BÖLÜM 34

5.9K 246 9
                                    

Tomas bana donerek ellerimden tuttu.
-Benim icin bu duruma düştün biliyorum. Bir daha boyle birsey olmayacak söz veriyorum hem buyukbaban bizim nisanlanacagimizi soyledi ben cok isterim seni cok seviyorum.
Ellerimi Tomastan cekerek sinirlice konustum.
-Bitti artik ben senle nisanlanmak felan da istiyorum ben o kizi hep senin evinde goreceksem o kizla evlen bence ikinizde birbirinize cok yakisiyorsunuz beni unutmalisin Tomas cünkü....
Deyip duraksadim Samuali soylemelimiydim bilmiyorum.
-Evet cümleni tamamlasana seni dinliyorum bu sözleri kizginliktan soyluyorsun bunu ikimizde biliyoruz ben senden vazgecmicem Ella sen ne dersen de.
Ben daha cok sinirlenerek :
-Birak bu yalanlari Tomas .ben Samualle sevgiliyim hem sen de kendini suclama artik ben senin icin orm1anda kaybolmadim ben Samualin icin ordaydim sonra basima aksilikler geldi .
Tomas sinirliydi birden bana bagirarak:
-Sen ne diyosun Ella. o seni sevemez ormansa seni kovalayan seni oldürecegim diyen kim di Bunlari ne cabuk unuttun o seni kandiriyor o kötü buyucunun teki. İnsanlari öldürüp duruyor sana birsey yaparsa öldürürüm onu. Belki de o seni de oldurecek nerden biliyorsun nasil guvendin bu adama. iki uc gun once tanidigin bir adama nasil asik olabilirsin .Sen beni kiskandirmaya mi calisiyorsun Ella amacin buysa evet seni kiskaniyorum ama vazgec bu yalandan kendini de kandiriyorsun sen kendin de degil misin yoksa sana da mı büyü yapti.Ben hemen onu bulmaya gidiyorum.
Sozlerinin hepsini alayci ifademle dinledikten sonra kolundan tuttum.
-Ben seni dinledim simdi sira bende ben onu seni kiskandirmak icin kullanmiyorum ben ona gercekten asigim ortada büyü felan da yok suan sen uyduruyorsun beni oldurmek gibi bir amaci da yok onu bilmeden soylemis.
İnan ona senden daha cok guvendim en azindan evine zor durum da olan kizlari almiyo .
Araya hemen Tomas girdi.
-Zor durumda olan kiz erkek hic farketmez bir o
İnsan zor durumdaysa evime alirim Ella sen bencil davraniyorsun.
Konusmamiz gittikce bir savasa donusuyordu.
Ben mi bencilim o kiza fazla guveniyorsun Tomas baska bir kiz olsa anlarim ama o kiz hic iyi birisi degil kim bilir belki de senin evindedir hala.
-Benim evimde felan degil o kizi asiri kislaniyorsun.
-Tamam kiskaniyorum diyelim peki bende evimde eski erkek arkadasimi zor durumda diye evime alsam o zaman senin ifadeni cok merak ediyorum.
Tomas hicbirsey soylemeden elini yanimizdaki uzun ve kalin agaca vurdu.
Arkadan buyukbabamin sesi duyuluyordu beni cagiriyordu.
Tomasla birbirimize baktik.
Bende buyukbabama geliyorum dedim hafif bagirarak.
Tomasa donerek:
-Bence bu konu iyi bir yere gitmiyor en iyisi bir daha birbirimizi görmeyelim elveda.
Tomas tam gidiyorken elimden tuttu ve yanagima bir opucuk kondurdu.
-Ben senden istesemde vazgecemiyorum Ella ben seni asla birakmicam hersey icin de özür dilerim lutfen benimle vedalasma ben sensiz napicam Ella.
Dedi ben kendimi geriye dogru iterek arkama bile balmadan gidiyordum arkamdan Tomas bana sesleniyordu ben ona cevap vermiyordum gozlerimden damlalar dusmesin diye kendimi zor tutuyordum.

YENİ OKULUM#wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin