herşeyi bırakıp gidemezsin

2.6K 84 2
                                    

-EDAAAAAA!!!
-Omer bırak beni ben verdiğim sözleri tutarım. Senin gibi değilim.
- eda o konu bildiğin gibi değil bak ne olur gel bu tarafa bak ada çok korkuyo.
- Hayır ömer Elveda.
Arkami döndüm ben verdiğim sözleri tutan biriyim atlayacaktim. Ama omerin bilmediği birsey vardı olmeyecektim belimde gizli bi matara var o beni yere düşmeden tutacak ve ben onu açıp yere öyle inecektim yani 500000 metreden değil 5 metreden yere düşeceğim olmesem de bu onları korkutmaya yeter zaten 5 metreden insan vücudunda en fazla ufak ezikler meydana gelir. Doktorlugun iyi yanları işte :)). Atladım. Ömer öyle bir haykirdi ki edaaaa diye taşlar felan devrilecek sandım şu manzaraya bak ne güzel (multide ki yerden atladı :oo) oha yere yaklaştık. Açıyorum açtım. Ahh başım----.
---------omer'den-------
Eda'yi evde bulamayinca direk aratmaya başladım uçurumun kenarından oldugunu duyunce nevrim döndü. Sözünü tutacaktı. Hemde kızımızı bırakıp hala hayal gibi atladı lan edam yok artık. O manzarayı goremeyecegim. Adamları gönderdim. Eda'yi bulabilirler belki. Telefon çalıyor gönderdiğim adam.
- agam eda hanimim yaşıyor.
-ne nasil yaşıyor lan dalga mı geciyorsun.
- bilmiyorum ama sadece kafası kanıyor.
- dur geliyorum lan eğer yalansa
Allahım sen korudun eda mi bende elimde silah telefonu bekliyordum. Nasıl olur ama ordan atlayan kimse hayatta kalamaz ki eee edanin belinde birsey de yoktu. Allahim nasil olur bu hala inanamıyorum hastanedeyiz şimdi. Edanin başına dikiş attılar. Taşa sert carpmis. Eda ucurumdan atladı deyince doktor arkadaşları bile inanamadı. Yani o ucurumdan atladiysa eğer parçasını bulamazdiniz dediler. Allahim acaba kafayı mi yedim.
-------Eda'dan------
Uyanmaya korkuyordum. Ama ömer ben uyanır uyanmaz boynuma atıldı çok korkmus u kızın evine gitmiş ama birlikte olmamislar. Kizi uyutup üstünü çıkarmış kendisi ve yatağa yatmış kizda birlikte olduklarını sanmış. Bende herşeyi anlattım. Acayip kızdı evdeyiz şimdi ama benle hmm evet tmm fln diye konuşuyor. Birseyler yapmam lazım. Hemen dolabi açtım. Iyy bunu ben mi almışım dedim arkası bayagi açık siyah bir karış eteği olan bir gecelik giydim hemen. Makyaj yaptım güzelce bayagi bi. Sacimi da kiskirtici bicimde açıp aşağı indim ada yeni uyumustu 2 saati vardi nerden baksanız. Allahim hadi başlıyoruz sen yardım et. Salona girdim. Omer bana baktı sonra hislerini belli etmemek için geri tvye döndü ama bacağını sallıyordu. Nefesimi hissedecegi derecede yanına sokuldum. Hiç bir tepki vermedi. Boynunu öpmeye başladım. Inledi ve bana döndü. Bak fena olur eda geri bas dedi. Olsun artık be dedim beni kucağına aldı boynumdan aşağı doğru öpmeye başladı koltuğa yatirdi hadi başlıyoruz.

Oooooo bebisler içime James Bond kaçtı bu bölüm. Çifte bölüm geldi bi günde yuppiiii.. yazarıniz çalışıyo ya eda yine hamile mi kalsa ki acepp ahahaha

KumaWhere stories live. Discover now