bir yol bulmali

2.1K 81 1
                                    

-----2 saat sonra-----
Eve geldik eda beni yukarı çıkarmak için koluma girmeye yeltendi. O arada ceren koşarak bana sarıldı bende ona sarıldım sonra baktım edaya Siritiyo ceren. Eda hiçbirşey yapmadan çıktı odaya. Biliyorum onunda canı yanıyor ama bi insan bu kadar mı inatçı olur ya. Yüzüme bile bakmıyor.
--------Eda'dan------
Tam da zamanı yani. Bu çift çizgi ne şimdi. Ömer beyle konuşmuyorum hala. Bebeği söylersem kaynatıp konuşur benle. Hiç vicdansiz demeyin bana . Siz kocanizi sizi vuran biriyle paylaşabilir misiniz? Ada'nin yanına gidip oturdum. Artık gözyaşlarıma hakim olamadım. Yanağımdan aşağı süzülerek inmeye başladılar. O arada ada uyuyordu çok masum bu çocuk ya ufak tefek yürümeye başladı. Eee 1 yaşına girdi. Necla gitmiş galiba ben işten gelince gidiyo o zaten çok ii bir kiz rahatsızlık vermiyo hiç. Neyse ya acayip uykum var bütün gün ameliyat şu bu derken acayip yoruldum. Uyusam şurda ne güzel olur. Adanın besiginin içine girdim ve adama sarılarak uyumaya çalıştım.
------omer'den------
Eda'nin bu sessizliği acayip sinirimi bozmaya başladı ya ben onun başımın etini yemesine aliskinim. Susmasina değil ki. Nerde acaba oda değil. Ceren adanın odasında ne ariyo birsey mi yapti yoksa. Hemen onu itip odaya daldım gördüğüm manzara içimi acitti. Edam adama sarılmış uyuyordu hemde benim yüzümden bitkin düşmüştü. Benim ameliyatım yüzünden. Yanlarına oturdum birbirlerine cok benziyorlar. Saçını oksadim edamin o güzel sarı saçlarını Kızını aynı kendine benzetmis. Gözleri saçları süsü aynı bu yaştan annesinin rujlarina el uzatıyor. Ben böyle düşünürken eda kipirdandi. Ama gözlerini acamiyor. Çok yorulmuş. Eğilip kucağıma alayım dedim sonra aklıma dikişlerim geldi bıraktım geri. Ama çok hafifti sahi neden bu kadar hafif 40 kilo anca var ya da yok. Adaya hamileyken de sadece 2 kilo almış. Ona sarilinca kayboluyor kaslarimin arasında şimdi ben bizim odada yatmayayim. O gelir yatamaz felan cerenin yanına gideyim hem hala karım değil mi zaten dokunmam o kıza
--------cerenden------
Bugün ömer benim yanıma gelecek mecbur. O eda salagi attığı triplerle omerimi kendinden sogutuyo ajahah. Benim de işime gelir. Kısır olmasam keşke off off. Allah geldi valla geldi. Içeri girer girmez ayağa kalktım ve ona sarıldım. Inledi ama dikişleri vardı nasıl olacaktı bu iş ben kendimde yaparım sorun yok :))
Yatağa yatar yatmaz onu öpmeye başladım karşılık vermedi ilk başlarda elini göğsüme götürdüm itmeye çalıştı beni o arada kapı açıldı elinde ada ile içeri eda girdi. Allahın belası ne var agliyordu eda.
--------Eda'dan-------
Adanin ateşini 1 saattir düşürmeye çalışıyorum olmuyo ya. Hastane şart serumsuz iğnesiz olmaz bu iş bi kontrol etmem lazım kızımı adayı kucağıma alıp odaya gittim Omeri bulamayinca cerenin odasına gittim sormak için ama onlar napiyorlar ua oha Yanaklarim kızardı hem ömerin dikişleri vardı olmaz ki. Odadan koşarak çıktım. Ömer de arkamdan geldi. Kolumu tuttu kendine çekti "eda bak gör---" oradan ayrılıp arabaya doğru kostum. Ehliyetim var anahtarları aldım adayı bebek koltuğuna oturttum bende şoför koltuğuna geçip oturdum. Omer o arada tişört giymeyle ugrasiyordur belkide bizi takmayip yarım kalan işi tamamlamaya gitmiştir. Hastaneye geldik hemen adayi alıp acile götürdüm muayene etmeye başladım.
------omer'den-----
Lan kızıma ne oldu nerde bunlar aaaa aç şu lanet telefonu edaaaa! O arada ceren geldi arabanın anahtarlarıni istedim getirdi ama başka arabanın takmadim hastaneye gittim hemen. Eda adanin basimdaydi serum takiyordu ağlayarak. Yanına yaklaştım
- noldu neden ağlıyorsun
-(sıçradı) ateşi çok yüksek havale geçirmesi an meselesi. Hem sen bizi merak eder miydin yarım kalan işi tamamlayıp gelseyd- cümlesini bitiremeden onu öpmeye başladım. Itti beni hastanede olduğumuzu hatırladım.
--------Eda'dan-------
Iyyk bide utanmadan o cereni optugu dudaklarla beni öpüyor. Neyse ben kızıma doneyim. Ohh ateşi düşmüş ve baygın değil uyuyor sadece ben bunları yaparken ömer bizi izliyor. Sinirli bir şekilde ne yani o kızı öpüp gelip beni mi opsun. Derken karnına baktım kanıyordu
- aaa! Ömer bitanem karnin
- ne olmuş kalbim daha çok acıyor.
- naptin sen ya otur şu sedyeye. Ekipmanlari getirin dikiş yenileme yapıcaz. Omerin tisortunu çıkardım bi an dikkatim dagilsada işimi yapmaya devam ettim.

Allahim ne çok karıştı olaylar ya. Bence eda trip atmaya devam etsin yada başka şeyler mi olacak acaba okuyup görün ;)))) :))))

KumaWhere stories live. Discover now