Singura

70 11 0
                                    

Roxanne POV

Dupa tot ce i-am spus , am privit-o cu dispret in ochi si apoi i-am intors spatele. Nu vreau sa o mai vad. De ani de zile imi tot spune ca nu tin la ea si mereu trebuie sa ii demonstrez ca o fac.

In drumul meu toate pietrele sunt izbite cu putere de asfalt,toti copacii sunt sacii mei de box. Ajung grabita acasa si profit de ocazia ca mama nu e ,iar tata e plecat in delegatie.

Urc scarile in graba si imi iau valiza unde imi pun in mai putin de 5 minute tot ce am nevoie si ies in graba pe usa casei. Dar,din nefericire am o surpriza!

-Unde te duci ?!

-Plec de langa tine ! Nu vreau sa te mai vad! Tot timpul trebuie sa iti demonstrez ca te iubesc si ca am nevoie de tine , dar tu intotdeauna trebuie sa faci ceva ca sa strici tot ceea ce am cladit eu, ceea ce ti-am demonstrat.

Si cu asta i-am intors spatele si nici nu m-am mai uitat in urma . Desi nu stiu unde o sa ma duc,macar am 100 de dolari in caza ca va trebui sa iau un taxi.

Drumul e pustiu , nu e nimeni  si incepe sa se intunece. Gandurile mele sunt intrerupte de farurile puternice ale unei masini. Soferul trage pe dreapta. E o fata atat de cunoscuta . Josh.

-Ce faci singura la ora asta aici pe drum ?

-Plec.

-Unde?!

-Departe de toti si de toate . Si poti sa ii spui viitoarei tale iubite Denisse sa nu se mai ia de sora mea .

-In primul rand ce s-a intamplat,iar in al doilea, Denisse nu este genul meu .

-Da,sigur.

-Nu este.

-Atunci dovedeste-o !

Un moment de liniste se asterne intre noi in care Josh ramane fara cuvinte.

-Asa credeam si eu .

Spun trista ,deja stiind adevarul. Plec fara sa ma mai gandesc la el si renunt la ideea de a umbla singura pe drumul asta pustiu. Imi scot telefonul si sun la compania cea mai  buna de taxi-uri. In nici 3 minute  un taxi apare si opreste brusc in fata mea.

-Incotro domnisoara?

Tanarul de la volan nu parea sa aiba mai mult de 20 de ani. Era dragut , brunet si cu niste ochi negrii in care puteai sa te pierzi fara sa reusesti sa mai iesi.

-Stii vreun loc ca lumea?

- Depinde unde vrei.

-Oriunde.

-Eu nu mai am treaba sau alte comenzi asa ca daca vrei te pot duce la un suc si cunosc un hotel in apropiere care are preturi rezonabile.

-Fie .

Ma ajuta sa imi urc valiza in portbagaj si apoi ma invita sa iau un loc pe scaunul din dreapta soferului. Porneste radio-ul sa ne tina de urat. Simple Plan-Summer paradise. E draguta melodia avand in vedere ca oferea o atmosfera placuta ,de vara.

-Cum te cheama ? Il intreb pe sofer.

-Chris. Pe tine?

-Roxanne.

Chris doar a dat din cap si apoi a inceput sa fredoneze melodia care era la radio. Are o voce asa calda,blanda, dar si sexy in acelasi timp.O voce usor dura si putin ragusita.Era asa de amuzant,dar nu canta prost.

-Gata ,am ajuns.

Pretentioasa cum sunt astept sa imi deschida portiera. Coboara din masina si ma asteapta in fata intrarii la restaurant. II arunc o privire urata ca sa imi deschida portiera, dar imi intoarce spatele. Ce nesimtit!

-Ce credeai ca o sa iti deschid usa? Papusa nu crezi ca ai prea multe pretentii?

-De la un taximetrist ,da.

Ha !Dragutule, vezi ca musc.

-Nu imi vorbi asa!

- Atata timp cat te platesc pot sa vorbesc cu tine asa cum vreau eu.

-Nu imi pasa de banii tai afurisiti. Poti sa iti iei catrafusele de la mine din masina si sa iti misti fizicul.

-Ah! Cum poti sa imi vorbesti asa?!

-Uite , dupa cum vezi,pot.

In secunda doi imi ia valiza in mana si ii da drumul in mijlocul strazii si se urca in masina trantind portiera nervos.

Alexa POV

Dupa ce Roxanne m-a lasat singura nu am stiut ce as putea face. Trebuie sa o sun pe mama , sa sun la politie  si sa o dau in urmarire. Daca acum a rapit-o vreun vagabond, daca i se intampla ceva? Daca nu are ce manca? Daca ii este rau ? 

O doamne,o doamne, cred ca o sa fac un atac de panica.

De fapt nici nu stiu de ce ma panichez atat . E mare, are 18 ani , poate sa se descurce si singura daca tot ma critica pe mine atat ca ma comport ca un bebelus.

Imi iau telefonul de pe pat si niste pijamale pufoase si un prosop si ma duc in baie sa imi fac o baie fierbinte. Prea mult stres pe ziua de azi.

Imediat cum intru simt cum muschii mi se relaxeaza. Apa fierbinte patrunde in fiecare particica a corpului meu . Dar relaxarea nu tine prea mult pentru ca sunt intrerupta de telefonul meu care suna ca un tembel.

-Da?

-Buna sunt eu , Andrew.

-Ce mai vrei?

-Tema la mate,duh?

-Stii ,m-am saturat de chestiile astea. Poate esti tu dragut, dar eu m-am saturat de mofturile tale.

-Uh, fata buna si cuminte e mrrrr. Pai ce vrei in schimb?

-Nu stiu.

-Atunci eu iti ofer un sarut, sau nimic.

-Bine lasa . Iti voi da tema pur si simplu si asa a fost extrem de usoara.

-Poate pentru tine ,papusa. Eu nu inteleg nici litera x din cartea de matematica.

-Pentru ca esti un bou.

Si cu asta i-am inchis telefonul in nas.

==============================================================================

Heyyyyy! Multumesc mult pentru lecturi. Va iubesc. Vreau sa ii multumesc lui @Smashify pentru coperta e super dragutaaaa. Astept pareri si va pupppp :* <3 Lectura placuta.

Sisters ~Nothing last forever~Where stories live. Discover now