bu olay ciddi

2.2K 79 0
                                    

O günün sabahı oldukça bitkin uyandım nedenini bilmiyorum. Saate baktım oha 2 olmuş omere baktım uyuyordu.
-omer kalk işe geç kaldın
- mal eda bugün pazar
- mal mı? Dedi o. Bana mal dedi sen şimdi görürsün ömer bey. Aşağı inip bir Sürahi buzlu su aldım ve ömerin tepesinden aşağı boşalttim. Bi anda sicrayip bilegimden tuttu ve beni yatağa yatirdi. Yumruk atti. Oha lan. O yumruk ile Bayılacak gibi oldum. Sonra beni görünce durdu bi anda.
- edam napiyorsun sen.
-(ağlayarak) uf ufacık bi bir şaka yapmak istedim o Özür di dilerim.
- ya ben seni başkası sand--
O konuşmasını bitirmeden çıktım odadan. Oha o da kim ceren niye geldi. Onu takamadim demek ki ömer bey eski karısını özlemiş gibi malca şeyler fisildandim. Sonra ceren yanağıma bakıp pis pis siritti. Aynaya baktım hemen oha şişmiş lan. Ömer arkamdan koşa koşa geldi. Kolumu tutup kendine çevirdi. Yanağıma baktı.
- edam melek yüzlüm biliyorsun başımıza gelenleri o yüzden böyle oldu Özür dilerim.
- kolumu bırak!
- edam hayatım ben sana el kaldırır mıyım hiç. Başkası sandım yapma böyle nolur.
-omer canım acıyo kolumu bırak. Hem senin eski karın gelmiş bi hasret gider.
- eeeh! Yeter lan bende insanım yanlışlıkla yaptık işte. Dedi ve elini kaldırdı. Sıçradım bagrisi ile ve kafamı kollarimin arasına aldım. Durakladi.
- oha lan napiyorum ben diye fisildadi. Koşarak kaçtım odaya. O da arkamdan geldi. Hicbirsey konuşmadık. Artık konuşmaya yüzü yoktur herhalde. Ayy ne tatlı bakıyor yaa. Eda kendine gel kızım. Yüzüme bant yapistirdim. Sisligi az çok sakladı. Sonra omere dönüp
- bugün iznim bitti ben hastaneye gidicem ogleden sonra.
- sen calisamazsin
- omer aga ben boşuna okumadım evlenirken böyle konusmadik.
- ii ada'ya necla bakar. Dedi ve ağlamaklı gözlerle bana baktı. Oha lan gözleri dolmuş. Banane abi dolarsa dolsun. Umrumda değil. Ada'ma bakmaya gittim. Necla ii bi kızdı ada ile de iyi ilgileniyordu. Ada'yi kocaman öptüm ve cantami alıp çıktım. Ömer kapıda bekliyordu. Kapısını açtı arabanin ama ben ahmedin arabasına oturup kornaya bastım. Ahmed de geldi hastaneye dedim peki hanımım deyip arabayi çalıştırdı. Ömer kaldı öyle sonra bir baktım arabayi tekmeliyor bu çocuğun sinir problemi var ya. Hastaneye geldim. Odama yerlestim. Telefonun ziril ziril çalıyordu baktım necla ariyo o arada hemşire geldi. Acil trafik kazası diye acamadan çıktım odadan. Ambulanstan ineni gördüğüm an şok oldum bu ömer di nesi vaf diye sordum. Seritten çıkıp karşıdan gelen araba ile 100 km/h carpismislar. Hemen tedaviye aldım.
----- 4 saat sonra omer'den-----
Noluyo lan kolum acayip ağrıyor. Gözlerimi acamiyorum. Oha acaba düğünde mi düştüm Ne düğünü lan çok oldu. Ha en son adamın birini solluyordum ben.
- omer bey ii misiniz?
- evet ama ne oldu?
- kaza gecirdiniz eda hanım sizin ameliyatinizla ilgilendi ama daha fazlasına bakmak istemediğini söyledi. Kolunuzda ki ağrı çok mu şiddetli.
- yok o kadar değil noldu koluma.
- çıkıkti ama taktik ve karninizda dikiş var araba demiri girmiş. Fazla oynatmayin.
- peki sağolun. Dedi ve çıktı ohabya eda'yi bu sefer acayip uzmusum küçük bi kaza olur demiştim ama bayagi büyümüş. Kız benle bu kadar ilgilenmis o bile çok yumruk attım eski karimi onu vurmasina rağmen eve getirdim. Bu sefer ki olay ciddi. Napsam ki acaba.....

Gençlik naber ya. İçimden aksiyon fışkırıyo. :))) nasıl sizce bu bölüm. Yeni Bölüm gelir muhtemelen birazdan geceleri çok sıkılıyorum ya tanışmak isteyenler mesaj atabilir aninda cvp veririm. Ha bu arada yasimi meraj ediyorsaniz 16 17 me gircem

KumaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora