de noroi, inca pot sa ii simt parfumul imbibat in hainele acelea. Dulce, dar si usor revigorant. Exact ca ea.

Alexa Pov

Dupa ce ies din cada, ma imbrac repede in pijamalele mele pufoase de "copil mic" si ma asez in pat. Vreau sa ma uit la imagini triste si sa plang pe ritmul melodiilor pentru o stare ca a mea.

Ochii mei sunt rosii si inflamati, obrajii prea fierbinti, iar corpul meu deja poate fi un calorifer.

Trebuie sa ma duc pana jos ca sa imi iau un pahar rece de apa.

Imediat ce termin de baut ultimul strop de apa din pahar, soneria de la usa se aude.

-Cine e?!

O doamne, trebuie sa ma baricadez, sa inchid toate geamurile si sa sting luminile. Ma duc in bucatarie sa iau un cutit pentru orice eventualitate.

Sisters ~Nothing last forever~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum