bebek geliyor

3.2K 102 1
                                    

----------9 ay sonra--------
- omerrr kalk çok acıyor.
- eda sakin ol sakin şimdi seni hastaneye goturucem.
Hastaneye geldik canım çok acıyordu. Doğuma aldılar hemen.
--------omer'den------
Eda'mi aldılar doğuma. Kızmış bebek ultrasonda çıkmıştı. Erkek olmasını isterdim ama kızlarda çok tatlı oluyor. Ben böyle düşünürken içeriden bi ağlama sesi geldim allahım kizim benim canım. Sonra bebeği çıkardılar eda nerdeydi o neden yoktu. Hemsireye sordum kalbi durmuş çalıştırmaya calisiyorlarmis (agshdhdh). Hayır ona birsey olursa yasayamam ben kızımı da sevemem ki onun katili gibi allahım sen eda'ma yardım et ne olurr.
--------Eda'dan--------
Doğumda o acı durdu bir ara. Hafifledigimi hissettim. Doğum bitti sandım sonra küçük bi kız çocuğu bana yaklaştı. Anne gittiginden beri babam beni sevmiyor seni ben mi öldürdüm söyle bababam ne olur noluya bu kim dusuncelerle gözümü açtım göğsümde bir doktorun eli bana bakıyorlar. Gülümsedim gulumsediler. Odaya aldılar beni . Bebeğim neredeydi.
---------omer'den--------
Eda'm uyandı allahım şükürler olsun sana Bebeğinizi emziriyo. Bu velet yüzünden 9 ay edama dokunamadim. Yaramaz kız. Çok tatlılar ama. "Eda'm ben çıkış işlemlerini yapıp geliyorum" "tamam aşkım" evet aşkım dedi sonunda. :))))
--------Eda'dan--------
Ayy bu çok küçük ya. Omer de nasıl bakıyor. Hayran gibi. Eve geldik sonunda çıkarıp yatağa yatirdi beni ömer kucaginda. Yanaklarim kızardı yine tahmin edeceginiz gibi. Bebeğimiz de 40'ı çıkana kadar yanımizda yatacak ne olur ne olmaz. Bu arada adı ne olacak düşünmedim hiç. Omer ayşe istiyo o ne ya. Babaannemin adı gibi tabii ki de ada olacak. Ismime yakın olduğu için
1 ay sonra
- omer bebeğin ismini buldum
- ben bulmuştum zaten hayatım ayşe olacak.
- Hayır valla kucağına vermem ismi ada olacak.
- yuh kızım ya
- o nüfus cüzdanı ada tatlı(soyadları) olmadan bebeği sevemezsin deyip kızımı kucağıma aldim ve emzirmeye başladım. Kocaman oldu bence :))
--------- Ada 3 aylık oldu-------
Eveeett tahmin edeceğiniz gibi ismi ada oldu ama kumsal ada. Omer kumsal istedi. O da güzel bence. Adam artık mamaya da başladı. Ama daha çok emiyo. 3 aydır ömer den köşe bucak kaçıyorum. Artık hisleri hatsafaya çıkmış durumda. Duramıyor. Ama ben istemiyorum ya zaten çok çok yorgunum ada yoruyo bide beyefendiye yatak sefası cektiricem oldu. Ada'yi ve hatice anneleri annemlere birakti ömer ben biliyorum bunun amacını ya
Allahım eda hazır ol 3 ayin acısı fena çıkacak. Geldi ömer :oo
- edaaaa nerdesinnn??
- yatak odasindayim annenleri bıraktın mı? (Kapıyı kilitledim)
- evet yarım saat önce
- sen nerdesin yarım saattir.
- 3 ayin acısını cikarttim valla su--
Ne nasil yaparsın deyip kapıyı açtım. Omerin üstüne atladım havada tek eliyle tuttu beni. Ah aptal kafam ya kandirmis beni. Kucağına alıp odaya soktu. Kapıyı kilitledi ve beni yatağa attı o da üstüme çıktı. Öpmeye başladı beni. Aslında bende çok özlemişim gömleğinin düğmelerini açtım ve çıkardım o da benim tisortumu. O sırada kapı hızlıca vuruldu. Gelen Alpermis. Ömer kufredip kalktı ve kapıyı açtı. Alper agliyordu ne oldu dedi hatice hanimaga kalp krizi geçirmiş agam hastaneye kaldırmislar dedi. Ömer hemen firladi bende tisortumu giyip omere de bi gömlek alıp arkasından firladim arabaya bindim.

KumaWhere stories live. Discover now