bir garip aşkım meselesi

4.3K 118 0
                                    

Omer deliye döndü tabii. Tam anlatacakken bana tokat atti. Evet bana elini kaldirmisti. Aşkım ise kalkıp omere vurdu ömer karşılık vermeden beni de kolumdan tutarak uzaklaştırdı beni. Aşkım da kıza vurmak kolay bana vursana dedi ömer öyle bir yumruk atti ki çocuğun cenesi kırılmış odaya girer girmez aglamaktan akan makyajimi temizleyip yattım. Omer ise eline bakıyordu. Takmadim onu çünkü bana vurmuştu. Yapmamaliydi.
-------Omer'den------
Elim kirilsaydi da vurmasaydim eda'ma sessiz sessiz agliyor şimdi. Birsey yapamiyorum kahtersin.
--------Eda'dan-----
Tam uykuy dalacakken büyük bir gürültü ile uyandım. Omere baktım eli kanıyordu ve yerde cam kırıkları vardı. Cam masaya yumruk atmış. Hiç konuşmadan kalktım ve pansuman yapmaya başladım. Doktorum zaten isim çabucak bitti. Sardım ben bunları yaparken ömer sürekli " edam Özür dilerim biliyorsun sinirlenince tutamiyorum kendimi, ne olur affet ya bağır çağır vur ama susma ne olur birsey de" vs şeyler diyordu. Ama ben hiç cevap vermedim. Ve "oynatma fazla" deyip yattım canım aciyordu benim de. Onu o halde görmeye dayanamadim. Ama bana vurmuştu ne olursa olsun konusmayacagim. Hiçbir erkek bana vuramaz babam bile vurmamisken.
------- sabah -------
Kalkıp omerin koluna baktım durmustu kanamasi rahatladım. Yüzümü yıkayıp şort ve şu alti bağlanan tisortlerden giydim omer dr uyanip giyindi. Onun arkamdan geldiğini hissederek asansöre binip alt kata bastım. "Konuşmayacak mısın benle ayrıca bu şort çok ki-"
Sonunda ona kıyıp tokat atabildim. Güldü ve işte benim karım dedi beni kendine bastırdı ve öpmeye başladı. Kata geldik beni oflayarak bıraktı ve yemeğe başladık. Sonra yukarı çıktık bikinimi üstüne de pareomu giyip çıktım banyodan (omerin tipi multide) karisamazdi hala kizgindim ona bundan yararlanip havuza indim o da arkamdan o kaslarını gere gere :@. Kiskaniyorum ne yani. Tam havuza atlayacaktim ki bi kız omere seslendi "odama gelsene 5991 numaralı"

Oooooooo bakalım bundan sonraki bölümde ne olacak eda kıza napar dersiniz ya da omere mi patlar bu olay ahdhdh :)))

KumaWhere stories live. Discover now