hamilelik meselesi

3.7K 112 0
                                    

Sabah kalktım ve yatakta oturur pozisyona geldim. Karnıma baktım,acaba hamile miyim diye düşündüm dün geceden sonra. Omere baktım. Yüzüstü yatiyordu ve cok tatliydi dağınık saçlarını oksadim kaslarina kaydi gözlerim. Oha ne kadar coklardi bana vursa mardinden istanbula ucardim herhalde zaten yanında küçücük kalıyorum. Ben böyle düşünürken uyanmış ve beni izliyormus. Uzandı ve dudagima hiçte masum olmayan bir öpücük kondurdu. "Günaydın bebeğim" dedi utanip kafamı öne eğdim. Bana baktı güldü. Tam dün geceyi tekrar yaşamaya girisecekken kapı çalındı. Yataktan indim kapıyı açtım. Alpermis utandım bayagi kısacık elbise ile karşında. Kapının arkasına geçtim. Ömer geldi ne var dedi. Kahvaltı için gelmiş. Omer bişiler dedi gönderdi. Yanıma geldi ve ;
- Bu kiyafetle nasıl kapıyı acarsin lan sen adam sana nasıl baktı gördün mü? Öldürürüm seni bidaha böyle bişey yaparsan dedi ve kafamın 1 cm yanına duvara yumruk atti titriyordum ağlamaya başladığımı görünce ifadesi yumuşadı ama hala sertti
- nerden bileyin omer ben Özür dilerim bidaha olmaz dedim ve koşa koşa banyoya girip kapıyı kilitledim. Omer de geldi eda kapıyı açar mısın sakinim felan dedi ama hala titriyordum. Öldürmek ne demek. Hiç bu kadar bagirmamisti bana annesi babası kapıya gelmişti onun bagirisina kapıyı acmami söylediler ve açıp kahvaltiya indim. Omer sürekli bana bakıyor hissediyorum ama ben yemekten kafamı kaldirmadim. Ahmed aga (omerin babası)
- kızım yesene neyin var.
- yok baba ben tokum afiyet olsun size dedim ve odaya firladim artık göz yaslarimi durduramiyordum. Normalde hiç aglamam. Arkamdan ömer geldi. Yüzünü gördükçe aglayasim geliyordu korkudan.
- cok mu korkuttum seni. Ya beni biliyo--
- bugün şu takımları giyeceksiniz agam utuledim dedim ve ayağı kalktım. Kalkmamla midemin bulanmasi bir oldu banyoya kostum. Kusmaya başladım sonra sifona basıp çıktım. Ömer korku ile bana bakıyordu benim ona baktığım gibi. Takımları çıkartıp koydum. Hicbirsey demeden cikacaktim ki kolumdan tuttu ve kendine çekti.
- agam mi o ne güzelim ya aşkım diyeceksin bana.
- emriniz olur agam bırakırsanız isim var şimdi dedim kolumu sıkıyordu. Acayip canım yandı ve yüz tipimin değiştiğini gören ömer nihayet bıraktı kolumu. Kaçar adımlarla aşağı inip iş yapmaya çalışıyordum. Başım acayip döndü gittim. Oturdum salona o arada ömer çıktı şirkete.
-------2 gün sonra-------
Mide bulantilarim artınca hamilelik testi aldım. Pozitif çıkmıştı. Inanamıyorum anne olacağım çok mutluyum ama buruk bi mutlukuk daha 2 gün önce beni öldürmeyle tehtit eden adam çocuğumu ister mi bilmiyorum. Evet hala konuşmuyoruz ama ömer böyle bana kedi yavrusu gibi bakıyor. Özür diledi ama kulak ardı ettim. Çünkü hala korkuyorum. Odaya girdi bende yatağa ve direk uykuya dalmaya çalıştım midem acayip bulanıyor. Dayanamayip kalktım ve banyoya gidip tüm midemdekileri Cikarttim. Kapıyı açtığım an omerin kaslarina merhaba dedim.

Eveeettt acaba bundan sonra neler olacak doğrusu bende merak ediyorum tahminimce bugün gelir yb. Sizce neler olmalı bebek meselesi felan. Hadin bakalimmmmm :))))

KumaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin