evlilik

7K 172 0
                                    

Eda bu olayin burada kapanacagini dusunmustu. Ama yer de yattigini sandiklari akin meger butun koyu toplamista onlari izliyormus. Ee tabii bu olaydan sonra 4-5 ay sonra yapilmasi planlanan dugun erkene cekilmis ve 3 gun sonraya alinmis. Eda caresizce dusunurken omer bu is icin cok heyecanliymis ne de olsa ilk karisi ile gerdek gecesinden sonra hic yatmamis. Veee nihayet dugun gunu gelmis catmis. Yalniz ali aga kizina resmi nikah istemis. Kabul edilmis imzalar atilmis.
-------- Edanin agzindan ---------
Evet dememeyi dusunmedim degil aslinda ama hala omeri cok seviyordum o da beni seviyormus. Zaten aramizda pek bi yas farki yok. Tahmin edeceginiz gibi gerdek gecesi geldi catti ama ben omerin ilk karisi cereni hicbiryer de goremiyordum aman neyse bu evin hanimagasi benim sonucta. O kiz kocamdan uzak dursa ii eder. Ne diyorum ben ya kaptirdim iyice kendimi. Omerin kapidan iceri girmesi ile butun dusuncelerim dagildi. Yanima oturdu ve kulagima egildi "istemezsen yapmayiz,seni çok seviyorum" bu kelimeleri der demez gomlegini cikardi benim gozler faltasi tabii. Napiyorsun hani istemezsem yapmazdik dedim ki ah aptal kafam "ustumu giyinecegim karicim,takim elbise ile yatamam" dedi aklim neredeyse artik. Ama ben sanirim omeri istiyorum. O yataga yatar yatmaz dudaklarina yapistim. Hemen karsilik verdi tabii esek. Ama korkuyordum ya cok canimi yakarsa "yakmam" kahretsib sesli mi dusundum dedim ki oyle bir kahkaha atti ki ona asik oldum tekrar. Cok tatli guluyordu beni gorseniz esek aniriyo sanki. Beni kendine cektu ve opmeye devam etti tek hamlede beni altina aldi ve tisortumu siyirmaya basladi eli yavas yavas asagi kaydi....
.................
Oralari yazmami beklemeyin ;)
-----------------
Sabah kasiklarimda ki agri ile uyandim. Carsafa baktim ve tabii kocama cok tatli uyuyordu. Sonra kapinin yumruklanmasi ile bu masumluk yerini ofkeye birakti.

Selam genclik yine ben. Bu daha uzun bir bolum oldu umarim begenirsiniz...

KumaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin