BÖLÜM 38

6.2K 219 19
                                    

Odada kimse yoktu belki de buyukannem bu kez gercekten pencereyi acik birakmistir.
Sabah oldugunda hemen Samuali bulmam gerekiyordu.
Hemen uyumak istiyordum Samual üzülmez umarim Tomas ,ona da acimiyor degildim onunda yeri baskaydi benim icin, aslinda hala arkadasiz onunla bu konuyu konusmaliyim diye dusundum icimden neyse yarin olsunda deyip uykuya daldim.
Yarın olmuştu kahvaltı yapıp hemen dışarıya koşmak istedim ama yataktan dışarıya çıkasim yoktu
Bugün yorgun gibiydim.
Ama bunu yapmam gerekiyordu hemen yataktan firladim.
Üstümü değiştirdikten sonra aşağıya indim büyük annem beni gulumsemesiyle ile karşıladı.
Büyük babam elinde gazetesiyle otuyordu bana günaydın demişti bende ona karşılık verdim kahvaltı yaparken dışardan araba sesi duyduk ben pencereden dışarıya baktığımda bunların teyzemgil olduğunu anladım zaten 2 teyzem vardi onun kizlari gelmemislerdi evlerinde kalmislar sanirim . benimle yaşıt kizlari da vardi her ikisininde erkek cocuklari yoktu.buraya neden gelmişlerdi bir fikrim yok ama dışarıya koştum teyzelerime sarıldım onlarda karşılık verdi neden burada olduklarini sordum cunku ben onlarin yanina gelecektim zaten . Gulerek biz seni almaya geldik deyince birden şaşırmıştım hemen mi diye sordum teyzem de hiç vaktimiz yok hemen hazırlanıp gelmelisin senin için yolculuk başlıyor bizimle çok eğleneceksin demişti tabii ki onlarla gidecektim ama bugun Samuali bulup herseyi anlatmam gerekecek yoksa onu terkettigimi dusunecekti. Hizli hareket etmem gerekiyordu. Onlara hiçbir şey söylemeden odama çıktım telaşlı olarak ne yapacağımı bilemedim aklıma artik Samualle telefonla konuşurum herşeyi anlatirim dedim. Telefonumu ariyordum .
Koydugum yerde yoktu sonra bulurum deyip bavulumu hazirliyordum.
Buyuk teyzemin sesini duymustum beni cagiriyordu.Her isimi telasla yapiyordum .Tamam geliyorum diye seslendim gitmesem bir daha onlari diger yaza kadar goremeyecektim teyzemde inat bir kadindi . Yapacak birsey yoktu telefonumu da bulamadim . Oylece ciktim evden. Hepsi de arabanin onunde beni bekliyordu.
Buyukbabam ve buyukannemle vedalastim bir hafta sonra gelecektim zaten.
Arabaya bindim ve benim icin yolculuk baslamisti .
Arabanin arkasindan cok baktim fakat Tomasta evinde gorunmuyordu.Samuali simdiden ozlemistim.

YENİ OKULUM#wattys2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin