bu iş böyle olmaz

2K 76 1
                                    

--------omer'den-------
O Karnıma dikiş atarken ona hayranlıkla bakıyordum canımı hiç acitmiyordu. Lan bir dakika birsürü adam geliyo buraya onların da mı oranına burasına dokunuyor bu kız lan!! Eda'ya baktığım da bana gülüyor du korkmus mu ne?
- ne siritiyorsun?
- ne diyosun ömer
- sen gelen bütün adamların orasina burasına dokunuyor musun böyle?
- omerrr tam affedeyim beni çok seviyor diyorum bi okuzluk yapıp geri caydiriyorsun ya al bitti hem git bakalım ben ne doktoruymusum sor.
---------Eda'dan-------
Ya bu çocuk gerçekten öküz ya sırf o kızar diye ben bransimi değiştirdim. Mardin de zaten kadınlara kadın doktorlar erkeklere de erkek doktorlae bakar. Bu da gelmiş erkeklerin orasina burasına dokunma diyo ya sen 2 üniversite bitirmiş adamsın cahil. Hemen ömer den uzaklaşıp bir hemsireye seslendim. Ona bakmaya gitti. Ömer kıza beni sormuş kizda anlatmış sadece kadınlara baktığımi da tabii. Eve geldim şimdi adanın serumu bitti çünkü. Ateşi var yine ama allaha Şükür o kadar yüksek değil. Ahmede dedim Omeri almaya gitti. Cereni gördüm o arada pis pis siritti. Şeytan diyor ki saçını başını yol sunun. Ama ömer bey müstakbel eşini dovdugum için yine yumruk atmasın bana. Zaten yanağım ağrıyor. Ona dil çıkarıp gittim bu kadar stres benim bi dakika lan hamileyim ben. Bebeğim nasıl acana haka orda mı diye düşünürken midemde ki bulanti ile ben buradayım gerizekalı sakin ol diyen Bebeğimi hissettim. O arada arkamdan kaslı bir adam sarıldı. Hemen anladım ömer olduğunu oldukça çok egilerek adayı yatırdim ömer şimdi kudurmustur. Ama bişi yapamaz hem bebisimiz hem de dikişleri var.
- eda
- hmm
- ya barisalim artık
- bak kapıda kim var
- ceren bu odaya girilmeyecek dedim sana dimi!!!!
- ayye uhuhuhuh
- sss ömer yaa yeni uyudu
- Özür dilerim ya.
- tamam çık dışarı
- eda ama --
- çık dedim.
Bu kadar sert olmak ta ii değil ya ömer bi sinirlenirse evi yıkar valla. Herneyse ada emerek uyudu bende bıraktım yatağa ve uyumaya gittim zaten sabah oldu neredeyse.
----------2 gün sonra-------
- Günaydın aşkım
Oha lan ne aşkımı bi dkka bunu omere sadece benn diyebilirim. Suan koridorun önünde mal gibi sulu gözlerle onları izliyorum. Ceren ve ömerin cilvelerini iki gündür yanıma da gelmedi odadan da yemek haricinde çıkmiyorlar bak yine dur ben doktorlugumu kullanayim.
- ceren çekil şuradan
- napiyorsun be kocamla beni rahat bırak
- kızım valla yumruğu yersin şimdi yarasına bakicaz herhalde.
- bende gelicem ya.
- lan bana bak--
- tamam ceren sen kal!
Içeri girdik.
- aç ömer
-(siritarak) neyi bebeğim
- dikişlerini tabiiki neyi olacak
- kiskandin dimi daha yeni baktın dikişlerime hadi ama edam kiskandigini kabul et müstakbel karimla beni kiskandin
- öyle mii ömer bey müstakbel karinizla size mutluluklar o zaman deyip hızlıca gömleği indirdim. Ah yavaş eda bak şaka yaptım vs bişiler dedi sen kiskanmayi görürsün ömer bey. Hemen terasta çay içen Alperin yanina ciktim ise geri aldirdim onu. Suçsuz günahsiz çocuk ve ayrıca çok ta yakışıklı ömer zaten deliye döndü onu bu kadar savunduğum için beni görür görmez ayağı kalktı otur dedim oturdu. Konuşmaya başladık.
- hanimim Nasılsıniz
- iyiyim alper ama bana eda demeni istiyorum
- peki hanim-- eda
- nasıl olmuşum bugün
- su- güzel eda
- ahahah
- ssjsjjsj kahkalarimizi duyan ömer yanımıza geldi Alpere kalk işareti alper gitti. Bana döndü
- bu çocukla bu kadar samimi olursan vururum yazık olur
- yaa öyle mi sen beni mk kiskandin bakalım
- tabii kızım karimsin sen benim
- ben neden cereni vurmuyorum lan o zaman sende benim kocamsin oldureyim mi o kizi bende kiskaniyorum hemde ben hamileyken beni bh kadar strese sokuyorsum çocuğunu düşün bira--
- hamile misin laannn ikinci kez baba oluyorum yaşasın yaşasın! !!!
Beni kucağına alıp dondurmeye başladı ömer bırak midem bulanıyor ömer hii Özür dilerim aşkım. Bana sakin aşkım deme git o Karina de dedim ve merdivenleri inmeye başladım terastan.o arada arkamdan bir ses geldi ve merdivenlerden yuvarlandim
- cereeeennnn !!!

Evetttt sizce yeni bölümde çocuğa ne olsun yaşasın mi ? Cereni napalım :)))

KumaWhere stories live. Discover now