Nu te pot lasa

48 7 1
                                    

Alexa Pov

Ok, ok, Alexa, poti sa faci niste cumparaturi amarate,adica sunt doar niste snacks-uri pentru durm,nu?

Ma plimb printre rafturi gandindu-ma la ce ii place lui Harry sa manance, la ce vreau si eu,dar intr-un final renunt. Roxanne era cea care avea mereu in ghiozdan cu ea ceva de mancare pentru drum ,si, de fiecare data se nimerea sa fie ceea ce aveam eu chef. De asta este sora mea. Sora mea mai mare.

O sa platesc pur si simplu cu 300 de dolari o femeie care pare normala sa imi faca niste cumparaturi, iar eu doar o sa ma tin dupa ea si o sa si privesc.

In timp ce ma zvarcolesc pe aici ca un peste pe uscat, cautand pe cineva, ma opresc in fata unui raion cu fructe. Mi-e pofta de mango. Asta stiu si eu macar ca vreau. Langa mine se aseaza o fetita mica care ma trage de mana.

-Ce e scumpo, ce ti s-a intamplat? Spun cu un ton fals, incercand sa par draguta cu ea. De ce m-a oprit tocmai pe mine?

-Nu o pot gasi pe mama, ma poti ajuta? Tocmai facea niste cumparaturi pentru o excursie de a mea cu niste colegi, dar eu nu o mai gasesc, nu o mai vad.

Perfect, imi spun in sinea mea, o fetita ratacita se roaga de mine sa o ajut sa o gaseasca pe maica-sa . Parca nu am altceva mai bun de facut. Dar stai, e exact ce imi trebuie....mama, excursie ,cumparaturi.

-Desigur, scumpete. Acum spune-mi cum arata si unde ai vazut-o ultima oara.

-Pai la raionul cu dulciuri. Si e inalta , e satena exact ca tine, are ochi verzi si e slaba.

-Mai era cu cineva?

-Da , cu tati.

-Bine , haide sa mergem acolo, probabil ca si ea te cauta.

Pornim la drum in cautarea disperata a mamei ei, dar nu ne ia mult, caci o gasim fix la raionul cu jucarii.

-Uite-o , fetita imi spune si isi indreapta degetul catre o femeie care seamana exact cu mama mea. Dar mai este cineva langa ea, tatal micutei.

Ma apropii cu pasi repezi de femeia pe care in momentul asta as da-o cu capul de toti peretii ,dar totusi e mama mea, asa ca imi tin nervii in frau.

-Mama? Spun cu o voce mirata, dar scarbita in acelasi timp.

-Alexa. Nu ma asteptam sa te gasesc aici.

-Cine este domnisoara? intervine boul de barbat care sta langa mama.

-Dragule, nu vrei sa te duci la casa cu cumparaturile? Ai aici deja tot ce ne trebuie pentru drum.

-Bine scumpo.

-Ne vedem acasa, eu iau un taxi. Am niste treaba cu Alexa,domnisoara.

-Dar mami.... spune fetita cu o voce de catelus plouat.

-Mami are niste treaba iar dupa ce termin vin acasa si iti gatesc prajitura ta preferata, bine?

-Yeyyyyy. Bine mami. Spune fetita si ii sare in brate mamei.

Barbatul acela se apropie de asemenea de mama si ii aplica pe buze un sarut usor de ramas bun, iar eu plec trantind cosul cu fructe si plecand cu pasi repezi.

Roxanne Pov

Dupa tot ce s-a intamplat cu Harry nu cred ca o sa o mai privesc in ochi. O iubesc asa de mult si nu inteleg de ce tampitul de Harry s-a bagat intre noi doua. Trebuie sa ma aranjez fara ca Harry sa ma prinda si sa il sun pe Chris sa ma ia repede.

-Ma duc pana sus sa imi fac un dus. O sa am nevoie de ceva timp sa ma pregatesc.

-E ok. Ai grija.

-Ce, crezi ca o sa imi sparg capul in baie ?

-Nu, doar ca nu vreau sa patesti nimic. Te iubesc.

Nu pot sa ii intorc cuvintele astea. Eu nu il iubesc. A fost doar o prostie in capul meu. Doar ii zambesc.Nimic mai mult.Ma duc sus sa imi iau tot ce am nevoie, prosop, gel de dus, si inclusiv telefonul meu cu care trebuie sa dau de Chris. Daca as sta sa ii explic lui Harry TOT cred ca ar face o criza de isterie si ar darama tot in calea lui. Nu inteleg cum rezista Alexa cu el. Poate ea e cea care linsteste tot in el, de la fiecare celula pana la cel mai mare muschi .

Imi umplu cada cu apa fierbinte si adaug in el gel de dus  cu aroma de miere si vanilie . Imi iau telefonul de pe dulapiorul din baie si ii trimit un mesaj lui Chris, disperata :

'' Chris, acum imi fac o baie fierbinte ca sa trag de timp, nu pot sa iti dau prea multe detalii , dar te rog in fix treizeci de minute  de cand vezi mesajul sa vii la mine acasa sa ma iei. Nu cred ca putem sa mergem la restaurant.lmi pare rau ca stric intalnirea, dar Harry ma tine , practic, ostatica.Cand intrii in casa nu il baga in seama pe Harry , orice ti-ar spune. Ori voi fi jos , ori ma gasesti la mine in camera, o sa am usa inchisa. Ca sa stiu ca esti tu, imi spui urmatoarele cuvinte :Rc17november. Te iubesc. "

Sper ca o sa vada mesajul repede , trebuie sa avem ceasurile oarecum sincronizate, nu stiu daca o sa reuseasca. Gandurile imi sunt intrerupte de un bipait puternic urmat de o vibratie. Chris mi-a raspuns la mesaj :

" Da iubito, nu te speria, vei fi bine. Am inteles parola. Si eu te iubesc."

Of ,ce dragut e. Nu stiu cum am putut sa ii fac una ca asta. Ma relaxez putin in apa fierbinte, pentru ca voi avea nevoie de energie ca sa pot trece peste toate problemele. Nu inteleg de ce sunt asa de speriata de Harry. Pana la urma in toti acesti ani nu mi-a facut nimic. Si azi chiar s-a purtat frumos.

Ma uit la ceas si ies din baie repede, pentru ca voi avea nevoie de timp sa imi fac  parul si machiajul.Imi infasor corpul intr-un prosop si ies din baie. Harry nu e prin preajma , deci pot sa imi inchid usa cand intru in camera. Ma deplasez repede spre camera mea , pe holul lung. Intru incet si nu il gasesc pe Harry la mine in camera, asa ca profit de ocazie sa inchid usa.

Dupa ce ma imbrac si sunt gata imi mai verific o data tot , imi iau plicul , si , inainte sa ies din camera, ii trimit mesaj lui Chris : " Te rog spune-mi ca nu mai ai mai mult de treizeci de secunde. "

"Receptionat. In 15 secunde sunt jos."

Ies repede din camera, o iau la fuga si cobor cat de repede pot scarile, dar inainte sa fac ultimii pasi, simt cum cad la pamant si pot simti ca pleoapele imi acopera ochii, iar privirea mi se incetoseaza.

Chris Pov.

Cand intru la ea in casa, il vad pe Harry vorbind la telefon ,tipand ca din gura de sarpe unei echipe de la ambulanta.

-Veniti dracu mai repede. Sangereaza ca dracu si nu am chef sa astept sa va miscati voi curul. Asa ca haideti mai repede. A tipat si a inchis telefonul.

-Frate,tu est tampit?! Il intreb nervos.

-De ce dracu mai stai in loc ?! Puteai in puii mei sa o duci la spital. Adaug

-Vorbeste medicul din tine! Si in plus tu ce cauti aici, huh?!

-Am venit sa o salvez.. Spun si o iau in brate trantindu-i usa in nas . O bag repede pe bancheta din spate si ma grabesc cu ea spre spital.

Nu apuc sa ma asez in scaunul sorferului ,caci vine Harry.

-Christian Red, vino imediat si lasa-mi iubita in pace.

Iubita?! Nu am timp sa ascult explicatiile lui pentru ca,aici in spatele meu o persoana moare in fiecare secunda pe care eu o pierd vorbind cu cretinul asta.

-Cred ca visezi , spun si o gonesc fara sa ma mai gandesc la cuvintele individului care m-au ranit putin.

==================================================================================

Heyyyyy fratii si surorile mele. Vreau sa va spun ca tocmai acum am terminat capitolul asta si sa va urez lectura placuta. Daca veniti cu vreo parere sau ceva, este foarte bine. Chiar sunt curioasa sa vad ce credeti.

Love ya!!!!

Sisters ~Nothing last forever~Where stories live. Discover now