şimdi napcaz?

3.7K 102 1
                                    

Banyodan çıkar çıkmaz omerin kaslarina merhaba dedim.
- senin neyin var mideni mi usuttun?
- birşeyim yok yediğim birşey dokunmustur.
- üstünü değiştir bence dedi islanmis hep tam degistirmeye yeltendim ki omerin bana baktığını gördüm. Inat değil mi cesur bişiler giydim (multide ki) o arada ömer den bir fısıltı geldi "oha" bozuntuya vermeden yattım ona arkami dönüp. Beni kendine çekip döndürdü. Öpmeye başladı karşılık vermedim daha sonra ittim onu. Yapma deyip yattım. "Ya kızım benimde canım var ama naptiysak ya" dedi ben ise oyle bir bağırarak " ne mi yaptın ömer ya sen beni oldurmekle tehtit ettin hemde ben sen---" sustum. Bana baktı ben ne dedi cevap vermeden uyudum. Sabah kalktigimda yanımda ömer yoktu. Merak edip odadan çıktım. Konakta bulamadım kimseyi. Salona girmemle donup kaldımm ömer bi kızla opusuyordu. Hemde konağın en güzel ve rus temizlikcisi :ooo. Elimde ki telefonun yere düşmesi ile ömer ve kız bana döndü. Benim ise o an gözlerim karardı.
-----hastane'de ömer den-----
Naptim lan ben kızı dudagima yapıştığı an itmeliydim. Ne diye duruyorsam al işte edam gördü. Allahim neden bayıldı acaba. Ben böyle düşünürken doktor çıktı içeriden. Hamileliğin ilk dönemlerinde olur böyle şeyler demez mi . Sok oldum hamileydi baba olacaktım. Hemen edamin yanina kostum ama hala uyanmamisti döndüm doktor da geldi uyanmasi zaman alabilir başını vurmuş uyuttuk dedi.
-------- Eda'dan --------
Kendime geldiğimde ömerin eli karnımda uyuyordu. Ayy nasıl başım ağrıyor. Vurmusum galiba. O arada ömer uyandı. Aklima bebeğim geldi. Omere döndüm
- bebeğim ona birsey oldu mu?
- ne yani biliyordun ve bana demedin öyle mi ?
- beni oldurecektin en son sen.
- ya hayatım ağzımdan kaçtı Özür dilerim. Dedi güldüm öptü alnımdan doktora gitti. Çıkışı aldık ve eve geldik. Aklıma o an geldi salonda opustukleri an. Omerin elini bıraktım. Yine ne oldu demeden bastım tokadı. Daha bana donemeden rus kiz geldi yarım yamalak Türkçesi ile gelmiş bana napiyon sen diyo sacina yapistim indirdim yere o arada Karnıma tekme attı. O kadar acıdi ki Bayılacak gibi oldum ömer de kizi saçlarından kaldırıp duvara firlatti onun yüzüne bakmadan kasiklarimi tutarak yukarı çıktım inşallah birsey olmaz bebeğim allahim sen yardım et.
-------sabah-----
Kasiklarimda ki ağrı durmustu yorgana baktım kab yoktu bebeğimim orada olduğunu ise midem bulandiginda anladım. Lavaboya gidip elimi yüzümü yikadim. Çıktığım da ömer bana bakıp güldü bende ona güldüm tuttu yatağa oturttu. Kasiklarim yuklenince ağriyor çünkü bu bebis çok yaramaz olacak galiba :))))

KumaWhere stories live. Discover now